- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
hızlı kapıyorsunyeni nesil peygamber misiniz hocam?
sag kolumsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hızlı kapıyorsunyeni nesil peygamber misiniz hocam?
Çok iyi.hızlı kapıyorsun
sag kolumsun
biraz chill yaÇok iyi.
Sırada bu putperestleri gerçek dine getirmek var o zaman
O halde ilk ayeti;biraz chill ya
hemen görev falan
2 dakka keeyf yapam
O da hurafe öyle bir ayet de yok zaten. Hatırladığım konuyla ilgili tek ayet Nur suresinde ve dediğim gibi.Güzele bakmak sevaptır üstat bilmem katılır mısın @İsmail Enver
Mevzu bundan ibaret.Basar geçerim.
Yav ne alakasi var başlıga girmekle, kadina bakacaksam burada niye bakayim forum burasi yorum okuyoruz ve senin yorum attigini gorunce yine bi olay vardir diye girdim. İftira atmiyorum ki yazdiklarinla kendin belirtiyorsun bunu zaten riyakarlikla da ne alakasi var bununZina yapmayın, taciz etmeyin demek başka ne demek
Sapkın da sensin ne demişim ki ben? İftira atma riyakar da olma bakmıyorsan başlıkta ne yapıyorsun?
Sapkınlık diyorsun daha ne! Göz zinası diye bir şey yok zina var ve o da namusun olmayanla her türlü cinsel ilişkidir. Bu kadar basit. Zina da büyük günahtır ama göz zinası diye bir şey yoktur. Hayırlı bir şey midir değildir ıkınsan sıkılsan en fazla mekruh diyebilirsin... Kendi kafasından insanlar günahlar, haramlar, sevaplar, helaller uyduramaz... Benim imanıma laf edecek adamın alnını karışlarım. Ben sadece müslüman anadan babadan doğduğum için değil tüm ruhumla kalübelada verdiğim söze imana bağlı olduğumu için müslümanım. Geri bas...Yav ne alakasi var başlıga girmekle, kadina bakacaksam burada niye bakayim forum burasi yorum okuyoruz ve senin yorum attigini gorunce yine bi olay vardir diye girdim. İftira atmiyorum ki yazdiklarinla kendin belirtiyorsun bunu zaten riyakarlikla da ne alakasi var bunun
Arkadaşlar ne alakası var... Bakmayan kendini sorgulasın mühim olan nefsinize hakim olmak yoksa bunlardan hoşlanmayayım derken başka şeylerden hoşlanırsınızİmtihan hoş gelen şeyden sakınmaktır. O yüzden bakmakta bir beis yok...
Abi kendini iyi hissetmek icin kafandan seyler uydurma. Git bak bakalim sokakta carsida kadinlara ve anlat goz zinasi diye bir sey yoktur bakabilirim vs diye...Sapkınlık diyorsun daha ne! Göz zinası diye bir şey yok zina var ve o da namusun olmayanla her türlü cinsel ilişkidir. Bu kadar basit. Zina da büyük günahtır ama göz zinası diye bir şey yoktur. Hayırlı bir şey midir değildir ıkınsan sıkılsan en fazla mekruh diyebilirsin... Kendi kafasından insanlar günahlar, haramlar, sevaplar, helaller uyduramaz... Benim imanıma laf edecek adamın alnını karışlarım. Ben sadece müslüman anadan babadan doğduğum için değil tüm ruhumla kalübelada verdiğim söze imana bağlı olduğumu için müslümanım. Geri bas...
Taciz etmemek demişim o dediğin taciz ayrıca insanların değil kelamullahın dediğine bakıyoruz. Ben delil koyuyorum bu senin algına uymuyor diye bana hakaret etme hakkına sahip değilsin ki insanların hassas noktalarına daha da saygı göstermen gerek.Abi kendini iyi hissetmek icin kafandan seyler uydurma. Git bak bakalim sokakta carsida kadinlara ve anlat goz zinasi diye bir sey yoktur bakabilirim vs diye...
Hayır okumamışsın öncesini taciz yok zina yok dedim. Okursan görürsün. O tacize girer. Ağzıma laf koymazsanız daha hakkaniyeti olur. Elmalar armutlar karışıyor yine...Ne alaka sokakta gördüğün her kadına bakacak mısın o zaman nefsine hakimsin diye
Bak zorla muhatap ettiriyorsun evet zinadır zira temas ediyorsun senin menin ya oCiplak kadina dokunmadan masturbasyon yaparak agzina bosalmak gunah mi?
Evlilik yok zina sayilir mi?