rose bertram

Arkadaşlar ne alakası var... Bakmayan kendini sorgulasın mühim olan nefsinize hakim olmak yoksa bunlardan hoşlanmayayım derken başka şeylerden hoşlanırsınız :( İmtihan hoş gelen şeyden sakınmaktır. O yüzden bakmakta bir beis yok...

Zaten öyle ne zannediyorsunuz ki? Allah zinadan sakının diyor hatunlardan mı sakının diyor. Medeni olup milletin karısına kızına musallat olmadıktan sonra sorun yok. Erkekler mi doğuracak böyle mi buyurdu liboşüt ??

hocam sen şimdi bakın ama ellemeyin mi diyorsun? :)

hocam sen şimdi bakın ama ellemeyin mi diyorsun? :)
Yoo elleyin tabi de namusunuz olsun ama ellemedikten sonra da bakabilirsiniz tabi. Ali Kırca'yı, Deniz Baykal'ı izlerken sorun yok da Rose Bertramı izlerken mi sorun var :( İcabında Monica BELLUCCI'ye denk gelirsen bakacaksın tabi elleme imkanın olur da ellemezsem büyük sevap ellersen de küçük günah olur... Yalnız nasıl bir hatundur yav bu :( Yaşlandıkça güzelleşiyor napoliten

Böyle ortamlara girenleriniz vardır biz giremiyoruz alkolden ötürü girerseniz icabında böyle edepli dans etmekte de bir beis yok...

Arkadaşlar ne alakası var... Bakmayan kendini sorgulasın mühim olan nefsinize hakim olmak yoksa bunlardan hoşlanmayayım derken başka şeylerden hoşlanırsınız :( İmtihan hoş gelen şeyden sakınmaktır. O yüzden bakmakta bir beis yok...

Reis tarla farelerinin DNA'sından Miryokefalon Savaşı'na kadar her konuda yarım sayfa yazabilirsin anladık da aga bu nedir Allah aşkına. Adnan Oktar'ın kediciği mi oldun reis bu nasıl fetva? Twitterda dekoltenin hikmeti diye hashtag'lere mi bulaştın naptın reis? Üzdün valla.

admin Ryan Bertrand sandım... :falcao: :falcao: :falcao:

youtube u varmış

Foto video falan attınız sandık geldik elimiz boş gidiyoruz

foto atılmayan mesajları tek tek raporluyorum.

Reis tarla farelerinin DNA'sından Miryokefalon Savaşı'na kadar her konuda yarım sayfa yazabilirsin anladık da aga bu nedir Allah aşkına. Adnan Oktar'ın kediciği mi oldun reis bu nasıl fetva? Twitterda dekoltenin hikmeti diye hashtag'lere mi bulaştın naptın reis? Üzdün valla.
O ne demek haşa de adam seks çetesi kurmuş ben zinadan uzak durun diyorum

Reis islami ismail enver ve sapkinliklarina alet etme lutfen.

@İsmail Enver
Sayfadaki yorumlarına inanamadim bu mu Müslümanlık? Bakin ama musallat olmayin falan diyor abi musallat olmaktan kastin nedir, asiri rahatsiz etti beni buradaki yazilarin.
Zina yapmayın, taciz etmeyin demek başka ne demek

Sapkın da sensin ne demişim ki ben? İftira atma riyakar da olma bakmıyorsan başlıkta ne yapıyorsun?

Geri
Üst Alt