Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

şaka değilmiş ya.......acayip birşey olur

Çok yaşa Kadir HERŞEYE RAHMEN :)

tribüne çıkamaz dostum kadronda 8den fazla yabancı kural ihlali o yüzden bence riera gönderilmeyecekse tek yabancı almayı düşünüyorlar bu da bence shaqiri olmalı, rierayı gönderirlerse ronaldinho kaymak olur

Yabancı kuralı 6+2 ama istediğin kadar alabilirsin, yani kadroya giremeyeni trübüne gönderirsin.

Misal bjknin 8 yabancısı mı var :) Gönderilecek biri varsa o da Riera'dır tabiki çok net.

Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

Ya tamam iyi olur hoş olur parasını kat be kat çıkarır da tam akside olabilir. Hiç oynamaz ise bize faydası olmaz, yatmaya geliyor olabilir. Eğer Shakiri ya da Ronaldinho arasında kalındıysa bence Shakiri tercih edilmeli. Shakiri geleceğe yatırımdır, ileriye dönük bir harekettir, planlı bir çalışmanın ürünüdür. Ronaldinho ise sadece bir gösteriştir. Alınırsa iyi olur ama tek başına fayda sağlamaz, yanına yetenekli kaliteli gençler alınırsa ancak takım güç kazanır. Shakiri gibi...

Bu konusmanın devamında ben ıstedıklerım ortada Suarez, Shaqiri, Gillet dedi yanlız Terim.

r10'a karsi cikanin akli dengesinden süphe ederim.

ama sunu da göz önünde bulundurmak lazim: bu adam agir psikolojik travmalar gecirdi. (endüstriyel) futbol dan o kadar sogumustu ki, birakma noktasina gelmisti. bence brezilya da kalip, zevk aldigi sekilde oynamali futbolunu.

bizim taraftar onu fena costurur, orasi da ayri tabiki...

drogba ve roni gs formasinda en cok görmek istedigim oyunculardir aslinda...ah vah :(

Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

Ronaldinho kendini kanıtlamak isteyecektir. Liverpool'dan gelen Kewell bile bazılarına bir şey kanıtlamak için Galatasaray'dayım diyordu ki öyle de oldu maksimum verim aldık.

Ronaldinho da Avrupa'ya, Avrupa'da bulunan bir takımda lider olarak kendini kanıtlamak isteyecektir.

Yabancı kuralı 6+2 ama istediğin kadar alabilirsin, yani kadroya giremeyeni trübüne gönderirsin.

Misal bjknin 8 yabancısı mı var :) Gönderilecek biri varsa o da Riera'dır tabiki çok net.
harbiden beşiktAŞTA 12 yabancı varmış yuh

Sansar Büyüka, Ronaldinho hakkında kötü şeyler söyledi. Fatih Terim "sabahlara kadar barda pavyonda geziyor" diye istemiyormuş Ronaldinho'yu.

lan heyecanlandım ya bu gerçek olamaz.

abi ronaldinho ya ne demek

Yalnız maalesef Terim R10 muhabbetinden sonra "Benim istediğim oyuncular çok açık..." diye devam ediyor sanırım sıcak bakmıyor.Ama yinede umut umuttur.

Hoca diyor ki, istedigim adamlar alinsin. Sonra R10 yada Keita gelirse kabulumdur. Bir diger anlamda kaymak uzerine bal olur diyor. Ayni zamanda Milan'la irtibata gecip oyuncunun huyunu suyunu ogreneceginden bahsetti. Bu is bu sefer ciddi. Para pul R10 isminin gectigi yerde gecmemeli. Goturusunden fazla getirisi olabilecek ve en onemlisi bizim alabilecegimiz tek oyuncu.

alsın ronaldinhoyu hher sene bası 2 tane hazırlık macı yapılsın ronaldinho için ortalama 100 tl bilet 50 bin kişi 2 macda 10 trilyon eder parası çıkar

Shaqiri de Ronaldinho da gelirse ikisinin de formasını alırım! İkisini de çok istiyorum!

Adamin yasina ve alacagi yillik ücrete bakilinca,ve buradaki bizi ucurur süper olur yorumlarina bakinca,bazi Renktaslarimizin bjk taraftari moduna girdigini görüyorum.

Bu Ronaldinho konusunda tartisilcak yorum yazilcak tek nokta,bu fatih altayli bizim Hocayla ugrasacagina neden gaztesinde elindeki imkanlarla, 10 yildir fb ye peskes cekilen arazileri yok parasina verilen tapulari dile getirmez???

Türünün tartışmasız son örneğiyle karşı karşıyayız ve bu adamı transfer edebilme gibi bir fırsata sahibiz. Garip garip yorumlar yazmayın.

Roni geçen sene gayet iyiydi. 20 gol/asistle falan oynadı ve şu an da fizik olarak çok iyi deniyor. Geçen gün kas ve yağ ölçümleri yayınlandı. 2006 düzeyindeymiş. Zımba gibi yani.

Geri
Üst Alt