Cevap: Ronaldinho Galatasaray'a Gelebilir

Ronaldinho bu ligde, bu güzel takımda maç başına minimum 1 asist 0.5 gol ortalamasıyla oynamazsa ben birşey bilmiyorum.

Bence ronaldinho defteri kapanmış bile. Shaqiri için Basel'in fiyat indirmesini bekliyorlar.

Mesela Ronaldinho için hocanın bir önerisi var. Diyor ki; Ronaldinho'yu sezon sonuna kadar kiralayalım. Memnun kalırsak bonservisini alalım ve kontrat imzalayalım."

Tıpkı 1996'da olduğu gibi Hagi'de bir önceki kulübünde istenmeyen adam ilan edilmişti. İstanbul'a gelirken Ronalda'da kendini tekrar kanıtlamak isteyecek. Eminim eski günlerde olduğu gibi şampiyonlar ligi hayalleri kuruyordur. Gelmesinde yarar var en azından 30.000 olan seyirci ortalamasını 40.000'e çıkarabilir.

%100 katılıyorum. Bu adam yaşayan efsane. Daha 32 yaşında. 3 senesi daha var rahat. Sırf satacağı kombine, forma ve maç bileti karşılar parasını.

roni gelmeyecek beyler...bosuna umutlanmayin.

eger suarez, shaqiri ve gillet olmaz ise, anca ozaman gelir.

Ya ben bu transfer dönemindeki mantığımızı bir türlü anlamadım. 2 büyük alternatif var F.T. nin elinde Roni ve Shaqiri. Bu adamların tek ortak özellikleri aynı mevkide oynuyor olmaları. Shaqiri olmazsa Roni olsun mantığı nasıl bir mantıktır ya. Birisi gelecek planı için düşünülebilecek belki 5-6 sene takımı sırtlayabilecek bir oyuncu, diğeri ise sadece günü kurtarma edebiyatının ürünü. O da tutarsa tabi. Ben bu işi anlamadım anlayamıycam da.

Ya ben bu transfer dönemindeki mantığımızı bir türlü anlamadım. 2 büyük alternatif var F.T. nin elinde Roni ve Shaqiri. Bu adamların tek ortak özellikleri aynı mevkide oynuyor olmaları. Shaqiri olmazsa Roni olsun mantığı nasıl bir mantıktır ya. Birisi gelecek planı için düşünülebilecek belki 5-6 sene takımı sırtlayabilecek bir oyuncu, diğeri ise sadece günü kurtarma edebiyatının ürünü. O da tutarsa tabi. Ben bu işi anlamadım anlayamıycam da.

shaqiri simdi gelmezse, günü kurtarma adina roni ile yarim sezon kiralik olarak anlasilir ve shaqiri sezon sonu gelir. BU KADAR BASIT :asd:

shaqiri simdi gelmezse, günü kurtarma adina roni ile yarim sezon kiralik olarak anlasilir ve shaqiri sezon sonu gelir. BU KADAR BASIT :asd:

Sen Shaqiri'yi şimdi alamazsan sezon sonu nasıl alacaksın? Bu adam her geçen gün taliplerini arttıracaktır belli.

adam gecen sene flamengoda 31 mac 14 gol 7 asisst yapmis bu adammi gece hayatindan cikmiyormus pek inandirici degil

Pires havalimanına inince yeni sefer için dolmuş yapacakmış uçak!Suarez , Gillet, Shaqiri ve Ronaldinho yeni yolcular:)

dün programdan sonra hiç umudum kalmadı geleceğine dair

Hoca en iyisini önermiş. Başkan da artık hoca istemedi hoca istemedi bak biz valla alırdık hoca istemedi demeyi bıraksın hoca işte mis gibi teklifi yapmış. Bu durumda kariyerinde Milandan Flamangoya geçen bir futbolcuya 3 yıllık garanti sözleşme imzalatmak risk. Ronnie diyorsa ben 2014 de oynamak istiyorum o yüzden size gelip varımı yoğumu ortaya koyucam o başka.Ama milli takım kapısı da zor gibi

Pires havalimanına inince yeni sefer için dolmuş yapacakmış uçak!Suarez , Gillet, Shaqiri ve Ronaldinho yeni yolcular:)

bir sezonda ortalama 20 tane frikik kullansa zaten en az 14 tane gol atar. Belki Sabri'ye şut atmayıda öğretir.

Kiralama formülünun olacağını sanmıyorum, minimum 3 sene sözleşme isteyen bir futbolcu kiralık teklifini kabul etmeyecektir. Ayrıca bu sezon Galatasarayı rakiplerinin üzerine çıkaran şeyin de 4-4-2 dizilişi olduğunu düşünüyorum ben. Bu diziliş ile rakip takımların daha fazla mücadele ederek aradaki kalite farkını kapatmalarına imkan tanımıyoruz. Ronaldinho 4-4-2' de oynayamayacağına göre çok da gerekli görmüyorum işin açıkçası bu transferi.

bir haberde okudum ronaldinho yu istemiyormuş sistemini bozuyormuş.ünal aysal da bu defteri kapatmış.

Geri
Üst Alt