Cevap: # Ronaldo de Assis Moreira(Ronaldinho)

Aşırı fazla para alacak olması takımın dengesini bozabilir geçmiş yıllarda bunun örneğini fazlasıyla yaşadık... Yoksa R10'nu kim istemez ki :ss:

Ne zaman iyi takım olup form düzeyimizi yükselttiğimizde bu tarz transfer haberleri çıkıyor, takımın Ronaldinho'ya ihtiyacı var mı şu an ? Bence hayır.Oynadığımız sistemde Ronaldinho'ya yer var mı? Bence yok.Bu sisteme uygun,başarıya aç ve geleceği parlak oyunculara yönelirsek daha iyi olur.Şu an çok iyi oynuyoruz dersek yanlış olur, eksiklerimiz var, bu eksikleri kapatmak için Ronaldinho'ya gerek yok.Takımda sol bek,stoper,sağ bek sorunu varken böyle bir transfer yapmak şov amaçlıdır, forma sattırmak ve tribüne adam çekmek için yapılan transferler son bulmuştur inşallah.

Sov'a da ihtiyaç var, Aysal baskan gibi beni heycanlandiracak futbolcu yok takimda

kardeş ronaldinhonun ölüsü bile bizim ligde 10 gol 15 asist yapar. şov amaçlı falan değil bizim böyle bi adama ihtiyacımız var.oyun sıkıştımı takımı rahatlatacak iki pasla kaleciyle karşı karşıya bıraktıracak bi adam mı var bizde. selçuk melo tamam okey ama kanatlarda emre çolakla kazımla avrupada iş yapamazsın hele rierayla enginle hiç yapamazsın. muslera eboue semih ujfalusi hakan balta selçuk melo emre çolak kazım ronaldinho elmander

Kardeş epey bir çelişki içinde yaşıyorsun sanırım, Ronaldinho bizim ligde iş yapamaz demedim ben zaten, ama şu an işleyen bir düzen var, ama bu düzende eksik olan şeyler neler olduğunu söylemişsin, Kazım ve Emre Çolak ile kanatları etkili kullanamıyoruz, buna rağmen Baros'u çıkarıp Ronaldinho'yu koyman kanatlara nasıl bir işlerlik kazandıracak çok merak ediyorum gerçekten ?

Kilit

Sov'a da ihtiyaç var, Aysal baskan gibi beni heycanlandiracak futbolcu yok takimda

Şovu takım bazında yaparsın kişiler bazında değil.3 yıldır Messi yılın oyuncusu seçiliyor ama bunu Barça'daki performansına borçlu, Arjantin forması ile yokları oynuyorlar, bakıyorsun Arjantin'e yıldızlar topluluğu ama takım bazında yoklar, önemli olan takım olabilmek, biz bunu bu yıl şu ana kadar çok iyi başarmış durumdayız, bunun üstüne koyarak gitmemiz lazım, bu yönde çalışmalar olmalı, Shaqiri de bireysel olarak çok yetenekli bir oyuncu ayrıca takımı da ileriye taşıyabilecek kalitede, Ronaldinho'ya harcanacak parayı Shaqiri'ye yatırım yapmak daha makul geliyor bana.Şov yapacaksak da böyle şov yapalım.

Ronaldo de bilmemne yerine direkt Ronaldinho da yazılabilirmiş. Kolay gelsin.

Ronaldinho düne kadar kolpa basın tarafından sürekli haber yapılan ve genellikle de Fenerbahçe ile ilişkilendirilen sansasyonel bir transferdi. Şuan Fenerbahçe şike iddiası ile sarsılmış durumda belki önümüzde sezon küme düşecek. Biz ise küllerinden yeni doğan bir takım olarak Ranoldinho ile anlaşmış, herşey hazırken gelsin mi gelmesin mi diye tartışan bir kulüp olduk. Gerçekten enteresan nereden nereye... İşin aslında daha da ilginci benzeri Fenerbahçe için olsaydı şuan tüm manşetlerde Ronaldinho transfer haberleri olurdu. Doğru dürüst medyada yer bile almadı bu haber!

Gelelim transferine ama önce iki tane Ronaldinho başlığının olduğunu belirtmek istiyorum. Bunları da birleştirsek iyi olacak gibi duruyor. İnsanların görüşlerini bir oraya bir buraya aktarması zor.

Ranoldinho mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum. Bugünkü Ronaldinho elbette PSG ve Barca'daki Ronaldinho olamaz. Bu kabul edilebilir bir gerçek. Ancak hala yapabileceği çok şey var. Bunu zaten Brezilya liglerinde gösteriyor. Genelde bu lig nedense küçümseniyor ama dünyanın en yetenekli oyuncuları da buradan çıkıyor. Aynı oyuncular Avrupa'nın çetin gibi görünen liglerinde de harikalar yaratıyor. Kalecisinden defansına, ortasahasından, forvetine kadar her türde oyuncu üretebilen bir ülke futbolundan bahsediyoruz. Dolayısıyla o ligi de o kadar yabana atmamak gerekir. Zaten sene başından beri gelse acaba nasıl olurdu diye hayalini de kurmuyor değilim.

Taraftar olarak özellikle de Galatasaray taraftarı olarak bir gerçeği kabul etmemiz gerekir. Taraftar futboldan para kazanan insan değildir, bizler bu işe gönül veriyoruz çünkü seviyoruz, duygusal olarak bağlıyız ve seyir zevki yüksek olan bu spor hoşumuza gidiyor. Belki insanoğlunun savaşma dürtüsünü de modern dünyada kazanma, kaybetme duygusuyla tatmin eden bir araç oluyor. Tüm bunları bir potaya koyup erittiğimizde hiç bir maddi kazanç elde etmeden büyük bir arzuyla bağlandığımız bir spor ortaya çıkıyor. İşin özünde tatmin olunca sadece kaybetmek kazanmak yetmiyor daha iyisini bu işi en iyi yapanı istiyorsunuz. Galatasaray taraftarının zamanında Lucescu'yu dahi eleştirmesinin ana sebeplerinden birisi de buydu. Ben olaya sırf bu gözle baktığımda Ronaldinho'yu istiyorum. Gerçekten çıplak gözle son 10 yılın en önemli oyuncusunu TT Arena'da izlemek istiyorum. Bu hazzı bana ne master card sağlar ne de herhangi bir takıma karşı alınan kuru bir galibiyet. Elbette takımın dengesi, takım olma olgusu, ekonomisi bu işin diğer gerçekleri ama şunu belirtmek istiyorum taraftar olarak bizi asıl ilgilendiren futbolun bize verdiği bu haz. Mantıklı bir taraftar olarak son dediklerimi elbette düşünürüm, yazarım çizerim ama bu taraftarın işi değil. Taraftar iç güdülerin duyguların temsilcisidir ve o tribünde futbolu izlerken tarif edilmez bir biçimde keyif almak ister, en iyisini görmek ister. Bütçemizi, ülke futbolunun kalitesini düşündüğümüzde Ronaldinho'yadan daha büyük getirebileceğimiz bir yıldız malesef yok.

Maliyeti yüzünden, takımın dengesinin bozulması olasılığı yüzünden evet korkuyorum çünkü kazanmak çok güzel birşey. Bu tatmin duygusunu kaybetmek istemiyorum ama Ronaldinho söz konusu olunca bu kişi bu işin ustası belki aktif futbolun içinde olan efsanesi. Onu sahada canlı canlı izlemek apayrı bir lezzet, haz olacaktır. Karar vermek çok zor ama Ronaldinho'yu sahada görmek daha çok ağır basıyor gibi... Sanki bu riske değer gibi. Hele Ronaldinho ile de takımın dengesi bozulmaz, kazanan bir takım olursak iyice tadından yenmez olur.

renkdaş sana aynen katılıyorum.roni yi istemeyene gunde 3 kez izlettireceksin bam üçlüsünü,onların futboldan anladığı bu...

Aşırı para alacak tabi..Adam Ronaldinho olmuş Mustafa sarp değil..Kıskanacak dana bıraksın futbolu..Takımda kusura bakılmasın ama Arda olmadığı için bi problem olacağını sanmıyoum..

Ben şu an Galatasaray futbolcusu olsam Ronaldinhonun(mesela) alacağı paradan çok Riera nın alacağı para koyardı..Eee takımda rieranın parası için ses çıkaran var mı..Şu takımdaki denge zımbırtısı tam bi geyik bana göre..Disiplinsizliğidir gece hayatıdır yada yaşıdır bu yönlerden eleştirilebilir ama takım dengesi, yok abi böyle olmaz..Herkes isminin hakettiği karşılığı alacak..

Açıkcası Şakiri ile ne heyecanlanırım nede kalbim küt küt atar...

R10 bir fırsattı değerlendiremedik...

Cevap: Ronaldinho Transferi | Fatih Altaylı

Barcelona da iken bile,hemde futbolcuya karşı zaafiyet oluşturacak derecede hoşgörülü davranan Rijkaard la sorun yaşayan,dsiplin sorunu yüzünden Milanda tutunamayan,şimdi de Brezilya da discolarda sabahladığı için sabah antrenmanlarına katılamayan adamdan bahsettiğimizin farkında mısınız?...Bize gelince tövbe istiğfar edeceğini,Terim Diktatöryasına boyun eğip sporcu gibi yaşayacağını mı düşünüyorsunuz?...Böyle bir mucize olursa maliyetinin karşılığını verir belki de ya tersi olursa?...Bu kulübün böyle bir kumar oynayacak lüksü yok,şimdilik...

Bank Asya'dan 20 tane Ronaldinho bulurum :coffee:

ülke olarak bank asyadan 20 tane roni çıkarıyo olsak şu anda burda 31 yaşındaki ronaldinho Gs ye gelecekmi gelmeyecek mi diye tartışmazdık. zaten en formda sezonlarını gs forması altında geçirmiş olurdu çoktan

Ronaldinho Gelebilir

c9d62r10.jpg

Abdurrahim Albayrak stadyum programında taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Tıpkı 1996'da olduğu gibi Hagi'de bir önceki kulübünde istenmeyen adam ilan edilmişti. İstanbul'a gelirken Ronalda'da kendini tekrar kanıtlamak isteyecek. Eminim eski günlerde olduğu gibi şampiyonlar ligi hayalleri kuruyordur. Gelmesinde yarar var en azından 30.000 olan seyirci ortalamasını 40.000'e çıkarabilir.

Cevap: Ronaldinho Galatasaray'a Gelebilir

R10 bir marka. Seyirci sayısını artıracağıda kesin. Sorun çıkarır mı orası bilinmez. Alınsa iyi olur sanki...Ayrıca bunu almak Shaqiri' yi almaktan daha mı kolay acaba?

Başkan olmıyacak dedi benim umudum yok bu transferden

R10 bir marka. Seyirci sayısını artıracağıda kesin. Sorun çıkarır mı orası bilinmez. Alınsa iyi olur sanki...Ayrıca bunu almak Shaqiri' yi almaktan daha mı kolay acaba?

Shaqiri için fiyat yükseltmişler R10'nun yerine onu alsak nokta atışı olur ama görünen o ki Shaqiri'yi alamayacağız.

Sanirim ne Ronaldinho, ne Suarez ne de Shaqiri gelecek..

Keşke Emre gibi gibi bir kaç yıldız daha çıkarsak, hiç birine gerek kalmaz..

Çok isterim ama Semih ve Emre bile her maç iyi degil. Onlarin bile daha zaman'a ihtiyaç'i var.

11'e 3. genç'i koyarsan zorlu maçlarda çöker.

Ayrica Semih Kartalspor'da yarim sezon oynadi ve Çolak'ta 2-3 yil'dir a takim'da..

Alt yapi'dakiler böyle degil, hiç a takima çikmamis oyuncular.

Böyle fırsat gelir de nasıl tepilir ya of çıldırıcam..

Terim hakli. Shaqiri akar

Geri
Üst Alt