Cevap: Ronaldinho Gelebilir

4-5-1 dönemi bitti artik. buradaki forvetin arkasinda oynayan adamlardan bize hicbir zaman hayir gelmedi Hagi disinda.. 4-4-2'ye devam. okadar paramiz varsa gideriz 2-3 transfer yapariz..

[video=youtube;1QlLZuehOQA]https://www.youtube.com/watch?v=1QlLZuehOQA[/video]

:sad007:

İnşallah gelmez zira bizim bireysel yetenekten ziyade takım oyuncusuna ihtiyacımız var

Ronaldinho gelipte ne olacak, bir iki sezon sonra yarı fiyatına satacaz inşallah gelmez..

Ronaldinho da bi iş olsaydı Milan yollamazdı zaten dimi

İnşallah gelmez zira bizim bireysel yetenekten ziyade takım oyuncusuna ihtiyacımız var

Ronaldinho gelipte ne olacak, bir iki sezon sonra yarı fiyatına satacaz inşallah gelmez..

kardeş parasından taraftar olarak bizene.Ronaldinho bu.Millet david beckhama 100 milyon verdi.30 yaşından sonra.İşin reklam boyutu,forma boyutunu düşün o zaman madem sadece sorun senin için maddi.. Kombine satışın patlar.Meraklanma yani para olarak zarar etmezsin.Ayrıca Ronaldinho form tutarsa bu ligi siler.

başkan kendi cebinden bi kıyak yapsa nolur milyara yakın euro su varmıs diye duydum 6 aylık gelırıyle bu işi halleder bence :D

Tarihte böyle fırsat hiçbir zaman gelmemiştir.Bunu geri tepiyoruz.Garip gerçekten.

Anlamıyorum arkadaş!Bir futbolcunun kontratına gece hayatıyla ilgili bir madde koyup ,gerekli görüldüğünde sözleşmesini fesh etmek bu kadar zor mudur?

Anlamıyorum arkadaş!Bir futbolcunun kontratına gece hayatıyla ilgili bir madde koyup ,gerekli görüldüğünde sözleşmesini fesh etmek bu kadar zor mudur?

İroni yapayım Deniz :)

Eğer söz konusu futbolcu Ronaldinho ise "zordur" :) Adam harcanır burada:) Kendini kiliseye vurur artık.

Shaqiri transferini Podolski transferine benzetiyorum.

Geldi-gelecek-fiyat yükseldi- yeni teklif-oyuncuyu ikna ettik, top kulübün elinde vs vs.

Sonucu da aynı olacak gibi geliyor.

Bence bulaşmayalım. Hiç gerek yok. İleriye dönük daha makul ve az kaprisli biri alınsın çok daha iyi.

R10'un kaprisine kurban olayım be abi. O herif gelse stadın onune cadır kurarım. ileriye donuk geriye donuk umrumda degil, R10'un bi takımın formasını giymesi uzaysal bir olaydır o takımın taraftarı adına. Getirilerinden bahsetmiyorum bile, hem futbol olarak, hem her alanda. Uçurur takımı.

Geri
Üst Alt