- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Bari bu konulari gelmekte olan Ramazan ayında hortlatmayın. Sıkıntıya girmeyelim sonra
Ramazan ayında daha da şenlenir buralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari bu konulari gelmekte olan Ramazan ayında hortlatmayın. Sıkıntıya girmeyelim sonra
Olmaz o zaman sakınmak gerekRamazan ayında daha da şenlenir buralar
Arkadaşlar ne alakası var memmmee bu... Bakmayan kendini sorgulasın mühim olan nefsinize hakim olmak yoksa memmeden hoşlanmayayım derken başka şeylerden hoşlanırsınızİmtihan hoş gelen şeyden sakınmaktır. O yüzden bakmakta bir beis yok... Memmee
Zaten öyle ne zannediyorsunuz ki? Allah zinadan sakının diyor hatunlardan mı sakının diyor. Medeni olup milletin karısına kızına musallat olmadıktan sonra sorun yok. Erkekler mi doğuracak böyle mi buyurdu liboşüt ??işte bu gerçek islam olabilir.
Zaten öyle ne zannediyorsunuz ki? Allah zinadan sakının diyor hatunlardan mı sakının diyor. Medeni olup milletin karısına kızına musallat olmadıktan sonra sorun yok. Erkekler mi doğuracak böyle mi buyurdu liboşüt ??
Yoo elleyin tabi de namusunuz olsun ama ellemedikten sonra da bakabilirsiniz tabi. Ali Kırca'yı, Deniz Baykal'ı izlerken sorun yok da Rose Bertramı izlerken mi sorun varhocam sen şimdi bakın ama ellemeyin mi diyorsun?![]()
Reis islami ismail enver ve sapkinliklarina alet etme lutfen.işte bu gerçek islam olabilir.
Arkadaşlar ne alakası var... Bakmayan kendini sorgulasın mühim olan nefsinize hakim olmak yoksa bunlardan hoşlanmayayım derken başka şeylerden hoşlanırsınızİmtihan hoş gelen şeyden sakınmaktır. O yüzden bakmakta bir beis yok...
O ne demek haşa de adam seks çetesi kurmuş ben zinadan uzak durun diyorumReis tarla farelerinin DNA'sından Miryokefalon Savaşı'na kadar her konuda yarım sayfa yazabilirsin anladık da aga bu nedir Allah aşkına. Adnan Oktar'ın kediciği mi oldun reis bu nasıl fetva? Twitterda dekoltenin hikmeti diye hashtag'lere mi bulaştın naptın reis? Üzdün valla.
Zina yapmayın, taciz etmeyin demek başka ne demekReis islami ismail enver ve sapkinliklarina alet etme lutfen.
@İsmail Enver
Sayfadaki yorumlarına inanamadim bu mu Müslümanlık? Bakin ama musallat olmayin falan diyor abi musallat olmaktan kastin nedir, asiri rahatsiz etti beni buradaki yazilarin.
Bakmak da günah değil mi? Görmek değil bakmak.Zina yapmayın, taciz etmeyin demek başka ne demek
Sapkın da sensin ne demişim ki ben? İftira atma riyakar da olma bakmıyorsan başlıkta ne yapıyorsun?