Rosicky, Ocak’ta Aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rosicky, Ocak’ta Aslan

Sochaux dan Ryad Boudebouz + Marvin Martin paketi yapsak ne kadar güzel olur :)

Honda'yı ben çok isterim. Hem yaşlı değil, şutları iyi ve frikiklerde usta bi isim. En son ne zaman bi frikikte heyecanlandığımı hatırlamıyorum bile.

İstememin bir diğer sebebi ise araba markası olan Honda'nın hayranı olmam. :D Gelirse formasını alırım. Umarım gelir, ama pek sanmıyorum. CSKA satar ama biz almayız bence.

Aynen katılıyorum, Honda bu sezon 20 maçta 7 gol 3 asistle oynuyor. Sakatlıktan yeni çıktı ama yeri dolmuş bir isim olduğu için CSKA satabilir. Honda ve Podolski'nin formalarını ayrı ayrı alırım gelirlerse. Melo dahil bu seneki transferlerin hiçbiri forma sattırmadı.

Sochaux dan Ryad Boudebouz + Marvin Martin paketi yapsak ne kadar güzel olur :)

marvin martin treni kaçtı sanırım biraz. belki sene başında uğraşsaydık olabilirdi. ayrıca FATİH TERİM YETERLİ GÖRMEMİŞ OLABİLİR. bi ara medyada adı geçiyodu çünkü. boudebouz biraz daha olası bi isim zaten devre arasında aldın aldın alamadın o trende kaçar:) bu transfer işi enteresan bi iş bence. zamanlama ve önsezi çok önemli. o an o adamı buldunmu yapışıp alıcaksın. çünkü yarım sezon sonra parayla bile ikna edemeyebiliyorsun.

Tam Muntari'yi tarif ediyorsun, Fatih Terim'in kafasında böyle bir adam olduğuna katılıyorum, ama bence yanlış.

Terim çok iyi bir teknik direktör ama transfer konusunda dahi olduğunu söyleyemeyiz, adam Hagi'yi istememiş.

Barcelona'nın orta sahasında en fazla 1 mücadeleci oynuyor, o da bazen. Bence yine Honda en iyi alternatif olarak öne çıkıyor, çünkü hem mücadeleci bir adam, hem de şutları füze gibi, çalım atmayı, top tutmayı biliyor.

Rica ediyorum La Liga ile bizim ligi karıştırmayın. Burda kontraya dayalı saçma sapan sertlikle futbol oynanıyor. O yüzden söylüyorum. Eli belinde nazlı 10 numara değil iş yapacak adam lazım. Hagi'yi istemediği konusuda şehir efsanesi oldu. FT'nin sesini çıkarmadığı tek adam iken onu istememe gibi birşeyde yapmadı. Uyduruk haberleri fener medyasının bunlar.

Hagi eli belinde oyuncuda değildi örneğin yine yanlış. Presde yapardı defansada gelirdi ortasahada topun önüne geçip alanda daraltırdı belli süreler. Benim söylediğim Rosicky kötü değil ama ne bir ideal 10 numara ne de eli belinde biri. Bize o bölgede pres yapıp, alan daraltacak ve belli düzeyde pas yüzdesi olan biri lazım. Ve kısa boylu bir hatta. Çabuk biri. Engin'in 2 gömlek üstü işte. Muntari demişsin alakası yok. Öyle biri değil. Bu adam Selçuk'un yanında ofansa yatkın biri olmalı diyorum Muntari diyorsun. Cana'nın 1-2 gömlek üstü az hızlısı biri. Melo var zaten orada. Rakibe 2 ve 3.bölge arasında pres yaparsak eğer Melo'da daha rahat ileri çıkar.

Rica ediyorum La Liga ile bizim ligi karıştırmayın. Burda kontraya dayalı saçma sapan sertlikle futbol oynanıyor. O yüzden söylüyorum. Eli belinde nazlı 10 numara değil iş yapacak adam lazım. Hagi'yi istemediği konusuda şehir efsanesi oldu. FT'nin sesini çıkarmadığı tek adam iken onu istememe gibi birşeyde yapmadı. Uyduruk haberleri fener medyasının bunlar.

Hagi eli belinde oyuncuda değildi örneğin yine yanlış. Presde yapardı defansada gelirdi ortasahada topun önüne geçip alanda daraltırdı belli süreler. Benim söylediğim Rosicky kötü değil ama ne bir ideal 10 numara ne de eli belinde biri. Bize o bölgede pres yapıp, alan daraltacak ve belli düzeyde pas yüzdesi olan biri lazım. Ve kısa boylu bir hatta. Çabuk biri. Engin'in 2 gömlek üstü işte. Muntari demişsin alakası yok. Öyle biri değil. Bu adam Selçuk'un yanında ofansa yatkın biri olmalı diyorum Muntari diyorsun. Cana'nın 1-2 gömlek üstü az hızlısı biri. Melo var zaten orada. Rakibe 2 ve 3.bölge arasında pres yaparsak eğer Melo'da daha rahat ileri çıkar.

- Fatih Terim'in Hagi'yi istemediğini, Faruk Süren bizzat kendi söylemiştir, o yüzden bilmeden bunlar basının uydurması falan gibi saçmalamalara hiç birmeyelim bu bir.

- Davids'i örnek verip sonra Rosicky gibi biri demek komik. Karar ver ikisi beyazla siyah kadar farklı. Muntari David tipinde bir oyuncu dedim, çünkü öyle. Fatih Terim mücadele gücü yüksek birini oynatmak istiyor o pozisyonda. Bu da iki

Honda'yı alabilecek bir yönetimimiz olsaydı buraya gelip Rosicky transferini savunmazdık değil mi?Yönetimin yaptığı transferlere iyi bakın ondan sonra istediğiniz oyuncuyu önerip,istemediğinize burun kıvırırsınız.

Honda'yı alabilecek bir yönetimimiz olsaydı buraya gelip Rosicky transferini savunmazdık değil mi?Yönetimin yaptığı transferlere iyi bakın ondan sonra istediğiniz oyuncuyu önerip,istemediğinize burun kıvırırsınız.

Burun kıvırmıyoruz, Keita alınırken, şimdi 30'dan aşağı alamayız dediğiniz Doumbia'yı önermiştik, o zaman da dediler yok Doumbia kim, yok yönetim öyle riskli tanınmamış transferlere girmez... Biz her zamanki gibi uyaralım, doğrusunu bildiğimiz kadarı ile söyleelim, %80 haklı çıkalım da, yönetim de belki bir gün görür bunları diye uğraşıyoruz.

Galatasaray Ocak ve Haziran'da 3 yabancı, 2 yerli oyuncu transfer etmelidir: Podolski,Doumbia, Honda, Serdar Aziz, Hasan Ali

Bunların toplam maliyeti 45 milyon Euro civarında olacaktır. Sadece Şampiyonlar Ligi'nden 20 milyona yakın gelir elde ediliyor. Satılacak forma ve full çekecek stattan gelecek ek gelir düşünüldüğünde, bu transferleri yapmak en akıllıca karardır.

Burun kıvırmıyoruz, Keita alınırken, şimdi 30'dan aşağı alamayız dediğiniz Doumbia'yı önermiştik, o zaman da dediler yok Doumbia kim, yok yönetim öyle riskli tanınmamış transferlere girmez... Biz her zamanki gibi uyaralım, doğrusunu bildiğimiz kadarı ile söyleelim, %80 haklı çıkalım da, yönetim de belki bir gün görür bunları diye uğraşıyoruz.

Galatasaray Ocak ve Haziran'da 3 yabancı, 2 yerli oyuncu transfer etmelidir: Podolski,Doumbia, Honda, Serdar Aziz, Hasan Ali

Bunların toplam maliyeti 45 milyon Euro civarında olacaktır. Sadece Şampiyonlar Ligi'nden 20 milyona yakın gelir elde ediliyor. Satılacak forma ve full çekecek stattan gelecek ek gelir düşünüldüğünde, bu transferleri yapmak en akıllıca karardır.

Doumbia'yı filan alamayız.Adam EPL'ye gitmek istiyorum diye açıklama yapmış en son.Kaldı ki CSKA 30'dan aşağı bırakmaz.Ya dünya futbol piyasasından bihabersiniz ya da hayalperest.Şu saatten sonra Podolski transferi de imkansızdır Poldi bu performansını sürdürdükçe keza o da EPL'ye gidecek gibi duruyor Löw'ün açıklamalarına bakarsak.Honda için de kapıyı 15'ten açarlar zor bir transfer.Kısacası imkansızı istiyorsunuz,her sayfaya Doumbia yazarak Doumbia'yı getiremezsiniz yani.:asd:

bizim yönetim değil 45 devre arasında toplam 4.5m euroluk transfer yapsın öpüp anlıma koyarım

martin marvin treni neden kacsin renkdas.adam bu sezon kötü.avrupadaki takimlar bir sezona bakip transfer yapmiyor.

Doumbia'yı filan alamayız.Adam EPL'ye gitmek istiyorum diye açıklama yapmış en son.Kaldı ki CSKA 30'dan aşağı bırakmaz.Ya dünya futbol piyasasından bihabersiniz ya da hayalperest.Şu saatten sonra Podolski transferi de imkansızdır Poldi bu performansını sürdürdükçe keza o da EPL'ye gidecek gibi duruyor Löw'ün açıklamalarına bakarsak.Honda için de kapıyı 15'ten açarlar zor bir transfer.Kısacası imkansızı istiyorsunuz,her sayfaya Doumbia yazarak Doumbia'yı getiremezsiniz yani.:asd:

Benim ön koşulum Doumbia'nın bize gelmeye sıcak bakması, o isterse CSKA 15 civarında bir rakama satar. 10 kere yazdım, adam 3 senedir Rusa liginde leblebi gibi gol atıyor, büyük takımların hiçbiri talip olmadı. Tottenham gibi orta seviye bir takıma gideceğine, şampiyonlar ligine katılan bir Galatasaray'ı tercih eder.

52 bin kişilik stadımız var, Türkiye'nin açık ara en iyisi. 30 milyon taraftarımız var, Türkiye'nin en fazlası. Milyonlarca Euro gelirimiz var. Ama 15 milyon Euro verip, bir Doumbia'yı getiremiyorsak, o zaman kusura bakma bir yerde bir hata var, bir beceriksizlik var, bir kendini aşağı görme var.

helal sana tam kafama göre bi adamsın:) hayır hamit çok güzel şeyler söylüyo dediklerinde haklı kesinlikle ama olmucak dua ya amin denmezki. bizim yönetim doumbia yı getirecek kapasitede değil. eğer o kapasitede olsalardı www venlo dayken honda rijkard istediğinde gider alırlardı.

......................Elmander.....................

Podolski..........Rosicky.................Kazim

..............Selcuk...........Melo.................

Balta.........Semih.........Ujfalusi........Sabri

.....................Muslera............................

Ikisi de gelsin. Fazla mal gøz cikarmaz (:
rosicky yerine arshavin yada r10 :) sag acik mertan ;)

Benim ön koşulum Doumbia'nın bize gelmeye sıcak bakması, o isterse CSKA 15 civarında bir rakama satar. 10 kere yazdım, adam 3 senedir Rusa liginde leblebi gibi gol atıyor, büyük takımların hiçbiri talip olmadı. Tottenham gibi orta seviye bir takıma gideceğine, şampiyonlar ligine katılan bir Galatasaray'ı tercih eder.

52 bin kişilik stadımız var, Türkiye'nin açık ara en iyisi. 30 milyon taraftarımız var, Türkiye'nin en fazlası. Milyonlarca Euro gelirimiz var. Ama 15 milyon Euro verip, bir Doumbia'yı getiremiyorsak, o zaman kusura bakma bir yerde bir hata var, bir beceriksizlik var, bir kendini aşağı görme var.

bizim sana demek istediğimizde bu işte. sölediğin şeyler gerçekten katıldığım şeyler ama hayalperestlik. keşke gidip alsalar ama nerde bizimkilerde o vizyon

martin marvin treni neden kacsin renkdas.adam bu sezon kötü.avrupadaki takimlar bir sezona bakip transfer yapmiyor.

kötümü 3-4 haftadır takip edemiyorum fransa ligini ama iyi başlamıştı lige. ayrıca milli takıma falanda çağrılıyordu. kötüyse alalım hemen:D

Abi ben şu son paragrafı her fırsatta söylüyorum da diyorum ya işte yönetimin öyle bir kalıbı yok.Bunları hesap edemiyorlar.Para harcamaya korkuyorlar adamlar.Arda'dan gelen parayı bile harcamadık.Adam gibi kaynak yaratıp şampiyonluğu garantileyecek bir kadro kursalar zaten ŞL'den gelecek paralar bizi ihya eder ama 2 tane aptalın eleştirisinden korktukları için cesaret edemiyorlar.

Abi ben şu son paragrafı her fırsatta söylüyorum da diyorum ya işte yönetimin öyle bir kalıbı yok.Bunları hesap edemiyorlar.Para harcamaya korkuyorlar adamlar.Arda'dan gelen parayı bile harcamadık.Adam gibi kaynak yaratıp şampiyonluğu garantileyecek bir kadro kursalar zaten ŞL'den gelecek paralar bizi ihya eder ama 2 tane aptalın eleştirisinden korktukları için cesaret edemiyorlar.

Ne yazıkki öyle... Belki bizim yöneticiler de okuyordur bu yazdıklarımızı, belki uyanırlar diye yazıyoruz işte. Benim Ünal Aysal'a güvenim tam bu anlamda, son 10 yılda Galatasaray'ın başına gelmiş en vizyon sahibi başkan. Yeni geldiği için, daha ağırlığını koymadı. Bir de bu sene fenerin düşeceği sene, ne olacağını kestirmek zor bu kriz ortamında. Ama Ünal Aysal ve Adnan Öztürk gibi adamlar Galatasaray'ın başında 5-6 sene kalsın, Doumbia'dan daha da iyi futbolcular transfer edecek hale geleceğiz inşallah.

Ucuz oyuncu almak da bir seçimdir, ama Riera'yı tansfer etmek o zaman dahi doğru bir seçim değildir. Kariyerinin sonuna gelmiş ve her sene düşüş yaşayan bir adamı değil, 22-23 yaşında genç Podolskiler, Doumbialar alırsın 3 tane, 1i yıldız olur, tamam. Bitmiş oyuncuya, 11 milyon Euro verilir mi?

helal sana tam kafama göre bi adamsın:) hayır hamit çok güzel şeyler söylüyo dediklerinde haklı kesinlikle ama olmucak dua ya amin denmezki. bizim yönetim doumbia yı getirecek kapasitede değil. eğer o kapasitede olsalardı www venlo dayken honda rijkard istediğinde gider alırlardı.

Usta başka türlüde yazmaya gerek yok, kurbanlık koyun gibi bekleyeceğiz yeni Rieraları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt