Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Hukukta bireysellik olmaz üstatAğzıyla içemiyor insanlar. Ondan galiba.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hukukta bireysellik olmaz üstatAğzıyla içemiyor insanlar. Ondan galiba.
Aynen öyle ben de diyorum ki kuranı Kerim’de göz zinası diye bir kavram yoktur ve zina oldukça detaylı yazdığım surelerde izah ediliyor ki aç TDK’yı yaz zinayı benim tanımımdan farklı değil
Şeriatta uydurma hurafe olmaz adamın kelledini alırlar bu en fazla mekruhtur birader fetva paylaştım şimdi hadis kıyas diyen olur diye orada da dediği gibi mecazdır bu dinen bir hükmü yoktur zira kebair değildir
Allah’ın işine karışmak moda oldu isteyen inanır isteyen inanmaz ama Allah’ın yasaklarını tahrif etmek de ne demek hükümet seviyor muhalefet de. Hükümete göre sigara haram Allah’a göre değil
Muhalefete göre de içki haram değil ama Allah’a göre haram
Ben Allah’a inanıyorum dandik kullarına değil bitti son nokta
Ulan çıkaracak diye heveslendim, alışkanlık işte
İşte bu başlıktaPaylaştığın ayetler nerde, ben bulamadım. Gönder bir bakayım
Bir kadının vücuduna ya da fotoğraflarına ne niyetle bakıyorsun sen?Öyle açık bir kelamı yok allahütealanın bunlar icma, kıyas gibi şeyler. Bu konuda kelamulah sadece gözlerinizi sakınarak ırzınızı koruyun der.
Yani gözünü sakınırsan nefsin daha az tahrik olur mevzu bakmada değil zina yapmada da. Şeriatta da içtihat vardır herkese hitap eder insanların günahını almayalım diye bu tip şeyleri uydururlar göz zinası gibi şeyler. Zina tektir insan herhangi bir canlıyla birleşirse, oynaşırsa bu zinadır. Göz, kulak vesaire ne dokunabilir ne de birleşebilir.
Bu da liberal,ılımlı islam zırvaları İslamiyet’i reforme etmeye çalışıyorlar Türkiye de
Tıpkı sigara haram demek gibi Allah’ın yasak etmediğine yasak demek dinden çıkma sebebidir
Ben ne zina yapıyorum ne de sigara içiyorum ama bu demek değil dini tahrif edenlerden olacağız bir erkek mahremiyle her şeyi yapar buradaki kilit nokta zina yapmamaktır bakarak da zina olmaz ; sigara içmek de mekruhtur haram değil. Haram içecekler sadece alkollü olanlardır bir de uyuşturucu haramdır.
İktidarın yanlışlarından biri de bu dinimizi kinse çağa uygun hale getiremez dinde reform olmaz. Ha ben bakmıyorum diyene de zorla baktırılmaz ama bu hatuna da bakana kimse bir şey diyemez
Yaradanın sanat eserini inceleyip feyz almak için.Bir kadının vücuduna ya da fotoğraflarına ne niyetle bakıyorsun sen?
abi araştırmalarıma göre islamda rose hanımın incelenen bölgelerine bakmak harammış ayette öyle diyorBir kadının vücuduna ya da fotoğraflarına ne niyetle bakıyorsun sen?
Niyetle bakmıyorum gayri ihtiyari bakıyorum içgüdüselBir kadının vücuduna ya da fotoğraflarına ne niyetle bakıyorsun sen?
Aga 3 saniye öyle bakarsın sonrası da mı gayri ihtiyari.Niyetle bakmıyorum gayri ihtiyari bakıyorum içgüdüsel
Yoo teknik olarak mümkün değil ki ayrıca zaten öyle fotoyu görüyorum çok hoş deyip geçiyorum kadını elde etme planları yapmıyorum hayal aleminde değilimAga 3 saniye öyle bakarsın sonrası da mı gayri ihtiyari.
Senin beynin farklı çalışıyor herhalde mesela şu Rose hanımın fotolarına bakıp şuna bir bandırsam diye geçirmiyor musun içinden?
Yav can senin yüzünden zaten uzadı bu kadar sen başlattın da elbette içgüdüsel bakıyorum sen niye bakıyorsun karın yapmak için mi??? Bakmıyorsan bu başlıkta işin ne???
Konudan uzaman şahsımı ziyadesiyle mutlu etti.Suriye konusunda görüşmek üzere üstad...Tamam ben zaten bir post attım hem dinimize hem de bana mesnetsiz ithamlar olunca yazmak durumunda kaldım kadın güzel ve buna bakmak da zina değil o kadar selametle
yorumları okuyorum ne isim olacak baska bu baslıkta abi. ayrıca ben ne başlatacağım sadece yazdıkların bana çok iğrenç geldi dün gece o kadar, ona cevaben yazdıkların da diğerlerinden aşağı kalır değildi öyle uzadı.Yav can senin yüzünden zaten uzadı bu kadar sen başlattın da elbette içgüdüsel bakıyorum sen niye bakıyorsun karın yapmak için mi??? Bakmıyorsan bu başlıkta işin ne???
Uzattırmıyorlar üstat hayırlı seyirlerKonudan uzaman şahsımı ziyadesiyle mutlu etti.Suriye konusunda görüşmek üzere üstad...
İrade insanoğlunun laneti desem katılır mısın ustatAyetle sabit gerekçesi yazmasa da iradeyi götürebildiğinden iraden muhakemen iman için şart geçici de olsa gitmiş oluyor uyuşturucu da alkolde bak rahmetli Atatürk’ün şöförü ne güzel Atatürk’ün de alkol içim haram olduğunu kabul ettiğini anlatıyor
O günahı işlemek başka Allah’a şirk koşup harama helal; helale de haram demek başka
Yani atılan postlarda resim yok hiç görmedinyorumları okuyorum ne isim olacak baska bu baslıkta abi. ayrıca ben ne başlatacağım sadece yazdıkların bana çok iğrenç geldi dün gece o kadar, ona cevaben yazdıkların da diğerlerinden aşağı kalır değildi öyle uzadı.
Bilakis insanı insan yaparİrade insanoğlunun laneti desem katılır mısın ustat