rose bertram

Iyice abarttiniz şu Çingeneyide.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Seninde anlama yeteneğin sıfırmış Cancım

Hakanla aynı realschuleye mı gittiniz

Hayret

Ilk olarak Realschule kötü bir okul degil ki, en kötüsü Hauptschule'dir.

Ama ben Gymnasium'a gittim, arastirirsan bilgi sahibi olabilirsin Sükrücüm.

seçme değilde dolar milyarderi olsam paraya kıyar hepsini aynı yatağa sığdırırdım.
kısmen bunun gibi yani
UFC-slumber-party-w-@missbelet-@katesullivannnn-@Meechyyyyy-@rosieroff-associates.jpg

Ilk olarak Realschule kötü bir okul degil ki, en kötüsü Hauptschule'dir.

Ama ben Gymnasium'a gittim, arastirirsan bilgi sahibi olabilirsin Sükrücüm.

Doğru Mönchengladbachdaki tüm okulları arayıp sormalıydım

Te allahım

Sonra almancılar neden linç ediliyor diye ağlıyorsunuz

:(

Son düzenleme:
Elime güzel bir gif geçti , paylaşsam mı ?:confused:

sana yakıştıramadım leo

İse yaramaz ya bu kız 13 yaşında tek başına amerika ya gitmiş 5 sene manken olmak için herşey yaptım boyum kisaydi diyor, kısaca nasıl bu yerlere geldiğini kendi ağzıyla diyor. Orda bunu laşka etmişlerdir tünel kazıp mağara olmuştur yasin gözlüğüyle girer.

Paylaş ama başarısız olursan banlanırsın Furki

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İse yaramaz ya bu kız 13 yaşında tek başına amerika ya gitmiş 5 sene manken olmak için herşey yaptım boyum kisaydi diyor, kısaca nasıl bu yerlere geldiğini kendi ağzıyla diyor. Orda bunu laşka etmişlerdir tünel kazıp mağara olmuştur yasin gözlüğüyle girer.

beni dahada üzdün dostum güzel ve kibar bir bayana tünel,mağara falan demek sana hiç yakışmadı.

Yaw harbiden bu karının neyini beğeniyorsunuz.Dün de dedim Ceyla daha güzel bundan :D bunu manken yapan kimse göz doktoruna görünsün

Sénégal kökenliymis oda cap cap iyi emer bu. Amerika da hemşerileri 4 şerit otoban etmiştir bunu.

Valla aynen benim dusundugumu yazmissin reis. Banada oyle bir hava verdi...

Hersey dis guzellik degildir. Buradaki zengin menajerler mantari sisirmislerdir buna bolca. Dunyada boyle yuruyor ozellikle mankenlik dunyasinda.

Valla aynen benim dusundugumu yazmissin reis. Banada oyle bir hava verdi...

Hersey dis guzellik degildir. Buradaki zengin menajerler mantari sisirmislerdir buna bolca. Dunyada boyle yuruyor ozellikle mankenlik dunyasinda.
İnsan bakınca içi açılmalı bayan dediğin şöyle olur.
661015.jpg

Geri
Üst Alt