Rosicky, Ocak’ta Aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rosicky, Ocak’ta Aslan

alper serdar gelsin yeter cagatay

Reyes için haklısın ama Rosicky iyi bir oyuncu Emre.Belki sakatlığı yüzünden söylüyorsun ama Rosicky yeterince oynarsa eğer muhakkak faydalı olur.Ben uyum sorunu yaşayacağını da sanmam.Rosicky gerçekten kaliteli bir adam.Gönül ister ki Rosicky'nin genç modeli Honda'yı alalım ama nerede onu alacak yönetim...

Rosicky en son Dortmund doneminde iiyiydi.. Diegonun Bremen donemindeki gibi.. Rosickynin o donemide milattan onceydi.. Arsenalda Rosicky.. 7-8 sezonda.. toplasan 100 mac ya onyamistir ya oynamamistir..

Rosicky'i alacağına, git Matias Suarez'i al.Adam Avrupa Ligi'nde gol krallığına oynuyor.

rosickyi cok begenenlerdenim ama artik gelmesin.kac sezondur oynamiyor.arshavin süper olur.sola podolski:)

Rosicky en son Dortmund doneminde iiyiydi.. Diegonun Bremen donemindeki gibi.. Rosickynin o donemide milattan onceydi.. Arsenalda Rosicky.. 7-8 sezonda.. toplasan 100 mac ya onyamistir ya oynamamistir..

Rosicky'nin asıl sorunu çok uzun bir süre ağır bir sakatlık yaşaması ve Arsenal gibi bir takımda ona pek ihtiyaç duyulmaması.O yüzden rotasyon oyuncusu haline geldi.Yoksa benim bildiğim sürekli sakatlanan çıtkırıldım bir oyuncu değil Rosicky.

Bu arada Sabri başlığına yazmıştım henüz basına yansımada ama Sabriye Bordeaux istiyor...

Basına yansıdı Bordeaux haberi Çağatay abi... Umarım gitmez reis.

Sabri giderse kına yakacak hırbo var sürüyle

3 gün önce yansıdı cagatay

3 sene öncesine kadar çok seviyordum hatta forması bile vardı ama sürekli sakatlanıyor ve de yaşı ilerledi.Bence alınmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt