# Ronaldinho

Cevap: # Ronaldinho

solda ronaldinho, ortada diego, sağda volkan şen, önlerinde drogba. kaç çocuk olur?

Yani diyorsun ki; solda Porsche 911 Turbo, ortada Toyota Avensis, sağda Doğan SLX 1.6 i.e, önlerinde Ferrari F430, bence en fazla GTA Çankırı versiyonu olur.

Solsa Arda, Sagda R10, ortada Alex de souza, onlerinde Drogba kac cocuk olur?

solda arda ortada luncho sagda ronaldinho önlerinde Drogba reyiz

en fantastik ve iyisi bu :)

Solda Mila Kunis, sagda Eva Mendes, Onde Eva Longoria, ortalarinda ben.. En krali bu..

Varını yoğunu yatırsın yönetim, tüm imkanları seferber etsin alabiliyorsa bu adamı alsın.

Ronaldinho yaş yaşında olursa olsun çağ atlatır..

Ayrıca üstüne basarak söylüyorum Milan'da aldığı kiloları vermiş şu an fit bir durumda ve kendini bulmaya başladı. Avrupa'da yeniden adını duyurmak isterse neden olmasın..

Ronaldinho Akarrrr...

Ronaldinho yaş yaşında olursa olsun çağ atlatır..

Ayrıca üstüne basarak söylüyorum Milan'da aldığı kiloları vermiş şu an fit bir durumda ve kendini bulmaya başladı. Avrupa'da yeniden adını duyurmak isterse neden olmasın..

Zaten Brezilya'ya avrupaya geri dönmek için gitmişti renkdaş :) Biterse şu transfer yılın değil lig tarihnin bombası olur..

Sanmam gelsin sadece güzel bir hayal olarak kalır .

PES'te bu elemanla gol kacirinca kendisine "Ronal Denyo" diye soverdim... Gelmeyebilir bence.

----------------frey-------------------

sabri---zapata----servet----zihirkov----

----------selçuk------inler-------------

----------------diego-------------------

--------volkan-------------ronaldinho---

----------------drogba------------------

böyle bi kadro da iş yapabilir,arda giderse arda gitmezse bence gereksiz bi transfer

brezilyadaki son maçlarındaki videoları varmı izleyelim bakalım eski halinden eser varmı

Geri
Üst Alt