Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

Haha demin okudum.. Ronaldinho Teknik Direktör'den resmi olarak sabah antrenmalarindan izin istiyormus.. sebebide uyku problemiymis. Neden acaba? :D

Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

Allah aşkına alın şu adamı.Nolursunuz alın.

Haha demin okudum.. Ronaldinho Teknik Direktör'den resmi olarak sabah antrenmalarindan izin istiyormus.. sebebide uyku problemiymis. Neden acaba? :D

Bu gerçekse bu adam kesinlikle gelmesin.İyi giden takımda bozulur.

Ezbere değil mantığın sesi ile konuşuyorum. Diyelim ki bu kadar maliyetine rağmen bu adamı transfer ettik: Takıma uyum sağlayacağının garantisi yok. Eski Barcelona'daki performansını gösterir mi ? Hiç sanmam. Alacağı ücret takım içi dengeleri bozabilir. Bu adam disiplinsiz ve gece hayatını seven bir insan. Olası bir satış durumunda bu adamı aldığımız paranın (bonservis) daha üstüne, onu da geçtim maliyetine satmak gibi bir şansımız yok. Kısacası bu adamı kar ederek elden çıkarabileceğimizi düşünmüyorum. Aldığımız paranın yarısına bir Rus veya Katar veya Brezilya kulübüne satarsak iyidir. Toparlamak gerekirse ben bu filmin aynısını Lincoln ve Keita'da gördüm. Tekrar görmek istemiyorum. Ha transfer yapacaksan gider Shakiri'yi alırsın zira Fatih Terim'in fikri de o yönde sanırım.

ezbere konuşuyorsunuz hep yahu nereye sürekli düşüşte 2 yıldır çok iyi çıkışa geçti bu adam Milan'dan ayrıldığı sezon bile Barcelona'daki istatistiklerini yakalamıştı üstelik Serie A gibi bir ligde.

Ezbere değil mantığın sesi ile konuşuyorum. Diyelim ki bu kadar maliyetine rağmen bu adamı transfer ettik: Takıma uyum sağlayacağının garantisi yok. Eski Barcelona'daki performansını gösterir mi ? Hiç sanmam. Alacağı ücret takım içi dengeleri bozabilir. Bu adam disiplinsiz ve gece hayatını seven bir insan. Olası bir satış durumunda bu adamı aldığımız paranın (bonservis) daha üstüne, onu da geçtim maliyetine satmak gibi bir şansımız yok. Kısacası bu adamı kar ederek elden çıkarabileceğimizi düşünmüyorum. Aldığımız paranın yarısına bir Rus veya Katar veya Brezilya kulübüne satarsak iyidir. Toparlamak gerekirse ben bu filmin aynısını Lincoln ve Keita'da gördüm. Tekrar görmek istemiyorum. Ha transfer yapacaksan gider Shakiri'yi alırsın zira Fatih Terim'in fikri de o yönde sanırım.

Gelecek planlaması için her türlü Shaqiri derim Ronaldinho nun son kulübü biz olur...Yaşı gereği.Ama Shaqiri uzun yıllar oynar ver patlama yaparsa müthiş paralara satılır.

Hangisi daha mantıklı olur bunu iyi düşünmek lazım...

Bu Adam gelirse kadıköyde *****e tec..z ederiz...

bu adam bildiğin yatmaya geliyor,32 yaşında gelecek herkesten kendini üstün görecek istanbulun gece hayatı,eşşek gibide para alacak,milan bu adamdan kurtulmak için bedava verdi geremioya ,alalım işte shaq hem başarıya aç hem çok genç ne takım içi dengeleri bozar ne de gereksiz ego triplerine girer.türkiye ye sağlam kariyerle gelip iş yapan tek adam hagidir.onunda saha dışında nasıl bir profesyonel oduğunu herkes biliyor.çok uzağa gitmeyelim bjk realin kaptanı gutiyi getirdi ne faydasını gördü.

Yahu abicim ona göre sözleşme imzalarsın olur biter. 5.5 Milyon veririm diyip almıcaksın ya bu adamı, disiplinsiz davranışlara kesilicek cezalar, maddi kesintiler, maaş ödememe gibi maddeler koyucaksın. Aptal gibi gel yeter ki 5.5milyon köpeğin olsun dersen adam tabiki de seni harcar. Lincoln'de bu hatayı yaptık bir daha yapılmaz rahat olun.

hala diyor barcelonada ki performansı.

manyak mısınız nesiniz adam barçada ki performansta olsa zaten madridde interde felan oynuyor olurdu hala.

Hagi bize geldiğinde performansının en üst düzeyinde değildi herhaldi. Yaşı 30 a varmış artık kariyerinin sonlarını yaşayan pek tutunamamış bir oyuncuydu.

peki bu adam kötü oyuncumuydu? hayır. bu adam bir dünya yıldızıydı. futbolun oğluydu.

Galatasaraya geldi ve tamda aradığı bir ortamı buldu. üzerine büyük misyon yüklendi.

ve

vesi bir dünya markası Galatasaray.

sanki ronaldinho bir kader gibi sanki bizim için çizilmiş biri.

Fatih Terim destekli Ronaldinho var ya madridin barçanın milanın anasını ağlatır avrupada siz neyden bahsediyorsunuz.

fatih terim ne dedi anlamadım :D

Önce gidin hocanın istediği adamları alın ondan sonra para artarsa ararsınız hocayı "Hocam Ronaldinho 8 milyon € bonservis+yıllık şu kadar paraya geliyormuş" onu da alalım mı dersiniz. Yıllardır aynı muhabbet... Hoca bir adam ister o adam alınmaz şunu alalım mı hoca sana. Tamam söz konusu oyuncu Ronaldinho; Bratu veya Petre değil eyvallah. Ama öncelik hocanın istediği oyuncu olmalı ve eğer sizin hocaya önereceğiniz oyuncunun maliyeti, hocanın istediği oyuncununkinden yüksekse yaptığınız öneri de son derece saçma olmuş olur. Şu anda da bu durum geçerli. Fatih Terim Shaqiri'yi isterken günlerdir 1-2 milyon euroları hesaplayıp, onu almazken 3 yıllık maliyeti 25 milyon euroyu geçecek adamı öneremezsiniz bu Ronaldinho bile olsa, hocanın Ronaldinho diye bi topçudan haberi yokmuş gibi. Podolski'ye 2-3 m euro fazla vermeyip hoca istemesine rağmen alamazken 3 ay sonra hocam sana yıllık 5.5 e Ronaldinho'yu alalım mı demek olmaz, olmamalı. Hoca biraz sitemkar konuşmuş transfer konusunda ki bence sonuna kadar da haklı. Başkanımızı, yönetimimizi seviyoruz yanlış anlaşılmasın, şu zamana kadar yaptıkları da son derece olumlu ama yaptıkları bu öneri son derece saçma.

Ronaldinho, Hagi ile kıyaslanmış fakat buraya gelmesi durumunda Hagi gibi profesyonel davranacağının, kendisini sadece futbola vereceğinin garantisini kim verebilir ki? Bence bahsedilen ücretle transfer olması durumunda buna yapmış olduğu son bir vurgun olarak bakması çok daha muhtemel. ŞAHSEN çok da katkı vereceğini düşünmüyorum ben, gelmesi durumunda ikinci bir Ortega, Elano, Anelka vakası olması bana daha yakın bir ihtimal gibi gözüküyor. Arena'da yapacağı 2 harekete tav olmayız heralde bu saatten sonra. (Saldırmayın :) tamamen bir öngörüdür, dediğim gibi bunlar daha olması muhtemel şeyler bana göre)

Herkes de gider formasını alırım, stad her maç dolar falan demiş ama bu paralar öyle 1 forma almayla falan karşılanmaz. Stad da 2 maç 50bin çeker sonra 35binlere düşer tekrardan. Derbiler hariç dolmaz yine. Kimse kendisini kandırmasın.

Sanane kardeşim adamın maliyetinden diyebilirsiniz, yine ekonomi uzmanları çıkmış diyebilirsiniz ama, 1-2 m. € için ihtiyacımız olan adamları alamazken, hocanın istediği adamları alamazken (en azından geciktirirken) bunlar hesaplanır duruma geliyor işte ister istemez.

roni futbolu artik zevk icin oynuyor. bu yüzden kacti zaten avrupa dan. eger fazla sikarsan, kacar!

berkan ona bakarsan fatih terim hagiyide istemedi ama faruk süren aldı

Yahu Hagi Hagi deyip durmayın. Hagi romendi. Çok disiplinli bir ailenin çocuğuydu. Mükemmel bir profesyoneldi.

Senelik 5.5 milyon euro isteyen adamın buraya niye geleceği zaten bellidir. Hadi onu geçtim, çok büyük bir kumar, aşırı maliyetli bir adam. Tutmazsa 24.5 Milyon Euro direkt çöp. Satamazsın, eşşek gibi tazminatını da ödersin Guti de olduğu gibi.

İlla verilecekse bu 24.5 milyon euro'yu 19 yaşındaki Shaqiri'ye verilmesini niye tercih etmezsiniz? O kadar da değil, 12-13 bonservis olsa yıllık 2, 18-19 maliyeti olur. 2 sene sonranın Eden Hazard'ı, Franck Ribery'si bu adam.

Şampiyonlar Ligin'de başarı için böyle adamlar lazım denmiş, Fb örneğini vermişsiniz. ŞL'de başarının tek yolu bu değil heralde zira Shaqiri'nin liderliğindeki Basel de şuan çeyrek finalde aynen Fener gibi, Roberto Carlos'ları da yok.

Haginin o günlerde getirildiğinde harbiden bastonla oynamayacağı ne malumdu.

Hagi de bir kumardı.

Ronaldinho da bir kumar.

Ama büyük kumardır bunlar. Bir anda kralda olursun yerin dibine de girebilirsin.

Kral olmasını istiyorsan gerekli ortamı sağlayacaksın. Bundan iki üç sene önce tutmazdı Ronaldinho transferi. Gerekli ortam yoktu çünkü.

Bugün ise ona büyük başarıların kapısını açacak bu ortamı Fatih Terim çok iyi hazırlar. Futbolcuları onun etrafında çok rahat toplar.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için ruh lazım, mücadele lazım, armanın değerini bilen oyuncular lazım, takım olabilmek lazım ve kalite lazım. Ronaldinho muhteşem bir yetenek ama Terim de istemiyor bana göre. Eğer gelecek için uğraşıyorsak yapmamız gereken şartları zorlayıp Shaqiri + Eren Derdiyok paketini almak, bu daha büyük bir vizyondur.

şuraya bak Hagi buraya sanki üç kuruşa geldi.

Popescu Hagi Taffarelin maliyetlerini Türkiyede hangi kulüp aynı anda karşılayabilmiştir.

Neyi tartışıyorsunuz. Melo 3.3 alıyor. Selçuk 2 alıyor. Bu oyunculardan bir farkı var Ronaldinhonun herhaldi. 5.5 tabiki alacak.

önemli olan oyuncunun aldığı maaş değil zaten. sen bu oyuncunun maaşını bonservisini çok rahat geri getirirsin oyuncu üzerinden bir sene içersinde.

berkan ona bakarsan fatih terim hagiyide istemedi ama faruk süren aldı

Fatih Terim'in Hagi'yi istediğini hatırlıyorum ben. :) Hatta Ergun Gürsoy'un, Fatih Terim'e sana Hagi'yi alalım mı dediği de hocanın da "Bildiğimiz Hagi mi?" tarzında tepki verdiği şeklinde bir anektod vardı galiba. Ya bir yerde izledim(100. yıl belgeseli olabilir, yanılıyor da olabilirim) ya da okudum şu anda hatırlamıyorum. Belki de yanlış hatırlıyorum ama Fatih Hoca, Hagi'yi istememezlik yapmamıştı diye biliyorum.

Geri
Üst Alt