ronaldo-messi kapışmasına benzer bir rekabet beklediğiniz oyuncular?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Çok zor bence. Yakin gelecekte böyle bir rekabet olacagini sanmiyorum. Mbappe basini alip gider gibi duruyor. Haaland Mbappe ye yaklasamaz diye düsünüyorum.

Ronaldo-Messi ikilisini kiyaslamak yerine „biz son yillarda ne yasamisiz ulan“ dedirten bir rekabet yaşandı bence. Benzeri yaşanır mı?

Oncelikle ayni ligde oynamalilar. En ideal takimlar da Madrid ve Barcelona

Haaland'ın bu konuda ki şanssızlığı Norveç Milli Takım'ı.Mbappe ise yakın 1 zamanda takımdan ayrılmalı ama Psg göndermek istemez..

mbappe-haaland
endrick- musiela

gerci endrick musiela'dan 3 yas daha kucuk ama ronaldo - messi gibisini uzun yollar gormeyecegiz bence.

mbappe-haaland
endrick- musiela

gerci endrick musiela'dan 3 yas daha kucuk ama ronaldo - messi gibisini uzun yollar gormeyecegiz bence.

Üstad daha Avrupa'ya adım atmamış birini Mbappeyle yanyana yazmak bile hakaret olur daha çok yolu var Endrickin.. Belki de Gabriel barbosa gibi saçma sapan bir kariyeri olacak şimdilik epey muallak bir topcu

Endrick den önce Viniciusun top class olma ihtimalini konusmaliyiz bence
vinicius cok iyi bir oyuncu ama o son sicrama varya, hani neymar ornegini veriyorum ayni ulkenin vatandaslari olduklari icin; o zor bence. o son teknik kismi tam yeterli degil bir neymar veya daha iyi olmasi icin. yoksa onun disinda genc yasinda cok iyi bir seviyeye cikti.

Üstad daha Avrupa'ya adım atmamış birini Mbappeyle yanyana yazmak bile hakaret olur daha çok yolu var Endrickin.. Belki de Gabriel barbosa gibi saçma sapan bir kariyeri olacak şimdilik epey muallak bir topcu
ihtimaller uzerinde konusuyoruz zaten suan potansiyelleri uzerinden yorumlarsak bunlar yakin gelecekte cok ust seviyeye cikabilir lakin bir messi-ronaldo cikmasini beklemiyorum.

Musiala çok cok çok farkli yerlere gelecek

Bellingham ve Foden de top class olma yolundalar bence

Geri
Üst Alt