Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: Bitmeyen Arshavin Aşkı!
Nice Senelere...
stochu bin kere tercih ederim.
Nice Senelere...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stochu bin kere tercih ederim.
Asist yaptı diye yazmadım ben onu .
Kalitesine laf atamazsın o adamın . O adama kalitesiz diyip stoch a kaliteli dersen yazarm ben .
O adam şuan formsuz . O adama hakedilen değeri vermiyo arsenal .
Adam sıkılmış olabilir artık EPL den .
2 si birden gelirse çıldırırım .
Rosicky ve Arshavin, Diaby'le birlikte Arsenal taraftarının nefreti olmus durumda. Eboue transferindeki stratejiyi kullanıp tok satıcı konumunda agırlıgını korur bizimkiler umarım. Eninde sonunda en azından biri icin kendileri tıpıs tıpıs gelir eminim. Arshavinin sözlesmesi bitiyor zaten sezon sonu.
Rosicky ve Arshavin, Diaby'le birlikte Arsenal taraftarının nefreti olmus durumda. Eboue transferindeki stratejiyi kullanıp tok satıcı konumunda agırlıgını korur bizimkiler umarım. Eninde sonunda en azından biri icin kendileri tıpıs tıpıs gelir eminim. Arshavinin sözlesmesi bitiyor zaten sezon sonu.
diaby iyiydi ya ne oldu onabiz alak.
Ikiside gelirse soyunurum

Oynadıgında müthis. Ama cam adam yada bir nevi Gökhan Zan'ın konumunda.
Bu nefretin sebebi nedir peki renktaş?..
Fikrim yok, son bir iki gundur Arsenal forumlarında takılıyorum. Okuduklarımdan anladıgım bu. Isteyen bakabilir.
Gala after Diaby-Bendtner / Arshavin-Rosicky? - Online Arsenal Forums
Fikrim yok, son bir iki gundur Arsenal forumlarında takılıyorum. Okuduklarımdan anladıgım bu. Isteyen bakabilir.
Gala after Diaby-Bendtner / Arshavin-Rosicky? - Online Arsenal Forums