Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

4.5 milyon dolar senelik çok az yahu Melo'nun daha fazla. Ya yanlış yazdı (%5) ya da sallıyor. (%95)

7-8 milyon euroya biter bu iş. daha fazlası hem olamaz hem de almayız zaten.

yalnız roni 4.5 a kabul dediyse çok iyi.

hadi be başkan alın şu adamı. iyi şeyler hissediyorum. kolay kolay transferler hakkında konuşmam tartışmam ama roni bir başkadır arkadaş.

Bonservis bedeli 12 milyon dedigi icin bastan yalan. :)

Imparator daha bugün 7-8 arasi birsey dedi.

Şimdi orda bir hata olabilir Terim'in ağzından çıkanlar net anlaşılmıyor her zmaanki gibi, 5.5€ + maç başı diyor sonrada sanırım 7-8 arasına denk geliyor yıllıgı gibisinden demek istedi gibi geldi bana ve bonserviside var dedi, tabii yanılıyorda olabilirim.

Yani demek istediğim gazeteciler bile saat başı alınacak verilecek paraları değiştirirken herhangi birinin bunu az veya çok yazmasını kaale bile almam :) Ama reis dediğim gibi eğer uçak kalkıyorsa üstteki linkten bir kontrol etsek daha iyi olur :)

Şimdi orda bir hata olabilir Terim'in ağzından çıkanlar net anlaşılmıyor her zmaanki gibi, 5.5€ + maç başı diyor sonrada sanırım 7-8 arasına denk geliyor yıllıgı gibisinden demek istedi gibi geldi bana ve bonserviside var dedi, tabii yanılıyorda olabilirim.

Yok yok yilligi demiyor, "7-8 milyon gibi tam hatirlamiyorum ama bonservis bedeli" aynen böyle diyor.

Uçak meselesini kontrol etmek lazım, eğer kalkarsa zaten muhtemelen twitterda yayılır anında. Ücretede takılmayalım zaten orası bizi ilgilendirmez gelsin oynasın yeter.

12 milyon bonservis olmamalı da zaten, 7-8 maksimum olmalıdır. Yazdıkları keşke doğru olsa da , muhtemelen değildir , doğruysa da Ntvspor&Ligtv filan koskoca ucağın kalktığını sabaha kadar öğrenemeyecek kadar öküz değillerdir heralde.

Elano, Misi, Lincoln örnekleri verilmemeli R10'u istemeyenler tarafından, bu adamın eşi benzeri yok, bunu da düşünerek yapın olumsuz yorumlarınızı.

O kadar cok istiyorum ki bu transferin olmasını.

Aynı zamanda yorumlanması gereken bir söz daha var ;

Ünal Aysal kendisine yöneltilen Shaqiri transferi ile ilgili soruya, istiyoruz ancak citayı daha da yükselttik, birden fazla oyuncu da gelebilir dedi. Bunun altından ne cıkabilir bunu da düşünmek lazım.

------------------Elmander------(Baros,Sercan,Kazım)

-------Ronaldinho----------------

Emre----Selcuk-----Melo---Shaqiri(Riera,Engin,Ceyhun,Yiğit)

Hakan---Ujfalusi----Semih---Eboue(Çağlar,Servet,Gökhan,Sabri)

--------------Muslera-------------(Ufuk,Aykut)

Bu tarz birşey de düşünülüyor olabilir mi ki ? :)

Tabi 2 yabancı gelirse 1 yabancıyı daha ilk 11'den kesmek gerekir.

Ama Ünal Aysal'ın acıklamalarına bakılırsa 2 tane transfer olması da oldukca olası duruyor.

Dünya'da tam olarak kac tane profosyonel futbol kulübü var bilmiyorum ama hepsinin arasından Ronaldinho ve Galatasaray'ın ciddi ciddi yanyana anılması... Iste bunun kelimelerle tarifi olamaz.

R10 transferinin acıklandıgını dusunsenıze 1 gun onceden giderim hava alanına anca yer kaparım valla ! Kapalı alanda havai fişek atmak, meşale yakmak gibi durumlar bile olur yani.

Uzun zamandan beri ilk kez içim kıpır kıpır oluyor olası bir transferi düşününce :) Öyle ki, maliyetini falan önemseyip değerlendirecek durumda değilim. Gelsin oynasın şu adam Sami Yen'de :)

Saat 5 olsa da görsek şu ucak kalkıcak mı yoksa yine taklaya mı geldik. :D

Muhtemelen yalandir ama bu ucaklarin nerden nereye kalkacagi saati falan gösteren bir site yok mu? Oradan belli olur.

15 dakika daha bekleriz artık, heyecan olsun. :asd:

nerden bakacagiz bu ucagin kalkip kalkmadigina?

beyler yüz tane uçak var hangisi bizim uçak

Bir gece ansızın gelebilirim :)

Ne uçağı noluyor.Biri kısa özet geçebilir mi? :)

Geri
Üst Alt