Rosicky ve Arshavin’i mi İstedik?

Cevap: Bitmeyen Arshavin Aşkı!

Asist yaptı diye yazmadım ben onu .

Kalitesine laf atamazsın o adamın . O adama kalitesiz diyip stoch a kaliteli dersen yazarm ben .

O adam şuan formsuz . O adama hakedilen değeri vermiyo arsenal .

Adam sıkılmış olabilir artık EPL den .

EPL'de ne yaptı ki sıkılmaya fırsatı olsun. 4-4'lük Liverpool maçından başka iyi oynadığı maç var mı ? Gol ve asist yaptığı maçlarda bile yokları oynuyor bu adam. Kariyerinin zirvesi 2008'di. Ondan sonrası yok. Bi anlık parladı ve söndü. Allah sabırlar versin alacak takımın taraftarlarına. Umarım biz olmayız. 3 yıl EPL'de sinir krizine soktu bir 2-3 yıl daha sinir krizine sokmasın mümkünse. Ha alamayız da zaten. 4, 4,5 milyon maaş alıyor bu adam. Euro değil Sterlin. Bonservisi de 10 küsür milyon sterlin.

Cevap: Bitmeyen Arshavin Aşkı!

Arsenal kariyerinde 2 sezonda 23 gol 21 asist .

Bir kanat oyuncusu için fazla gol saysısı belkide .

13eccrosicky_arshavin.jpg

Galatasaray, Arsenal forması giyen Andrei Arshavin ve Tomas Rosicky’ye talip oldu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: G.Saray Rosicky ve Arshavin'i mi istedi?

Arshavin gelse harika olur yaa.

2 si birden gelirse çıldırırım .

Arshavini ucuza alırsak iyi olur.

en fazla 5e alınması lazım.5ten yukarısı pahalı olur.yaşı 32 olacak arshavinin.

Rosicky ve Arshavin, Diaby'le birlikte Arsenal taraftarının nefreti olmus durumda. Eboue transferindeki stratejiyi kullanıp tok satıcı konumunda agırlıgını korur bizimkiler umarım. Eninde sonunda en azından biri icin kendileri tıpıs tıpıs gelir eminim. Arshavinin sözlesmesi bitiyor zaten sezon sonu.

Rosicky ve Arshavin, Diaby'le birlikte Arsenal taraftarının nefreti olmus durumda. Eboue transferindeki stratejiyi kullanıp tok satıcı konumunda agırlıgını korur bizimkiler umarım. Eninde sonunda en azından biri icin kendileri tıpıs tıpıs gelir eminim. Arshavinin sözlesmesi bitiyor zaten sezon sonu.

diaby iyiydi ya ne oldu ona :(biz alak.

Ikiside gelirse soyunurum

Cevap: G.Saray Rosicky ve Arshavin'i mi İstedi?

Alınamayacak adam değiller yeter ki bizimkiler istesin

Bu nefretin sebebi nedir peki renktaş?..

Oynadıgında müthis. Ama cam adam yada bir nevi Gökhan Zan'ın konumunda.

Hmm.Arshavin ve Rosicky için aklıma direkt geçirmiş oldukları sakatlıkları geldi ama Diaby için bunu hesap etmedim.Daha doğrusu bu kadar sık sakatlandığını bilmiyordum.

Geri
Üst Alt