ronaldo-messi kapışmasına benzer bir rekabet beklediğiniz oyuncular?

Maradona'yı büyütenin futbolculuğu olduğunu düşünmüyorum zaten Arjantin efsaneleri bile Maradona bazen Maradonaydı, Messi her gün Messi diyorlar, Messi oynadığı maçların neredeyse yarısında maçın adamı olmuş, kötü oynadı diyebileceğimiz maç bile çok az. Her mevkide oynaması, saha görüşü, her işi istediğinde iyi yapması vs.

Maradona'yı esas büyük yapan o figürü ve duruşuydu kanımca, Messi asla bir lider olamadı belki hastalığından kaynaklı yaşadığı çocukluktandır bu ama hep çekingen bir karakter oldu herhalde şu dünya kupasndaki tavrını daha önce görmemişizdir. Ronaldo da iyi bir lider değil mesela, Mbappe de olamaz ama mesela Zidane büyük bir liderdi

Maradona'yu büyütenin futbolculuğu olduğunu düşünemiyorum zaten Arjantin efsaneleri bile Maradona bazen Maradonaydı, Messi her gün Messi diyorlar, Messi oynadığı maçların neredeyse yarısında maçın adamı olmuş, kötü oynadı diyebileceğimiz maç bile çok az. Her mevkide oynaması, saha görüşü, her işi istediğinde iyi yapması vs.

Maradona'yı esas büyük yapan o figürü ve duruşuydu kanımca, Messi asla bir lider olamadı belki hastalığından kaynaklı yaşadığı çocukluktandır bu ama hep çekingen bir karakter oldu herhalde şu dünya kupasndaki tavrını daha önce görmemişizdir. Ronaldo da iyi bir lider değil mesela, Mbappe de olamaz ama mesela Zidane büyük bir liderdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maradona'yu büyütenin futbolculuğu olduğunu düşünemiyorum zaten Arjantin efsaneleri bile Maradona bazen Maradonaydı, Messi her gün Messi diyorlar, Messi oynadığı maçların neredeyse yarısında maçın adamı olmuş, kötü oynadı diyebileceğimiz maç bile çok az. Her mevkide oynaması, saha görüşü, her işi istediğinde iyi yapması vs.

Messi her gun maradona diye duzenleyelim ins

Bu sözü kaçırmışım, futbolu artık çok sıkı takip edemiyorum. O kadar doğru bir söz ki; :tbr:
:tbr::hat:

Mbappe’nin Messi‘nin tüm rekorlarını kıracağı çok bariz bence. Söylenildiği gibi takımından dolayı şanssız aklı varsa Real’e gider.

Mbappe’nin Messi‘nin tüm rekorlarını kıracağı çok bariz bence. Söylenildiği gibi takımından dolayı şanssız aklı varsa Real’e gider.

Milli takımda öyle, ama kulüp futbolda Haaland da o aynı rekorları kırmak için çabalayacaktır. Dediğin gibi Madrid'e falan giderse iyi etmiş olur Ligue 1 sıkıcı lig

Çok zor bence. Yakin gelecekte böyle bir rekabet olacagini sanmiyorum. Mbappe basini alip gider gibi duruyor. Haaland Mbappe ye yaklasamaz diye düsünüyorum.

Ronaldo-Messi ikilisini kiyaslamak yerine „biz son yillarda ne yasamisiz ulan“ dedirten bir rekabet yaşandı bence. Benzeri yaşanır mı?
bu kapismaya benzer kapışmalar yüzyıllarca olacaktır, ama birdaha asla 100 lerce yıldızın bı arada olduğu dönemler olmayacaktır, mbappe başını alıp tabiki gidebilir ama haaland çok daha fazla gol atar ,hangi futbolcunun daha iyi olduğunu attığı gol sayısı tayin etmez bana göre bu arada, 100 lerce yıldızın bı arada olduğu dönemden kasıt
Zidane,, Henry, Totti, Del Piero, Baggio, Nedved, Ronaldinho, Rivaldo, Batistuta, R.Carlos,Hagi, Effenberg, Stam, Nesta , listeyi kısa tutmak zorundayım yoksa 1000 lerce dahası yazılır, Messi Ronaldo dönemini mutlaka özleyeceğiz ama yukarda yazdığım dönemin yanında osuruk kalır maalesef
demem o ki
Mike Tyson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Michael Jackson
Halis Karataş Bold Pilot
Jean Claude Van Damme
Arnold civardagezer
Sylvester Stallone, bunuda kısa tutayım liste hakketen çok uzar en baba dönem olarak kalacaktır, çocukluğu bu döneme denk gelenler bence çok şanslı

Fodeni,mbappe ve haaland seviyesinde görüyordum ama bu dünya kupadında hayal kırıklığıydı.Mbappe ve Haaland arasi geçer ama ikiside Ronaldonun yanına zor yaklaşır,Messiyi söylemiyorum bile onun gibisi bir daha gelmez.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fodeni,mbappe ve haaland seviyesinde görüyordum ama bu dünya kupadında hayal kırıklığıydı.Mbappe ve Haaland arasi geçer ama ikiside Ronaldonun yanına zor yaklaşır,Messiyi söylemiyorum bile onun gibisi bir daha gelmez.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Foden yetenekli ama bu ikilinin seviyesinde asla değildi ve büyük ihtimalle olmayacak. Vinicius ile kapışır, bunun bir tık altısı Pedri

Kimse yazmamış diye diyorum Vitor Roque yabana atılacak adam değil. Süperstar adayı en az Endrick kadar. Bir de bir Brezilyalı varmış Messinho mu ne ama onu izlemedim. İsmi komik. Arsenal altyapısında da iki çocuk var Chelsea, Man Utd, Man City falan da kapmaya çalışıyor Skelly ve Nwaneri.

zirvesine çıkabilen olur ama bu istikrarda biri olacağını sanmıyorum

sosyal medya çağı, her şey hızlı tüketiliyor, mental anlamda diri kalmak çok zor

Messi gibi her şeyi en iyi seviyede yapacak bir adamın gelmesi çok zor.

Geri
Üst Alt