Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
İnsan bakınca içi açılmalı bayan dediğin şöyle olur.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Leş bu mu daha iyi Rose dan
:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Leş bu mu daha iyi Rose dan
:asd22:
![]()
Quantico daki kiz degil mi bu? Aslinda böyle hindistanli kadinlari falan hic sevmem de bunun cok degisik bir havasi var bence.
Diziye gecen gün basladim ben de, sirf bunun yüzünden izlemeye devam ediyorum![]()
zevk işte .Yalnız en sağdaki hanım kızımızla ben de bir çay içip, sohbet etmek isterdim açıkçası.

Toplanmissiniz Şura 4-5 kerhaneci rose rose kaç gündür ne yaladiniz be kızı,bazıları gözünü bozmustur gif aramaktan. Her gotunu acana güzel derseniz işiniz var.
Yalnız hakikaten 33 sayfa konuşalacak bir güzelliği yok bence de.
Ayrıca müslüman kızları domuz yemiyor ama hristiyan yaprağı yiyor diyen bir kızı savunmayı burdaki müslüman kardeşlerime yakıştıramadım helede cuma cuma.
İse yaramaz ya bu kız 13 yaşında tek başına amerika ya gitmiş 5 sene manken olmak için herşey yaptım boyum kisaydi diyor, kısaca nasıl bu yerlere geldiğini kendi ağzıyla diyor. Orda bunu laşka etmişlerdir tünel kazıp mağara olmuştur yasin gözlüğüyle girer.
Cumadan çıkıp duşa kosacak bir zümre var burdaCuma çıkısına kadar konuyu kilitlemeyi talep ediyorum.