Rusya 2018 Dünya Kupası Takip Başlığı

Maçlar sıkıcı değil, aksine mükemmel. Rusya-Arabistan ve Hırvatistan-Nijerya maçı hariç tüm maçlar son saniyeye kadar heyecanlı geçti. Kazanan belli değildi.

Favoriler eskisi gibi 4-5 atamıyor. Her takım belli bir mücadele koyuyor. Ben Brezilya-Almanya eğer 4-0,5-0 kazanırsa sıkılırım.

CL'de Barça-Madrid-City vs. grup aşamasında Maribor-Celtic falan yakalayınca 6-7 tane atıyor. Bu mu futbol zevki?

Aynen öyle maçların çekişmeli geçmesi daha iyi oluyor ben şahsen zevk aldım şu ana kadar. Daha ilk maçlardan birkaç tane şahane gol de izledik.

Milli takımlardan üst düzey futbol beklememek lazım zaten. Belli bir kulübün ekolünü milli takıma yansıtanlar (Barcelona-İspanya gibi) dışında çok iyi oynayan milli takım nadirdir büyük turnuvalarda. Gruplarda 3 tane maç var zaten temkinli oynanması normal, savunmaya ağırlık veriyor çoğu ülke risk almıyor özellikle ilk maçlarda. Son 15-20 yıl için konuşuyorum.

Tabi bazılarına sıkıcı gelebilir turnuva ama Dünya Kupası ayrıdır biz katılabilseydik müthiş bir heyecan olacaktı şimdi.

Simdiye kadar paylasildi mi bilmiyorum ama Izlanda kalecisi Haydarson normalde film rejisörü oldugu icin Izlanda nin dünya kupasina katilimi icin reklam filmi cekmis Coca Cola ile birlikte.

Kupanın tek eksiği Ömer Üründül. Sadece spikerle turnuvanın tam anlamıyla zevki çıkmıyor. 2.maçlardan itibaren yorumlasa keşke. Kendisi zaten Moskova'da izliyor maçları.

Ömer Üründül gibi büyük bir ustanin bu kupa da yer almamasi TRT icin büyük ayiptir.

Bu kara lekeyi kendisinin ayaklarina kapanip yorumculuk yapmasi icin yalvararak temizlemeleri lazim.

Ömer Üründül gibi büyük bir ustanin bu kupa da yer almamasi TRT icin büyük ayiptir.

Bu kara lekeyi kendisinin ayaklarina kapanip yorumculuk yapmasi icin yalvararak temizlemeleri lazim.

Reisin basit ve kısa yorumlarını özledik valla.

-Ne diyorsunuz penaltıya?
+Penaltı.

Splinter oyuncu ve futbol enteresan oyun favorim.

Adam sakin sakin konusuyor anlatiyor anlatacaklarini, digerleri bagiriyor yav resmen. TRT de mac izlerken basim catliyor benim.

trt iyi yaw yine
asil being sportstaki dallamalar basimi agritiyor her pozisyonda zorlama bagiris sonra da cumlenin sonunda boguk bir fade out
bi trtden aldiklari iyi abi iyi bi de eski topraklar da onlar cok denk gelmiyor
yeni herifler asiri kafa z. ve bagiris cagiris

Aradığım yayıncı ekibi
I906IhUs_400x400.jpg

+
resized_2e391-0318c2e90x0omerurunduluhicboyletanimamistiniz1498378611689.jpg

trt iyi yaw yine
asil being sportstaki dallamalar basimi agritiyor her pozisyonda zorlama bagiris sonra da cumlenin sonunda boguk bir fade out

Ben cogu zaman sesini kisiyorum zaten bizim maclari izlerken. Bayagi rahatsiz edici tipler vardi bu sezon gercekten.

Zorlama bagirislar gercekten cok sey ediyor insanin kafasini.

Hala beynimde zonkluyor.

"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"
"Messi-Alba iş birliği"

Screenshot_1.webp

Ssportsta premier lig anlatan adamlar iyi Orkun Çolakoğlu Erman yaşar fln

ub.msji

trt iyi yaw yine

taraftarın sesini kısıp kendi seslerini yükseltmeleride en saçması sanki 1 halt anlatabiliyolar bari bırakın tribün şov dinleyelim.

Benim en ayar olduğum şey sürekli konuşmak zorundaymış gibi hissetmeleri. Arkadaşım maçı radyodan dinlemiyoruz, biz de görüyoruz ne olup bitiyor. Adam her topu dürttüğünde bizi bilgilendirme.

Geri
Üst Alt