Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Bana göre Mancini Fatih Terim'den iyi hoca değil . Ama şu bir gerçek ki bu sene Mancini bu sene topladığı puanlarla geçen seneki Fatih Terimli sezonun puanlarını geçti . Demek ki sorun bizde değil sorun rakiplerin iyi veya kötü olmasından kaynaklanıyormuş . Mancini Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi başladığı zaman gelmişti . Sene başında oyuncularla kamp yapmamıştı . Oyunculara alışması daha yeni oldu . Daha iyisini yapabilirmiydi ? Tabii ki yapabilirdi . Ama işte Türkiye şartlarına alışması , oyuncuları tam olarak tanıyamaması bu konuda etkili oldu .
Artık bu kalan 8 haftada her şey bitti gözüyle bakmayalım . Bu gözler Karpaty Lyiv denen takıma son saniyede yediğimiz golle elendiğimizi , ligde 8. sırada bitirdiğimizi , ezeli rakibinden 6 yediğini , kendi sahanda Real Madride 6 yediğini gördü yeri geldi 14 sene şampiyon olamadı . Ama hala büyüklüğünden bir şey kaybetmedi . Her sene şampiyon olacağız diye bir şart yok . Futbolun zevki biraz da buradan çıkıyor . Seneye iyi kadrolarla 4. yıldızı alacağımıza inanıyorum .
Artık bu kalan 8 haftada her şey bitti gözüyle bakmayalım . Bu gözler Karpaty Lyiv denen takıma son saniyede yediğimiz golle elendiğimizi , ligde 8. sırada bitirdiğimizi , ezeli rakibinden 6 yediğini , kendi sahanda Real Madride 6 yediğini gördü yeri geldi 14 sene şampiyon olamadı . Ama hala büyüklüğünden bir şey kaybetmedi . Her sene şampiyon olacağız diye bir şart yok . Futbolun zevki biraz da buradan çıkıyor . Seneye iyi kadrolarla 4. yıldızı alacağımıza inanıyorum .