Royal Antwerp, Muhtemel Bir Transfer Nedeniyle Senne Lammens'i Antrenmanlara Almadı

cevaplara bakınca united taraftarı kaynağa baya kolpa çekiyor.

25М euro hakediyor mu bu arkadaş bu oyuncuyu önceden bilen var mı ?

Manu’nun istediği kaleciden uzak durmamız gerekirken adama talip oluyoruz. Bir diğer kötü tarafı da fiyatı şiştikçe şişti.

Yarın karar anı

United alıyor gibi

Bu denklemde benim tek merak ettiğim donna kime gidecek ,adamı kulupsuz bıraktı at hirsizlari

Bu denklemde benim tek merak ettiğim donna kime gidecek ,adamı kulupsuz bıraktı at hirsizlari

- lemmansi (ya da baska u23) alirsak, bissoumayi da alir kapatiriz
- ederson maasi yuksek ve muhtmelen kazik ama en kotu bizden baskasi kovalamiyor
- ederson garanti diye bekleyip donnaruma piyangosu pesindeler(psg kontrar yapip 1 yol daha bize kiralarlar vs vs gibi)

Boyle riskli hesaplarin hic yeri ve zamani degil, agustos basinda nerdeysek hala ayni durumdayiz gibi geliyor.

Arada bi diego costaya garip teklif falan yaptik alakasiz

- lemmansi (ya da baska u23) alirsak, bissoumayi da alir kapatiriz
- ederson maasi yuksek ve muhtmelen kazik ama en kotu bizden baskasi kovalamiyor
- ederson garanti diye bekleyip donnaruma piyangosu pesindeler(psg kontrar yapip 1 yol daha bize kiralarlar vs vs gibi)

Boyle riskli hesaplarin hic yeri ve zamani degil, agustos basinda nerdeysek hala ayni durumdayiz gibi geliyor.

Arada bi diego costaya garip teklif falan yaptik alakasiz
Kaleciden cok ortasahayi önemsiyorum 3 tane ortasaha ile uclye girmek gelin bana tecavüz edin demek
Okan hocaya bir gun sorulsa da su ortasaha olsyini açıklasa keske
Mertens yerine adam alacaz diyen adam ortasaha lafı duyunca gecistirmeye basladi

Kaleciden cok ortasahayi önemsiyorum 3 tane ortasaha ile uclye girmek gelin bana tecavüz edin demek
Okan hocaya bir gun sorulsa da su ortasaha olsyini açıklasa keske
Mertens yerine adam alacaz diyen adam ortasaha lafı duyunca gecistirmeye basladi
Bissouma herkes epey sevinerek baktigi icin olumlu bakiyorum ama neden olmuyor kismini kaleciyi genc cozememeye ya da zanioloyu gonderememeye bagliyorum.

Ben boyle bir sezon basinda hoca olsam biraz baskilardim yonetimi acikcasi.

Bissouma herkes epey sevinerek baktigi icin olumlu bakiyorum ama neden olmuyor kismini kaleciyi genc cozememeye ya da zanioloyu gonderememeye bagliyorum.

Ben boyle bir sezon basinda hoca olsam biraz baskilardim yonetimi acikcasi.
Zaniolo kalsin demez hoca umarim cok pişman eder o herif
Kaleci genc olmasada ortasaha alınır hoca istekli olsun yeterki 2 tane u 23 hakkın var birsuru genc ortasaha var
Millet bana kızıyor filan ama hoca ortasaha konusunda garip şekilde cok tutucu lemina alinmasaydi geçen sene neler olurdu keske düşünse biraz

Zaniolo kalsin demez hoca umarim cok pişman eder o herif
Kaleci genc olmasada ortasaha alınır hoca istekli olsun yeterki 2 tane u 23 hakkın var birsuru genc ortasaha var
Millet bana kızıyor filan ama hoca ortasaha konusunda garip şekilde cok tutucu lemina alinmasaydi geçen sene neler olurdu keske düşünse biraz
Katiliyorum, inadi inat bazi islerde. Rotasyon /alternatif bollugu asla yatmiyor kafasina.

Sonra AZ ye yarisi bos kadroyla gidiyoruz sezon icinde.

Sırf Manu ilgileniyor vardır bir bildikleri diye istiyor olabilir Sn.Buruk. Manu’nun da bir bildiğinin olmadığını ispatlaması için daha kaç kalecide patlaması gerek bilmiyorum.

Geri
Üst Alt