Cevap: Ronaldinho'dan Galatasaray'a Cevap Geldi

Bonservis ödemicek olsaydık imzalar atılmıştı şimdiye kadar

Roni sırf paraya geliyor arkadaşlar.

Shaqiri kendini kanıtlamak için ugraştıracaktır.

Bu da Galatasaraya artı olarak yansıyacaktır.

Milliyet saldırıya geçmiş bugün.

unutun artık başkan dün net konuştu. kilit

Milliyet saldırıya geçmiş bugün.

Emre'nin Galatasaray'lıları çıldırtacak sözleri diyor. Emre bunu hep yapıyor ama çıldıracak bir şey yok.

Melo Fener'e giderim demiş. :)

‎''Galatasaray'a bir kazık daha''. Başlığa bakar mısın birader. Konu da taa Ribery mevzusu. :)

Ronaldinho ''Kiralık değil, satın alırsanız gelirim'' demiş. Satın alınca da 68254132 Milyon Euro ya aldı derler.

Ve Özdemir Cimbom'u çıldırttı diyor. Açıp okumadım bile.

Toplam 5 tane haber var. Bir tanesi olumlu değil. Biz olumlu olsun demiyoruz ama bu nedir ya. Oha ya. Ligde lideriz. 2012 de 4 maçta 17 gol attık. Hiç mi iyi tarafımız yok ya. Onursuz soytarılar

Şimdi de güncellediler. Habere bak ''İlk yüzdeki tek Türk takımı'' Kim dersin. Tabi ki Beşiktaş :))) Beşiktaş'ta hiç sorun yok, biz lanet olası bir girdabın içindeyiz :))

Beni bak la öğlen kokoreç yedim sırf sana kızdım diye ayranımı içtim 4 tanede midye dolma ohhh dedim Rızanın canı sağolsun :asd:

Lan olum bizi ne bizi Fener'li sandın dedim, ne de bize Fener'li diyosun dedim. Fener'lilere saldırdığın gibi saldırıyosun dedim. Özne sensin ben değil.;)

Züğürt tesellisi yapan sensin olum. Roni'nin buraya ne diye gelmek istediği belli. Hagi Kral olmak için geldi ve oldu. Roni ne için geliyor. Bırakın bu ayakları hacı adamın niyeti belli. Roni gelirse sen maçlara da gelmezsin geyiğini, geldiğim zaman sana sorarım :) Elimde Bayrak ve sopası olacak ama :asd:

Beni bak la öğlen kokoreç yedim sırf sana kızdım diye ayranımı içtim 4 tanede midye dolma ohhh dedim Rızanın canı sağolsun :asd:

Ya var ya bak hakkaten bu zamana kadar beni kızdırdıkların falan hiç bir şeymiş. Sabri konusunda sana kızmam falan şu andaki kızgınlığımın yanında Hagi'ye olan sevgim gibi kalır. Birader. Uzun bir süre muhattap olmayalım.

Seni seviyorum kardeşim ;) :asd:

Ya var ya bak hakkaten bu zamana kadar beni kızdırdıkların falan hiç bir şeymiş. Sabri konusunda sana kızmam falan şu andaki kızgınlığımın yanında Hagi'ye olan sevgim gibi kalır. Birader. Uzun bir süre muhattap olmayalım.

Hagi formülüyle alsak Ronaldinho'yu iyi olur aslında. İlk olarak 1.5 yıllık sözleşme imzalayalım ( bu sezonun geri kalanı ve bir dahaki sezonun tamamı yani ) iyi oynarsa uzatırız söleşmesini zaten. Böylece kötü oynasa bile zararı minimize ederiz. Hagi de ilk geldiğinde 2 yıllık ya da 1 yıllık imzalamıştı sonradan uzatıldı.

İŞlem tamam paslar gİdİyor bakalim uefada 90 dan gol atarmi yoksa ,2-2 mİ olur..

Ronaldinho la bu...:D

[video=youtube;tflOSUnx3mw]https://www.youtube.com/watch?v=tflOSUnx3mw[/video]

Geri
Üst Alt