Cevap: Ronaldinho'dan Galatasaray'a Cevap Geldi

Senimi kırıcam kardeş. 5 olsun ama 5000 den 1 kişi aşağı inmem. Tanıdık işi ;) Ayrıca boru markası değil bu R10 yani el insafül hakikate davet ediyorum seni :D

Klasik gelir gider hesabı yorumları. Geçin bunları, her maç 10.000 kişi ne demek farkında mısın sen. Hikaye bunlar hikaye. Gakatasaray bir Türk takımı, Alman, İngiliz mi zannettin.

Olum Mahir ve Tuğrul kolpaları, Roni'yi maliyetinden dolayı istemeyenlere sanki Fener'limişler gibi saldırıyosunuz. Dağılın lan.

Adam 25m Euro diyor siz farkında mısınız. 25m Euro

Senelik 5,5M euro. Oha lan oha.

Gelecekse 5M bonservis yılda 3M Euroya gelsin. O zaman kim hayır der.

Bana şimdi Roni lan bu ne sanıyorsun o paraya alabilirmisin derseniz ben de almayalım kardeşim derim.

İllan zarara sokcaksınız dimi kulübü :)

Roni gelir de elimizde patlarsa ne olacak. Patlamadı mı daha önce Elano'lar, Lincoln'ler.

Şakiri patlarsa bile satarsın 7-8 e. Roni patlarsa var ya bir de arıza yapar satın beni ben mutsuzum der en fazla 3-5M alırsın.

O zaman battık demektir işte.

Azıcık mantıklı olun lan fazla istemiyorum :D

Olum Mahir ve Tuğrul kolpaları, Roni'yi maliyetinden dolayı istemeyenlere sanki Fener'limişler gibi saldırıyosunuz. Dağılın lan.

Bana şimdi Roni lan bu ne sanıyorsun o paraya alabilirmisin derseniz ben de almayalım kardeşim derim.

Hahahaha :D

Tamam vazgeçtim roniden :D

Aynı ntv gibi oldun be abi :) 25 mil euroya takıldın..Toplam maliyete yani..

Şaka bi yana sadece sol bacağı yeter bu lige, sekerek oynasın gene razıyım ben :asd:

Shaqiri gelmeyecekse Ronaldinho bedava gelse bile istemem.Shaqiri gelsin ondan sonra bakarız Ronaldinho'ya. :)

Roni gelir de elimizde patlarsa ne olacak. Patlamadı mı daha önce Elano'lar, Lincoln'ler.

Şakiri patlarsa bile satarsın 7-8 e. Roni patlarsa var ya bir de arıza yapar satın beni ben mutsuzum der en fazla 3-5M alırsın.

Ne Elano ne Lincoln hiç biri patlamadı buna Misimoviç'de dahil, o dönemlerde Galatasaray bir amatör kulübün bile yönetilemeyeceği kadar kötü yönetildi. Kötü yönetilen bir kulüpte2de yıldız futbolcu asla barınamaz..

Roniyi bu sene al, elinde patlasın..

Seneye rusyaya yada araplara okutmazsak ben bişey bilmiyom.. :ays:

kiralık gelmez tabi

adamın derdi 3 yıllık 16.5 milyon euro garanti para

o anlaşmayla hayatının son volisini vurmak derdinde

hadi qatar yolcusu kalmasın

maliyeti geçin yav sponsorluk forma satışı tribün geliriyle fazlasıyla çıkar parası

Şimdi gidiyom ben,

Arkamdan sallamayın :) (sana diyom Rıza bey :) )

Delikanlı adam arkadan konuşmaz, derdiniz neyse yüzüme söyleyin ulan :asd:

dün başkan açıkladı ronaldınho alınmayacak

Ne Elano ne Lincoln hiç biri patlamadı buna Misimoviç'de dahil, o dönemlerde Galatasaray bir amatör kulübün bile yönetilemeyeceği kadar kötü yönetildi. Kötü yönetilen bir kulüpte2de yıldız futbolcu asla barınamaz..

Hacı Roni patlamasa bile yıllık 5,5 istiyor. Ne diyosun bu duruma. 5,5 diyorum.

Yaw Ronaldinho'ya kim hayır diyebilir. Ama bu maliyetlerle, ne olacağı belli olmayan bir ligde Roni'yi isteyenin gözü kördür.

Uzak değil daha dün akşam başkanımız durum belli değil, duruma göre belki Mayıs'ta bırakabilirim dedi siz neyden bahsediyorsunuz

Rıza in Mahir out

ronaldinho gelirse internetteki mac linkleri daha cok kasar baskada birseyde somut olarak gorulmez. gelmesin

Almıyoruz zaten,cevap vermesine gerek yok.

Sana fenerli demekmi ulan rüyamda görsem hayra yormam mevzu o değil olum tamam sen istemiyor olabilirsin R10 u ama emin ol istemeyenden çok daha fazla isteyeni var. O adam için o kapılarda kuyruk olacak olanlar var. Kulübü zarara sokma derdinde değiliz elbette. İnanıyorumki getirisi götürüsünden fazla olur. Zamanında Hagiye yaptıklarını siz yapmayın bari ;)

2014 te milli takımda forma giymek için kasar. Hele CL'ye gidersek tüm dünyaya adını hatırlatma cabası içine girer.

Geri
Üst Alt