rose bertram

İnsan bakınca içi açılmalı bayan dediğin şöyle olur.
661015.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Leş bu mu daha iyi Rose dan

:asd22:

İnsan bakınca içi açılmalı bayan dediğin şöyle olur.
661015.jpg

Quantico daki kiz degil mi bu? Aslinda böyle hindistanli kadinlari falan hic sevmem de bunun cok degisik bir havasi var bence.

Diziye gecen gün basladim ben de, sirf bunun yüzünden izlemeye devam ediyorum :D

Quantico daki kiz degil mi bu? Aslinda böyle hindistanli kadinlari falan hic sevmem de bunun cok degisik bir havasi var bence.

Diziye gecen gün basladim ben de, sirf bunun yüzünden izlemeye devam ediyorum :D

Yaşlandı bu ya 35 yaşını aştı galiba ama daha şahane.Güzel diyince illa bu demedim bu tür bayanlar dan bahsettim doğal güzellik.

Yalnız hakikaten 33 sayfa konuşalacak bir güzelliği yok bence de.

Rose yengemizi güzelliği ve seksiliğiyle osuruğuyla boğacak bayanlarda yok değil.
emilia-clarke_791616.jpg

Screen-Shot-2016-07-07-at-9.15.43-am-468x330.png

Ayrıca müslüman kızları domuz yemiyor ama hristiyan yaprağı yiyor diyen bir kızı savunmayı burdaki müslüman kardeşlerime yakıştıramadım helede cuma cuma.

Ayrıca müslüman kızları domuz yemiyor ama hristiyan yaprağı yiyor diyen bir kızı savunmayı burdaki müslüman kardeşlerime yakıştıramadım helede cuma cuma.

İse yaramaz ya bu kız 13 yaşında tek başına amerika ya gitmiş 5 sene manken olmak için herşey yaptım boyum kisaydi diyor, kısaca nasıl bu yerlere geldiğini kendi ağzıyla diyor. Orda bunu laşka etmişlerdir tünel kazıp mağara olmuştur yasin gözlüğüyle girer.

Leo dan hayat dersleri

Rose varken çirkin çirkin bayanları koymayın pardon bayan demişşm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuma çıkısına kadar konuyu kilitlemeyi talep ediyorum.

207b523af491e3fd20573e3eba859468.jpg

Beyler yenge kapak olmuş 4-4-2'ye :D

Tam sayfa posteri varsa alırız bir 4 4 2

Odaya astim

Geri
Üst Alt