Cevap: Ronaldinho Transferi | Fatih Altaylı

Ronaldinhonun son 2 yıldır bir maçını izledinmi.Ben izlemedim çünkü soruyorum.yıl 2005 değil bu arada,2012.Ve şu soruyu soruyorum tekrar.Fatih hoca Ronaldinhoyu istermi.Ben istemiyecegine adım gibi eminim.

2011: 31 mac 14 gol 7 asist

2010: 36 mac 12 gol 18 asist

Daha ne olsun? Ronaldinho fizik olarak da gayet fit bir durumda. Ronaldinho Türkiye`de cok cok büyük islere imza atacagina inaniyorum. 3 sene de rahatlikla oynar. 3 sene icin de bize bir Uefa kupasi getirebilir.

Hagi de getirmisti. Tek ve net örnegi.

Fatih Terim yine kendine has prensipleri yüzünden istemiyordur muhtemellen. Zamaninda Hagi`yi de istememis, ama o Hagi gelmis ve neler oldugunu tartismaya gerek yok bence.

Varsayimlar üzerine konusuyoruz elbette. Hoca`yi suclamak da istemiyorum simdi bu konu yüzünden.

[video=youtube;83galHwA62k]https://www.youtube.com/watch?v=83galHwA62k[/video]

[video=youtube;yvT1CtdFVJA]https://www.youtube.com/watch?v=yvT1CtdFVJA&feature=related[/video]

Ronaldinhonun son 2 yıldır bir maçını izledinmi.Ben izlemedim çünkü soruyorum.yıl 2005 değil bu arada,2012.Ve şu soruyu soruyorum tekrar.Fatih hoca Ronaldinhoyu istermi.Ben istemiyecegine adım gibi eminim.

İzledim kardeşim, özellikle geçen sezon harikalar yarattı flamengoda, bu sezon eskisi kadar takip etmesem de biliyorum formda olduğunu. Fatih hoca ister istemez onun fikrini ben bilemem fakat karşıma gelse fatih hoca sabaha kadar tartışırım onla da eğer istemiyorsa.

Hagi de Galatasaraya gelmeden hemen önce kariyeri taban yapmıştı, fakat o da elit futbolcuydu. Böyle futbolcular için yaş önemli değildir, zidane ı 32 yaşında alırsın, hagiyi 30 yaşında alırsın ronaldinho yu 31 yaşında alırsın, önemi yoktur, uçururlar takımı.

Elano keriziyle, lincoln karaktersiziyle karşılaştırılması en çok sinirimi bozan şey benim.

Sarp olmasın da Barış Özbek olsun o zaman.:) Şaka bir yana,Barcelona formasıyla izlerken "keşke bizde olsa"dediğimiz,sarı-kırmızı formanın içinde hayal ettiğimiz bir adama burun kıvırılmasını hazmetmek pek kolay olmuyor.Sorunun ne olduğunu anlamakta da zorlanıyorum.

ben niye sarpa kızıyosunuz demiyorum ki

benim tepkim "size mustafa sarp lazım" cümlesinedir

hiçbir galatasaray taraftarı takımın kötülüğünü istemez , mustafalar barışlar gelsin de rezil olalım demez

ne demek size bu oyuncu lazım

Tartışmaları hiç okumadan sadece isimleri gördükten sonra ''aa bak bunlar bunları ronaldinho'yla kıyaslıyor'' gibi yanlış bi düşünceye kapılmışsın. Kimsenin öyle bir şey yaptığı yok, o kadar da futbol cahili değiliz. Mevzu Galatasaray'a isimli transfer yararlı mı olur yararsız mı?

Okudum bütün konuşmaları. Eğer ronaldinho yu isimli transfer adı altında bir oyuncuyla kıyaslayacaksan Elano veya lincoln ile gelmeyeceksin, hagiyle zidane ile geleceksin. Hagi yi 30 yaşında alırsın, Xavi boşta olsa onu da alırsın, zidane ı da alırsın, ronaldinho şu an boşsa ronaldinho yu da alırsın. Bunlarla kıyasla kıyaslayacaksan.

hiçbi yorumu okumadım. R10 gelir oynarsa şampiyon yapar.

ronaldinho.jpg

R10'nun bize ağar külfetlerinden başka çok fazla yararı olur.

Asist + Gol + Forma satışı (patlama yapar) + Seyirci artışı + Reklam ( ne kadar ihtiyacımız olmasada ) = R10 diyorum başka da bişey demiyorum...

Ronaldinho`dan bahsediliyor beyler bilmem farkındamısınız ?

ben niye sarpa kızıyosunuz demiyorum ki

benim tepkim "size mustafa sarp lazım" cümlesinedir

hiçbir galatasaray taraftarı takımın kötülüğünü istemez , mustafalar barışlar gelsin de rezil olalım demez

ne demek size bu oyuncu lazım

Ama kimse "sen neden M.Sarp'ı koruyorsun?"demedi zaten.Ayrıca "Size M.Sarp lazım" da denmedi.Düzeyli bir tartışma yaptığımızı düşünüyorum.Ayrıca aslında siz , biz diye de bir şey yok.Hepimiz Galatasaray için iyi olanı istiyoruz sonuçta.Bu konuda hem fikirim seninle.

Ronaldinho gibi bir oyuncu bile gelse yanına M.Sarp'ı koyduğunda sadece oyununu oynar, parasını alır gider.Ama bahsettiğimiz adam dünyanın gelmiş, geçmiş en yetenekli on futbolcusundan biri.Onu almak risk almak demek değildir bence genç bir oyuncuya yatırım yapmaktan fazlasını getirebilir .Tabi yanı vasat oyuncularla dolu olmazsa.Demek istediğim geçen yıl getirilmek istenseydi ilk karşı çıkanlardan biri olurdum ama bu yıl onun yanına yakışacak oyuncularımız ve oyun anlayışımız var

Yazıdan anlaşılan F.T istememiş olsada yine oynatma büyüklüğünü göstermiş Başkan Ronaldinho yu alsın F.T faydalı olacaksa yine oynatır.

Genç - yaşlı takıntısı bugünlerde tavan yaptı.Galatasaray bir ticarethane değil spor kulübü.Bunu kavrayabildiğimiz gün elit kulüp olma yolunda ilk adımı atacağız.

Altaylının amacı nedir anlamadım tamamı ile transfer değil Altaylının birileri ile alıp veremediği bir olayla ilgilidir. bence maksatı Yönetimi birbiirine düşürmek.

Haberdeki son cümle bile tuaf '' alabilirse tabii ''

Altaylının amacı nedir anlamadım tamamı ile transfer değil Altaylının birileri ile alıp veremediği bir olayla ilgilidir. bence maksatı Yönetimi birbiirine düşürmek.

Haberdeki son cümle bile tuaf '' alabilirse tabii ''

Zaten benim bildiğim Fatih Terim Hagiyi çok fazla istiyordu, hatta transferi için cebinden para verdiği yazılmıştı diye hatırlıyorum, bana da kolpalıyor gibi geldi altaylı.

ronaldinho.jpg

bu iki resim arasında pek fark göremiyorum , önden çekilmiş halide göbekli yandan çekilmiş halide göbekli , adamın kariyeri ile oynamak istediler ve başardılar. Birilerinin parmağı var bu işin içinde Medyalarıda bizim medya gibi sanırım , kim parayı verirse onun düdüğünden çalıyorlar. Zaten Ronaldinho'dan sonra ne hikmetse Messi patlama yaptı. 2 cambaz 1 ipte oynamaz misali

Okudum bütün konuşmaları. Eğer ronaldinho yu isimli transfer adı altında bir oyuncuyla kıyaslayacaksan Elano veya lincoln ile gelmeyeceksin, hagiyle zidane ile geleceksin. Hagi yi 30 yaşında alırsın, Xavi boşta olsa onu da alırsın, zidane ı da alırsın, ronaldinho şu an boşsa ronaldinho yu da alırsın. Bunlarla kıyasla kıyaslayacaksan.

Tekrar söylüyorum kıyaslama yok. Yazan arkadaş, bundan bikaç sene önce gelen isimli transferler iş yapmadı diyor, ben de hata onların değil o dönemki yönetimin diyorum. Bu kadar... Bunu uzatıp kompleks yapma... Herkes futbol körü ve cahili ama ben biliyorum ve yanlışlarınızı düzeltiyorum modundan da vazgeçmeni rica ediyorum. Ha kıyaslayan da kıyaslar orası da seni de beni de ilgilendirmez. Herkesin iyi ya da kötü bi futbol görüşü var. Ronaldinho gelmesin diyenlere ben de katılmıyorum ama saygı duyuyorum, hiçte sinirlenmiyorum. Neticede burda hepimiz kulübümüzün iyiliğini düşünüyoruz.

Geri
Üst Alt