Ruhumuzu Getirecek Adam Jurgen Klopp

mustafa gumus

Yeni Üye
Evet renktaşlar şuan takımın %80 formuz kabul ama şunuda bilmeliyizki bu hocayla asla yapamayız biz iki iki dort bazı arkadaslar karşı ckacaklar belkide zaman gerekli kendi takımı değil gibi saygım sonsuz ama her hocaya takım kuramayız eldeki oyunculardan maksimum verim alınmalilıydı bu hoca alamadı niyetim asmak kesmek değil ama görünen köy kılavuz istemez başlığa gelince neden Klopp çünkü Dortmuntun durmu bizden farksiz tek farki suan ceyrek finaldeler yanlış anlaşılmasın özelllikle bun yıldan bahsediyorum onlarında bizimde yenilenmeye ihtiyacımiz var Kloppu ordan koparmak icin bir cok sebebmiz var bence yeterki iyi bir calisma yapılsın Bayern in karşısında artik Dortmuntun şampiyonluk şansı artık bundan sonraki yıllarda dahi yok eminimki Klopp da yenilik isteyebilir yeni bir takım yeni bir enerji şampiyonluklar yaşabilceği bir takımız bizi ayağa kaldırabilcek bir isim zor ama imkansız değil hırs akıl taktik teknik bi çok özelliği olan bir isim ve bize en büyük artısı TÜRK kökenli Alman oyuncuların bize yakın olma durumu olur tabiki hakkımızda hayırlısı ama olursa çok akıllıca bir hamle olur.

He yav he, Klop'da bizden teklif bekliyordu zaten.

Rüya filan mı görüyorsunuz anlamıyorum ki. Niye gelsin adam..

Bende dün maçtan sonra kafayı yediğimi sanmıştım :D

Gelse bile ilk mağlubiyetten sonra çare bilmem yine kim başlığı açılır ;)

He yav he, Klop'da bizden teklif bekliyordu zaten.

Bak arkadaşım insan gibi bisey yazdık ne bu ya he yav he ne bu ben ne dedim teklif bekliyo demedim eğer olursa çok büyük hamle olur dedim buraya yazılan her isimler bizden teklif beklemiyo zaten msjlari lütfen ciddiyetle cevalarsaniz sevinirim golörüşünü ukalaca belirtmeye gerek yok zor gelir de olmaz de yeterli

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_0qsi1z4Fi8[/media]

Bak arkadaşım insan gibi bisey yazdık ne bu ya he yav he ne bu ben ne dedim teklif bekliyo demedim eğer olursa çok büyük hamle olur dedim buraya yazılan her isimler bizden teklif beklemiyo zaten msjlari lütfen ciddiyetle cevalarsaniz sevinirim golörüşünü ukalaca belirtmeye gerek yok zor gelir de olmaz de yeterli

Kusura bakma da buraya gelip Klopp'u takının başına geçirelim derken sen ne kadar ciddiysen benim mesajım da o kadar ciddi. Dünya futbolunu birazcık takip eden adam zaten bu konuyu açmaz ciddi ciddi.

Yine bir küçük harifli üye :)

yılmaz vuralla birbirlerini döverler artık :D

Aynen,ama Kloppo gelmez maalesef.

Ha 2-3 sene sonra belki gelir insallah.

mou yuda sportif drektor

sir alexF. spor elcimiz yapalim

:trollfacce.gif:

Kusura bakma da buraya gelip Klopp'u takının başına geçirelim derken sen ne kadar ciddiysen benim mesajım da o kadar ciddi. Dünya futbolunu birazcık takip eden adam zaten bu konuyu açmaz ciddi ciddi.

Bu bi görüş saygım var ama şuanda dortmuntun bizden farki ligi getirilmicek bi hoca değil kastım bu gelecek yıllarda dortmunt ne şampiyonluk görebilir nede avrupada başarılı olabilir o dönem bi geldi ve geçti bize gelmesi imkansız değil

comma.jpg

Bu bi görüş saygım var ama şuanda dortmuntun bizden farki ligi getirilmicek bi hoca değil kastım bu gelecek yıllarda dortmunt ne şampiyonluk görebilir nede avrupada başarılı olabilir o dönem bi geldi ve geçti bize gelmesi imkansız değil

Dortmund'un bu şansı yoksa bizim hiç yok Avrupa'da kupa şansımız. Bizim lig dünyada yayınlanmıyor bile yahu Klopp buradaki şampiyonluk şansını ne yapsın? Şampiyon olsa CV'sine bile yazmaz o kadar rezil bir ligde oynuyoruz ama PL'de oynuyor gibi görüyoruz kendimizi.

Geri
Üst Alt