- 1 Şubat 2009
- 24.807
- 24.970
- 3.048
Uydurma o dediğin fetva
Ben sen miyim uydurayım Enver?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uydurma o dediğin fetva
Seni ismail enver ile karıştırmış olabilir
Dediğin uydurma ayet ayet koydum ortaya kendi dünya görüşünüze göre haram helal uydurmayın da zaten yazdık her şeyi tekrar konuyu kirletmeyelim malum sen hep 1 gün geriden geldiğinden normal gerçiBen sen miyim uydurayım Enver?
Kıvrım neree İsmail? Çıldırtma insanıYav Emrah kıvırma her erkek kıvrımlara bakar
Yenge lan o! davar!![]()
Sevdiğimiz arkadaşlarımız dışı ayrıcaHahahahahaGuldurdun abi eyvallah
Sadece Galatasaray dışı hatunlara dikiz aynasi tutuyoruz yani
![]()
Ben artık alıştım üstat insanoğlu herşeye uyum sağlar isteniyor ki herkes tektip olsun liberal faşizm dediğimiz bu asla mutlak gerçek olmayacak olursa da kendilerinin istediği olacak fikir hürriyeti yokAnlamsizca uzerime yukleniyor. Anlamadim ki sebebini ustat.
@İsmail Enver abi, seninde işin cok zormus ya. 5 dakika kendimi senin yerinde hissettim bu konu altinda ve adrenalin, kortisol, kalp ritmi hepsi tavan yaptı![]()
Ulan çıkaracak diye heveslendim, alışkanlık işte
Kıvrım yoksa bakmazsın da hatun da nu örnekte kendince kıvrımlı yetini açmış misal bakasım gelmediKıvrım neree İsmail? Çıldırtma insanı
![]()
Ben artık alıştım üstat insanoğlu herşeye uyum sağlar isteniyor ki herkes tektip olsun liberal faşizm dediğimiz bu asla mutlak gerçek olmayacak olursa da kendilerinin istediği olacak fikir hürriyeti yokhürmetler ki senden benden çok hatuna bakanlar bunu yapıyor
işte riyakarlık da o biraz yap ama kabul etme istenen o
Dediğin uydurma ayet ayet koydum ortaya kendi dünya görüşünüze göre haram helal uydurmayın da zaten yazdık her şeyi tekrar konuyu kirletmeyelim malum sen hep 1 gün geriden geldiğinden normal gerçibırak da gençler baksınlar sen de başlıktasın ya sen de bak pardon sen bakmıyordun gece gündüz hurafe deyip hurafe uyduran renktaş bakıyorsun işte
iyi seyirler
Aynen öyle ben de diyorum ki kuranı Kerim’de göz zinası diye bir kavram yoktur ve zina oldukça detaylı yazdığım surelerde izah ediliyor ki aç TDK’yı yaz zinayı benim tanımımdan farklı değilAyrıca konu benim ya da senin bakman değil. Orasına laf eden olmadı. Ben ya da sen bakıyorsak da bu durum İslamın ne dediğini değiştirmiyor
Alkol neden haram ustat?Aynen öyle ben de diyorum ki kuranı Kerim’de göz zinası diye bir kavram yoktur ve zina oldukça detaylı yazdığım surelerde izah ediliyor ki aç TDK’yı yaz zinayı benim tanımımdan farklı değil
Şeriatta uydurma hurafe olmaz adamın kelledini alırlar bu en fazla mekruhtur birader fetva paylaştım şimdi hadis kıyas diyen olur diye orada da dediği gibi mecazdır bu dinen bir hükmü yoktur zira kebair değildir
Allah’ın işine karışmak moda oldu isteyen inanır isteyen inanmaz ama Allah’ın yasaklarını tahrif etmek de ne demek hükümet seviyor muhalefet de. Hükümete göre sigara haram Allah’a göre değil
Muhalefete göre de içki haram değil ama Allah’a göre haram
Ben Allah’a inanıyorum dandik kullarına değil bitti son nokta
Teşekkür ederim aynısını yazdım taciz ve zina olmadan diye bana o zaman sokaktan geçen kadına da bak yok göz zinası da aynı şey değil filan dendi mesnetsiz ve riyakar tutumlar bunlar her sağlıklı erkek beyefendi olarak güzelliğini takdir edebilir bu o kadına saygısızlık yapacağımız ya da zina yapacağımız manasına mı gelir? Bu kadar mı uçkur düşkünü ve nefsimize tabiyiz hiç mi irademiz yokİslam ne diyor bilmem de herhangi bir insana bakmanın yanlış olduğunu düşünmek baya saçma. Öküz gibi bakmak yanlış tabi ama bir kadına bakıp "ne kadar güzel" ya da "ne kadar çekici birisi" vs demekte hiçbir sakınca yok kadın için de bakan kişi için de. Aynı şekilde kadınlar da erkekler için benzer şeyleri söyleyebilirler zaten. Önemli olan kötü niyetli olmamak ve insanları rahatsız etmemek.
Ağzıyla içemiyor insanlar. Ondan galiba.Alkol neden haram ustat?
Ayetle sabit gerekçesi yazmasa da iradeyi götürebildiğinden iraden muhakemen iman için şart geçici de olsa gitmiş oluyor uyuşturucu da alkolde bak rahmetli Atatürk’ün şöförü ne güzel Atatürk’ün de alkol içim haram olduğunu kabul ettiğini anlatıyorAlkol neden haram ustat?