Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

Evvet önümüzdeki günlerin büyük sorusunu soruyorum :)

10 numara R10'a mı verilmeli yoksa Melo'da mı kalmalı?

Yalnız arkadaşlar bence boşuna heveslenmeyin.

Fatih Terim'in tüm açıklamalarını dinlemek lazım yorum yapmak için, adam daha sonra istediğim adamlar belli "Suarez, Gillet, Shaqiri" diyor, bunun üzerine de artık bizim işimiz bitti, yönetim kimi alırsa onu oynatacağız, zaten burada transfer kötüyse hoca yaptırmış, iyiyse yönetici yapmış mentalitesi var diyor. Bir nevi, Ronaldinho transferi hakkında konuşarak diğer transferlerin bitirilememesine sitem etmiş gibi geliyor.

Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

Gelmeyecek boşuna tartışmayın.

lİncoln geldiğinde necati 10 numarayı vermişti şimdide melo verir :D

Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

[video=youtube;rZFi6NwF1IU]https://www.youtube.com/watch?v=rZFi6NwF1IU[/video]

dünyadaki tüm futbolseverlere sorsalar dünyada 10 numaralı formanın yakıştığı 5 oyuncu say herkesin ortak noktası ronaldinho olur

313261_Galatasaray_SK.jpg
bir de shaqiri gelirse olay olur ama 7 yabancı oluyor eboue gelince savaş çıkar :)

R10 gel koçum 52000 stadı 60000 yapalım.

Ronaldinho'yu parçalıyla Arenada izlemek.Rüya gibi lan.

Evvet önümüzdeki günlerin büyük sorusunu soruyorum :)

10 numara R10'a mı verilmeli yoksa Melo'da mı kalmalı?

Devre arasında gelirse 10 numarayı alamaz.

Yeni sezonu beklemeli diye biliyorum.

Eğer hem Melo hem Ronaldinho sezon sonunda futbolcumuz olursa Melo 4, Ronaldinho 10 numarayı alsın isterim.

Zaten Brezilya'lılar arasında bu durum pek sorun olmaz. :)

Hem Roni, hem Shakiri gelsin, Emre'yle beraber tam aynı tipte olmamakla beraber birbirini yedekleyecek tarzda 3 alternatif oyuncu olur, Yeri gelir 3'ü birden de oynar. Roni diğer ikisinin gelişimine ciddi katkıda bulunur. Ayrıca adaptasyon, sakatlık, formsuzluk, gelişim süreci vb sebeplerle birinden verim alamadığımız dönemde bir diğerinden verim almayı dönüşümlü olarak başarırsak, yani oluşan kadro derinliğimizi iyi kullanırsak çok açıdan kazançlı çıkmış oluruz.

bence roni'yi veto edecek, keita yi da keza öyle.

ilk hedef shakir, yasindan dolayi.

Yalnız arkadaşlar bence boşuna heveslenmeyin.

Fatih Terim'in tüm açıklamalarını dinlemek lazım yorum yapmak için, adam daha sonra istediğim adamlar belli "Suarez, Gillet, Shaqiri" diyor, bunun üzerine de artık bizim işimiz bitti, yönetim kimi alırsa onu oynatacağız, zaten burada transfer kötüyse hoca yaptırmış, iyiyse yönetici yapmış mentalitesi var diyor. Bir nevi, Ronaldinho transferi hakkında konuşarak diğer transferlerin bitirilememesine sitem etmiş gibi geliyor.

Gillet olabilir. Shaqiri gonullu. Ama Suarez imkansiz. Belcika'da altin ayakkabi odulunu aldi. Baskanlari 25 milyon euro istediklerini acikladi Suarez icin.

sanırım hocamızda ronaldınho ısmı ıle alacağı para konusu arasında kalmış gibi görünüyo. Milana sormasıda sanırım (futbolu olarak nasıl bırı olduğunu bılmeyen yoktur kişisel) olarak bu parayı vermeye değer mi diye duşunuyor gıbı geldi

roni gelirse, sol acikta mi oynar acaba?

eger elmander'in yerine oynarsa, cok büyük mücadeleci kaybederiz orta saha da. roni elmander ve baros kadar mücadele etmez.

takim da ki dengelerden dolayi gelmemesini tavsiye ediyorum. keita veya shakir daha iyi secenek olurlar. üstüne üstlük roni son transferini yapacak. sonu guti gibi olmayacagi ne malum???

ben roni'yi veto ediyorum arkadaslar...

bu arada devre arasında 2 yabancı alırsak yabancılardan birini (yani rierayı) göndermek zorundayız yoksa 9 oluyor

Geri
Üst Alt