- 18 Eylül 2018
- 13.748
- 10.140
- 1.423
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıplak kadın fotolarına bakıp çok hoş deyip geçiyorsun doğru mu anladım? Mesela ortalama ne kadar süre bakarsın bir fotoya?Yoo teknik olarak mümkün değil ki ayrıca zaten öyle fotoyu görüyorum çok hoş deyip geçiyorum kadını elde etme planları yapmıyorum hayal aleminde değilim
Çıplak kadın fotolarına talebelikten bu yana bakmamışımdır ama bu başlıktaki gibi fotolara bakıyorum evet denk geldiğimde incelemem 5-10 saniyeyi alıyordur herhalde çeteresini tutmadımÇıplak kadın fotolarına bakıp çok hoş deyip geçiyorsun doğru mu anladım? Mesela ortalama ne kadar süre bakarsın bir fotoya?
Anlasildi, butun mesele perspektifmis. Buna bu haliyle bakilirKıvrımlar tamam.
Abi sen bir hatunda ilk nereye bakarsin? Duygu, kalp, gozler, dudak gibi bos romantizm yapmaya gerek yok. Açık ve net!
Maşallah senin storyine hep onaylanmış hesaplar bakıyor kaç milyon takipçin var?
35 kişi 2 gün önce açtım ama diğerini kapatmıştım. Ben de şok oldum beklemiyordumMaşallah senin storyine bütün onaylanmış hesaplar bakıyor kaç milyon takipçin var?
ne diyon kim olay yaratmış gül geçyasin mal mısın kendi kendine olay yaratıyosun
yasin mal mısın kendi kendine olay yaratıyosun
storylerle nasıl model düşürülür dersi almam lazımdı özür dilerim yasin yıldırım size mutlulklarkiskanmayalim supermodel yasine kanca atti diye
yav ne abarttın 40 yılda görsem inanmayacağım bir olay başıma geldi paylaştım gül geç ben karı mı düşürdüm dedim?storylerle nasıl model düşürülür dersi almam lazımdı özür dilerim yasin yıldırım size mutlulklar
benle mi konşmak istiyorsun şimdi de gözünü bana mı diktin yasin yıldırımyav ne abarttın 40 yılda görsem inanmayacağım bir olay başıma geldi paylaştım gül geç ben karı mı düşürdüm dedim?
A101'deki hanfendinin ismi sude miymiş yoksa?