Cevap: Ronaldinho Galatasaray'a Gelebilir

Kim gelirse gelsin artık, alınacak olan isimlerin kalitesine bakarsak eğer "bizim için farketmez" demek yakışır :)

Kiralık gelsin görelim neler yapacak takımda. Düzeni bozacak mı? Eğer oynamaya gelmezse 3-4 milyon zararla göndeririz sene sonunda. Ama olur da takımı benimserse Hagi'den daha başarılı olmaması için bi sebep yok. Bu risk alınmalı bence ama kiralık olarak.

adam alemciymis beyler. bizde pimi cekilmis, patlamaya hazir bombalar var (melo,muslera, kazim vs.) . allah muhafaza bizimkilere dokunur ayvayi yeriz ^^

1uuxk.jpg

İmparator son sözü söyledi! - En Son Galatasaray Haberleri - HTSpor.com

Keşke gelse ancak bu transfer sezonu yabancı transferi yapmayacağız gibime geliyor .

Kiralama formülü garanti bir sistem gibi gözükse de Ronaldinho'nun kısa sürede takıma adapte olacağını sanmıyorum. Keşke olsa beni yanıltsa ama oynadığımız sistemi değiştirmek zorunda kalacağız,alacağı yüksek miktar da cabası. Her zaman maliyet hesaplayan Shaqiri çok para diyen yönetimdeki muhasebeciler Ronaldinho'ya karşı çıkmıyorlar. Çünkü maddi olarak karşılığını alabileceğiz,zarar görmeyeceğiz ve dünya çapında sükse yapacağız diyorlar. Peki ya takım başarısı ne olacak ? Önce Fatih Terim'e sormak,onun istediği oyuncuyu almak gerekmiyor mu ? Hocam Ronaldinho'yu ister misin diye sormak bana biraz emrivaki gibi geliyor.

Bitmis adamlarla ugrasmaya bikmadik. Bu yonetim de bu sekilde iyi giderken bunu yaparsa pes. Divan kurulunda da konusuldu bu bir ara koridorlarda , sert sekilde muhalefet ettik.

Bu tip bir oyuncuya elbette karsi degilim , Drogbaya da degilim ama 2012 de degil , 2002 de 2005 te alacaksan alacaksin. O zamanlar "alamayiz cok para" diyip de adam 3 uncu ele dustukten sonra kimse suratina bakmayip da sana gelmeye niyetlenince 30 kusur yasindayken degil.

Bize Hagi tarzı lider bir adam gerek sahada. R10 olabilir gercekten. Ama hem Shaqiri hem R10 gelsin

Bitmis adamlarla ugrasmaya bikmadik. Bu yonetim de bu sekilde iyi giderken bunu yaparsa pes. Divan kurulunda da konusuldu bu bir ara koridorlarda , sert sekilde muhalefet ettik.

Bu tip bir oyuncuya elbette karsi degilim , Drogbaya da degilim ama 2012 de degil , 2002 de 2005 te alacaksan alacaksin. O zamanlar "alamayiz cok para" diyip de adam 3 uncu ele dustukten sonra kimse suratina bakmayip da sana gelmeye niyetlenince 30 kusur yasindayken degil.

2003'te Barcelona'ya 27.5 milyon euro karsiliginda transfer oldu..

Barcelona'ya gitmeseydi, Real, Chelsea vs vs gibi takimlara giderdi.

2006'da zaten adam CL'i kazandirdi Barça'ya.

2006'da bu adami mümkün mü?

Geldiği taktirde uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Kısa sürede verim alınabilir. Zira çok kaliteli ve deneyimli bir futbolcu. Lakin sorun çıkarır mı çıkarmaz mı orası bilinmez.

gelirse kiralik gelsin, performansina göre bonservisini aliriz

Geldiği taktirde uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Kısa sürede verim alınabilir. Zira çok kaliteli ve deneyimli bir futbolcu. Lakin sorun çıkarır mı çıkarmaz mı orası bilinmez.

Melo ve Kazim varken uyum sorunu yasayacagani sanmam bende..

Sürekli hagi örneği baydı biliyorum. Onu geçelim elmander gelmiş 30 yaşına, mevzu yaşsa al sana adam çatır çatır top oynuyor. Bizim GENÇ dediğimiz adamlardan her maçta daha fazla koşuyor. Mevzu yaş falan değil aslında gelecek adamı sahada aç bir aslan kadar hırslandıracak teknik adamın var mı? Hırslandıracak, adamın ... .... tacak bi hocan...:D Fatih hocam ne öküzleri, ne umursamaz adamları sahada aslana çevirmiştir. Roni gelecek, sahada umursamaz olacak, disiplinsiz davranacak. Emin olun fazlası söylendi zamanında hagi için... Hagi real ve barça da kötü oynadığı için mi ayrıldı zannediyorsunuz? Hep özel sorunlardan falan... Tutunamadı.

Bakın ne yaparsanız yapın stad dolmuyor, sadece forma satışı değil. Böyle bir yıldıza ihtiyacımız var, insanlar bu adamı izlemek için vandan ığdırdan bile maç izlemeye gelir. Avurpadan, dünyanın diğer bölgelerinden gelecek adamları falan hiç saymıyorum. Roni bu roni arkadaşlar, boru değil..

1 Yıl kiralik gelecekse gelsin ama uzun vadeli alınmaması lazım.Antremanlara ayık gelmiyormuş duyduğuma göre :D

Ne kiralığı olm delirdiniz mi ? Ronaldinho kiralık gelir mi hiç ? İstediği sözleşmeyi koyacaksın ki önüne o da imzalasın. Kiralık yazmayın bir daha R10 hakkında.

Lincoln'un stilini o kadar çok beğeniyordum ki, o takımdan ayrılınca çok üzülmüştüm. Aynı stilde ondan daha iyi bir oyuncunun gelmesi bize tam bir futbol ziyafeti yaşatır diye düşünüyorum. Gelmesini çok ama çok isterim. Böyle oyuncuların futbola ayrı bir keyif kattığını düşünüyorum.

Lincoln'un stilini o kadar çok beğeniyordum ki, o takımdan ayrılınca çok üzülmüştüm. Aynı stilde ondan daha iyi bir oyuncunun gelmesi bize tam bir futbol ziyafeti yaşatır diye düşünüyorum. Gelmesini çok ama çok isterim. Böyle oyuncuların futbola ayrı bir keyif kattığını düşünüyorum.

Aynen ama söyle birsey de var;

Ronaldinho - Lincoln gibi sov yapan oyuncular vardir, ama 10 numara'dir.

Quaresma, Ronaldo gibi oyuncular var'dir, kanat'ta yapar bu sovu.

Kanat'ta bu sovu yapan adam sayisi çok daha fazla.

Lincoln, Ronaldinho gibi oyuncular dünya'da çok az.. (stil itibariyle, yoksa Ronaldo dünyanin en iyi iki futbolcusundan biri)

Cevap: Ronaldinho Gelebilir

adam 32 yaşına yeni girdi. Gazeteler neredeyse 40 yasında gibi gösteriyor. Alınmaması için muthiş bir kampanya var. Futbolcuyu en iyi terim tanır. Kimsede sesini çıkaramaz almayın derse eğer! Kariyeri bu kadar düşüte olan bir futbolcuya para bağlamak Türkiye'nin prestiji açısından da çok trajik.. Kiralama forulu çok uygun bir taktik. Son dönemde Guti,guiza,elano vb örnekleri varken ince düşünmek lazım. Oyun anlamında faydası olur mu ? tribunler dolar evet katılıyorum bu kısıma. Fakat! başarı bozulursa eğer o tribunleri bir daha doldurmak çok zor olur. 35-40 bin arası seyici ortalamasıyla oynuyoruz. Avrupa yok o yok bu yok bence çok doğal. Takıma geleceği olan çok yönlü bir adam lazım (şakir) o zaman seneye bu ortalama 50bin e çıkar. Futbol biraz show ama bu takıma zarar vericek kuşkusu varsa ben istemem böyle show. Kiralık alınıp futbolcunun zihniyetini okumak lazım daha sonra karar verilebilir. Tabi ki Şakir'yi almak şartıyla.

Geri
Üst Alt