Royal Antwerp, Muhtemel Bir Transfer Nedeniyle Senne Lammens'i Antrenmanlara Almadı

Transfer olmak isteyen idmana çıkmıyor bu nasıl bir düzen oldu…

Gidin Restesi alın. Bu paralar Lammens için çok fazla, Hollanda ve Belçika ligini takip ederek söylüyorum.

Aynı fiyat kategorisinde Restes daha potansiyelli. Yok çok para diyorsak, yarı fiyatına Az Alkmaar kalecisi Jayden Owusu var, ki bize karşıda iyi maçlar oynadı.

Gidin Restesi alın. Bu paralar Lammens için çok fazla, Hollanda ve Belçika ligini takip ederek söylüyorum.

Aynı fiyat kategorisinde Restes daha potansiyelli. Yok çok para diyorsak, yarı fiyatına Az Alkmaar kalecisi Jayden Owusu var, ki bize karşıda iyi maçlar oynadı.
esnaf mısınız rtaş?

At kafalılar premier lig kulübüsün dünyada adam bitti 2 ay yat son 1 ay lammers de lammers.

Ya sizi yöneten zihniyete koyayım.

Buna 25m verecek kadar aklımızı yitirmemişizdir umarım. Osimhen sonrası algılar biraz şaştı. Bu kadar para harcamak hayra alamet değil. Osimhen, Sane gibi isimler eyvallah, ama bunlar istisna olmalı.

Bu Antwerp'de neyi başardı tam olarak da bu kadar revaçta? Yediği goller videolarda fecaat.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lammens niye bu kadar abartıldı bu yaz? Cortuois ekmeğini yiyor bence Belçika lı olarak

Şu uşağın bize geleceğini sanmam. Biz Güney-Amerika geleneğimizi bozmamalıyız. Kültür benzerliği yüzünden çabuk alışıyorlar.

Hiç maçını izlemedim. Okuduğum dinlediğim 2 ay beklenecek kadar iyi bir kaleci olmadığı yönünde. Nisan ayında Muslera'nın ayrılacağı belliydi. Biz neden bu kadar en kritik bölgeyi bekledik. Bu kaleci için mi? Gidin İtalyadan Fransa'dan ortalama bir kaleci alin. Ya da didin Tzolakis'i alın bu maliyetlere.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt