- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Cevap: Ronaldinho'dan Galatasaray'a Cevap Geldi
Bonservis ödemicek olsaydık imzalar atılmıştı şimdiye kadar
Bonservis ödemicek olsaydık imzalar atılmıştı şimdiye kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldinho'yu isteyenlerde,Shaqiri'yi isteyenlerde ''Uefa'ya mail gönderiyoruz'' konusu ilgi göstermeli.Çünkü transfer Uefa'nın TFF'yle anlaşmamasına bağlı.
Milliyet saldırıya geçmiş bugün.
Lan olum bizi ne bizi Fener'li sandın dedim, ne de bize Fener'li diyosun dedim. Fener'lilere saldırdığın gibi saldırıyosun dedim. Özne sensin ben değil.
Züğürt tesellisi yapan sensin olum. Roni'nin buraya ne diye gelmek istediği belli. Hagi Kral olmak için geldi ve oldu. Roni ne için geliyor. Bırakın bu ayakları hacı adamın niyeti belli. Roni gelirse sen maçlara da gelmezsin geyiğini, geldiğim zaman sana sorarımElimde Bayrak ve sopası olacak ama
![]()
Beni bak la öğlen kokoreç yedim sırf sana kızdım diye ayranımı içtim 4 tanede midye dolma ohhh dedim Rızanın canı sağolsun![]()
Ya var ya bak hakkaten bu zamana kadar beni kızdırdıkların falan hiç bir şeymiş. Sabri konusunda sana kızmam falan şu andaki kızgınlığımın yanında Hagi'ye olan sevgim gibi kalır. Birader. Uzun bir süre muhattap olmayalım.
Milliyet saldırıya geçmiş bugün.
İŞlem tamam paslar gİdİyor bakalim uefada 90 dan gol atarmi yoksa ,2-2 mİ olur..
Roni'yede verin o parayı bir zahmet yahu...![]()
parayı bana verecekler sanıyor Rıza ondan kızıyor![]()
Alemdar 3 yıllık maliyetlerinin tamamı (Bonservis + Yıllık ücret) 20 Milyona Suarez ve Şakiri'yi versek sana ne dersin?