Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video
Önce gidin hocanın istediği adamları alın ondan sonra para artarsa ararsınız hocayı "Hocam Ronaldinho 8 milyon € bonservis+yıllık şu kadar paraya geliyormuş" onu da alalım mı dersiniz. Yıllardır aynı muhabbet... Hoca bir adam ister o adam alınmaz şunu alalım mı hoca sana. Tamam söz konusu oyuncu Ronaldinho; Bratu veya Petre değil eyvallah. Ama öncelik hocanın istediği oyuncu olmalı ve eğer sizin hocaya önereceğiniz oyuncunun maliyeti, hocanın istediği oyuncununkinden yüksekse yaptığınız öneri de son derece saçma olmuş olur. Şu anda da bu durum geçerli. Fatih Terim Shaqiri'yi isterken günlerdir 1-2 milyon euroları hesaplayıp, onu almazken 3 yıllık maliyeti 25 milyon euroyu geçecek adamı öneremezsiniz bu Ronaldinho bile olsa, hocanın Ronaldinho diye bi topçudan haberi yokmuş gibi. Podolski'ye 2-3 m euro fazla vermeyip hoca istemesine rağmen alamazken 3 ay sonra hocam sana yıllık 5.5 e Ronaldinho'yu alalım mı demek olmaz, olmamalı. Hoca biraz sitemkar konuşmuş transfer konusunda ki bence sonuna kadar da haklı. Başkanımızı, yönetimimizi seviyoruz yanlış anlaşılmasın, şu zamana kadar yaptıkları da son derece olumlu ama yaptıkları bu öneri son derece saçma.
Ronaldinho, Hagi ile kıyaslanmış fakat buraya gelmesi durumunda Hagi gibi profesyonel davranacağının, kendisini sadece futbola vereceğinin garantisini kim verebilir ki? Bence bahsedilen ücretle transfer olması durumunda buna yapmış olduğu son bir vurgun olarak bakması çok daha muhtemel. ŞAHSEN çok da katkı vereceğini düşünmüyorum ben, gelmesi durumunda ikinci bir Ortega, Elano, Anelka vakası olması bana daha yakın bir ihtimal gibi gözüküyor. Arena'da yapacağı 2 harekete tav olmayız heralde bu saatten sonra. (Saldırmayın

tamamen bir öngörüdür, dediğim gibi bunlar daha olması muhtemel şeyler bana göre)
Herkes de gider formasını alırım, stad her maç dolar falan demiş ama bu paralar öyle 1 forma almayla falan karşılanmaz. Stad da 2 maç 50bin çeker sonra 35binlere düşer tekrardan. Derbiler hariç dolmaz yine. Kimse kendisini kandırmasın.
Sanane kardeşim adamın maliyetinden diyebilirsiniz, yine ekonomi uzmanları çıkmış diyebilirsiniz ama, 1-2 m. € için ihtiyacımız olan adamları alamazken, hocanın istediği adamları alamazken (en azından geciktirirken) bunlar hesaplanır duruma geliyor işte ister istemez.