Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antwerp taraftarı bile Antwerp maçlarını izlemiyor olabilir.25М euro hakediyor mu bu arkadaş bu oyuncuyu önceden bilen var mı ?
25М euro hakediyor mu bu arkadaş bu oyuncuyu önceden bilen var mı ?
Doğru bildin renktaş. İşimiz gücümüz böyle geçiyor her günesnaf mısınız rtaş?
Bu denklemde benim tek merak ettiğim donna kime gidecek ,adamı kulupsuz bıraktı at hirsizlari
Kaleciden cok ortasahayi önemsiyorum 3 tane ortasaha ile uclye girmek gelin bana tecavüz edin demek- lemmansi (ya da baska u23) alirsak, bissoumayi da alir kapatiriz
- ederson maasi yuksek ve muhtmelen kazik ama en kotu bizden baskasi kovalamiyor
- ederson garanti diye bekleyip donnaruma piyangosu pesindeler(psg kontrar yapip 1 yol daha bize kiralarlar vs vs gibi)
Boyle riskli hesaplarin hic yeri ve zamani degil, agustos basinda nerdeysek hala ayni durumdayiz gibi geliyor.
Arada bi diego costaya garip teklif falan yaptik alakasiz
Bissouma herkes epey sevinerek baktigi icin olumlu bakiyorum ama neden olmuyor kismini kaleciyi genc cozememeye ya da zanioloyu gonderememeye bagliyorum.Kaleciden cok ortasahayi önemsiyorum 3 tane ortasaha ile uclye girmek gelin bana tecavüz edin demek
Okan hocaya bir gun sorulsa da su ortasaha olsyini açıklasa keske
Mertens yerine adam alacaz diyen adam ortasaha lafı duyunca gecistirmeye basladi
Zaniolo kalsin demez hoca umarim cok pişman eder o herifBissouma herkes epey sevinerek baktigi icin olumlu bakiyorum ama neden olmuyor kismini kaleciyi genc cozememeye ya da zanioloyu gonderememeye bagliyorum.
Ben boyle bir sezon basinda hoca olsam biraz baskilardim yonetimi acikcasi.
Katiliyorum, inadi inat bazi islerde. Rotasyon /alternatif bollugu asla yatmiyor kafasina.Zaniolo kalsin demez hoca umarim cok pişman eder o herif
Kaleci genc olmasada ortasaha alınır hoca istekli olsun yeterki 2 tane u 23 hakkın var birsuru genc ortasaha var
Millet bana kızıyor filan ama hoca ortasaha konusunda garip şekilde cok tutucu lemina alinmasaydi geçen sene neler olurdu keske düşünse biraz
Yapma doktor, sakasi bile kalp ritmine etkiGaliba Onana bize geliyor
Bize gelecek.Bu denklemde benim tek merak ettiğim donna kime gidecek ,adamı kulupsuz bıraktı at hirsizlari