Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmis adamlarla ugrasmaya bikmadik. Bu yonetim de bu sekilde iyi giderken bunu yaparsa pes. Divan kurulunda da konusuldu bu bir ara koridorlarda , sert sekilde muhalefet ettik.
Bu tip bir oyuncuya elbette karsi degilim , Drogbaya da degilim ama 2012 de degil , 2002 de 2005 te alacaksan alacaksin. O zamanlar "alamayiz cok para" diyip de adam 3 uncu ele dustukten sonra kimse suratina bakmayip da sana gelmeye niyetlenince 30 kusur yasindayken degil.
Bize Hagi tarzı lider bir adam gerek sahada. R10 olabilir gercekten. Ama hem Shaqiri hem R10 gelsin
Geldiği taktirde uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Kısa sürede verim alınabilir. Zira çok kaliteli ve deneyimli bir futbolcu. Lakin sorun çıkarır mı çıkarmaz mı orası bilinmez.
Lincoln'un stilini o kadar çok beğeniyordum ki, o takımdan ayrılınca çok üzülmüştüm. Aynı stilde ondan daha iyi bir oyuncunun gelmesi bize tam bir futbol ziyafeti yaşatır diye düşünüyorum. Gelmesini çok ama çok isterim. Böyle oyuncuların futbola ayrı bir keyif kattığını düşünüyorum.