Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

Aslında açıklamayla resmen Ali Dürüst, Albayrak tan birinin isimleri özellikle medya yoluyla kendine baskı yapmak üzere sızdırdığını söylemiş. Yani ben istemediğini söyledim ertesi gün Fatih Altaylı yoluyla bana baskı yapıldı bende ses etmiyorum alırsanız alın artık isim yerine bölge vericem demiş. :D Unal başkan al Ronu gel panpa :)

Aslında açıklamayla resmen Ali Dürüst, Albayrak tan birinin isimleri özellikle medya yoluyla kendine baskı yapmak üzere sızdırdığını söylemiş. Yani ben istemediğini söyledim ertesi gün Fatih Altaylı yoluyla bana baskı yapıldı bende ses etmiyorum alırsanız alın artık isim yerine bölge vericem demiş. :D Unal başkan al Ronu gel panpa :)

Ben Roni`yi cok istiyorum.

Ama eger Fatih Terim gercekten hic ama hic istemiyorsa, yani Roni yüzünden yönetime, artik ben isim vermicem sadece bölge verecem isimleri siz belirleyin tavrina gidiyorsa, bu üzücü birsey ilerde sorun cikartabilir. Sirf bu yüzden soguk bakarim Roni`ye.

Aynen olay budur.

Fatih Terim reddetmiş ama sanırım yönetim içinde Ronaldinho ile anlaşma yapılması çok büyük heyecan yaratmış baskı başlamış. Sonra da baskının dışarıdan da sürmesi için medyaya servis edilmiş. Bundan rahatsız Terim.

Öte yandan transfer olmasın falan o ayrı da başkan resmen Ronaldinho ile anlaşmışız lan :D Maç başı ücretine kadar..Bir an düşünsenize, Ronaldinho ile her konuda anlaştık :D

Shaqiri transferi daha mantıklı belki ama Ronaldinho adının olduğu yerde benim icin mantık ortadan kalkar, ne olursa olsun Ronaldinho'yu istiyorum ben. Dünya üzerinde bu tarz riskli bir transfere girilicekse belki de bu isim sadece Ronaldinho olmalıdır. Oynayan bir Shaqiri veya o düzeyde herhangi bir adam takımı birkac seviye üste taşır, büyük katkı yapar. Ama oynayan bir Ronaldinho bu takımı uçurur. Fatih Terim'in de artık maliyetlere en azından bu seferlik cok fazla takılmamasını umuyorum, cok fazla istiyorum bu transferi.

uzun yıllar sonra takım ruhunu tekrar yakalamışken,forma için savaşan bi 11 kurmuşken bu yapıyı bozmak kendi bacağımıza kurşun sıkmaktan başka bişey değildir. ronaldinho da lincoln gibi tatmin duygusundan öteye gidemez bence, ayrıca sonunun da lincoln gibi olması büyük ihtimal. mesele karar vermekte, biz bjk gibi günlük tatminlerin peşinde olup başarısızlığı mı seçeceğiz yoksa gittiğimiz doğru yolda kalıp başarıya mı ulaşacağız. ayrıca ronaldinhoyu hagi ile kıyaslamak yanlış olur hagi buraya başarı için geldi ama roni para yemeye gelecek.

Youtube da 2011 de oynadigi nerdeyse bütün maclarinin videosu var. Ronaldinho vs 2011 yazin cogu mac cikacaktir.

Belki biraz form durumu hakkinda bir izlenim verebilir.

evet çok doğru yazmışsın.

Fatih hocanın sağlam bir egosu var bir kere ama bunu yenmiş olmasaydı şu an ne takımın başına gelirdi ne de lider olurduk. Fatih hocanın yaptığı bence tavır değil bir nevi hatalı yönlerinin olduğunu kabullenme. Bunu yaparken de tavır yapmış havası vermişse o da hocanın şanıdır. Bunları ifade ederken alayınızı saygıyla selamlıyıp mezarımı kazıp içine giriyorum tarzında konuşmasını bekleyemeyiz ne Fatih hocadan ne de başka bir yüksek profilli insandan. Transferler iyi çıkınca yönetim kötü çıkınca hoca yapıyor muhabbeti aslında hocanında birşeyleri kabul ettiğini ama bunu açıkça söylemesininde beklenmemesi gerektiğinin dışa vurumu olabilir. He bu arada müjdeyi vereyim ; benim anladığım Roni gelmiş çoktan,istanbula ne zaman iner onu araştırmaya başlasak iyi olur :)

Fatih hocanın sağlam bir egosu var bir kere ama bunu yenmiş olmasaydı şu an ne takımın başına gelirdi ne de lider olurduk. Fatih hocanın yaptığı bence tavır değil bir nevi hatalı yönlerinin olduğunu kabullenme. Bunu yaparken de tavır yapmış havası vermişse o da hocanın şanıdır. Bunları ifade ederken alayınızı saygıyla selamlıyıp mezarımı kazıp içine giriyorum tarzında konuşmasını bekleyemeyiz ne Fatih hocadan ne de başka bir yüksek profilli insandan. Transferler iyi çıkınca yönetim kötü çıkınca hoca yapıyor muhabbeti aslında hocanında birşeyleri kabul ettiğini ama bunu açıkça söylemesininde beklenmemesi gerektiğinin dışa vurumu olabilir. He bu arada müjdeyi vereyim ; benim anladığım Roni gelmiş çoktan,istanbula ne zaman iner onu araştırmaya başlasak iyi olur :)

üst üste iki defa imza atıyorum bu sayfada söylediklerine. :)

uzun yıllar sonra takım ruhunu tekrar yakalamışken,forma için savaşan bi 11 kurmuşken bu yapıyı bozmak kendi bacağımıza kurşun sıkmaktan başka bişey değildir. ronaldinho da lincoln gibi tatmin duygusundan öteye gidemez bence, ayrıca sonunun da lincoln gibi olması büyük ihtimal. mesele karar vermekte, biz bjk gibi günlük tatminlerin peşinde olup başarısızlığı mı seçeceğiz yoksa gittiğimiz doğru yolda kalıp başarıya mı ulaşacağız. ayrıca ronaldinhoyu hagi ile kıyaslamak yanlış olur hagi buraya başarı için geldi ama roni para yemeye gelecek.

Flamengoya bedava oynuyor sanma 4,5M dolar alıyor + kendi ülkesinde adam. Neden para için gelsinki?

+Ron hem formda hem fit hemde Brezilyayı sallıyorken buraya para için geleceğini düşünmüyorum.

+Ron-Lincoln kıyaslamak saçma bu adam gelirse Hagi dahil bu ülkeye gelmiş en kariyerli ve yetenekli adam olur. Lincolnün gördüğü yer Bundesliga,Ron:PSG-Barca-Milan...

Bence bunlarıda göz önüne alarak yorumlayalım.

-Burda kendini bozarsa bozar başka da - yönü olmaz bu transferin.

beyler bırakın şimdi o ismi bu ismi.

gelecek isim Ronaldinho.

hiç mi heyecanlanmıyorsunuz arkadaş. yeryüzünde bir messi iki ronaldinho. futbol için doğmuş olanlar. Futbolun oğulları. Allah vergisi.

vallahi bu videoyu görmeden önce uyuma planlarım vardı sabah erken kalkmam lazım ama uyku muyku kalmadı bende heyecandan.

Allahım Ronaldinho lütfen gelsin, söz daha iyi bir insan olacağım.

Unal Aysal ve Ali Dürüst cok kurnaz insanlar. Roni'nin kulübe götürüsünden cok getirisi olacagını cok iyi biliyorlar. Hocaya yaptıkları baskının nedeni bu. Hoca'da olayı gayet olgun karsılamıs.

"Shaqiriyi alın, sonra Ronaldinhoyu getirin."

bu ronaldinho sene başıda konuşulmuş,eğer öyle bi şey var idiyse riera yerine alsalarmış keşke sene başında,hem riera gibi bir dertle uğraşmazdık hemde şimdi tek ihtiyacımız sağ kanat olurdu,resmen kanatsız oynuyoruz kaç matır,hadi sol kanat gene iyi,ama sağ kanat resmen terk bence şu aşamada öncelik shaqiri olmalı,ronaldinho yu aldın hala sağ kanatta kazım oynayacak ne anladım bu işten,aslında sanırım riera yüzünden yönetimde terime bir kızgınlık var yani aldırdığın adam böyle çıktı bir de dünyanın parasını veriyoruz falan diyorlarki kanımca kötü çıkınca teknik direkötr den biliniyor diyor,ve sanırım riera o aldığı yıllık ücretle hiç bi yere gitmez zira o parayı kimse ona vermez bizden başka

sanırım gerçekleşmiştir.sabah saat 5 de ünal aysan'nın uçağı brezilya'ya hareket edecek . burdan transferin gerçekleştiği sonucu çıkabilir.

son gelen bilgilere göre anlaşılan ücretler şöyle

- 4.5 milyon dolar yıllık ücret ronaldinho reis'e

- 12 milyonda bonservis bedeli

hayırlı olsun galatasarayımıza.

çok soru geldi editi: istihbarat sabiha gökçen'den geldi. fiyat düştüğü için anlaşılmış. ama sanırım maçbaşı ücret arttırılmış.

Ekşiden alıntı.

Ünal Aysal baskanin su sözleri beni bu transfer icin daha cok umutlandiriyor: " Su an takimda beni heycanlandiran bir futbolcu yok".

Bunu bir kac ay önce bir soru üzerine söylemisti. :)

Ronaldinho demek heycan demek.

R10 gelsin çıplak fotoraflarımı yayınlarım.

Bonservis bedeli 12 milyon dedigi icin bastan yalan. :)

Imparator daha bugün 7-8 arasi birsey dedi.

Biliyorum imparatorun öyle dediğini, eleman atıyorda olabilir.Ama benim orada dikkat çekmek istediğim Başkanın uçağı, ücreti isterse 5 milyon pound desin :)

Geri
Üst Alt