# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

:o :o :o

Sadece forma geliryle yıldız mı transfer edilir ?

Ne olu raşak yaptığınızı söyleyin birde hsap yapıyorlar :asd:

Ruud'u tanımıyorsun.

Ya Sinan saçmalama Allahınıseversen.Ruud'u tanımıyorsun ne demek?Kendisini zamanında çokça izlemişliğim vardır merak etme.Sorun burda zaten.Bu adam zamanında dünyanın en iyi golcülerindendi ama artık değil.2 senedir top oynamayan 34 yaşındaki bir adamdan ve 8 milyon paundtan bahsediyoruz şuan.
@Fatihİstediğini yap arkadaşım,istersen 547657 tane formasını al banane.Ben yazdığım mesajda kendi açımdan söyledim ben almam diye.​

kontejan acisindan dusunursek hic mantikli olmayan bir transfer, yabanci hattimiz dolu diye degil, uc santraforun de yabanci olmasindan dolayi.

Gelmesini isterim, ama burda gonderilecek ismin Linderothun degil Nonda nin olmasini dusunuyorum (ama Nonda ya da bir sempatim var yalan yok)

Sen ve Arkadaslarin almazsa baskalari alir

ve Forma satislarinda müthis bir patlama olur ;)

Yahu ben başkaları almaz mı dedim?Ben almam ve tanıdığım Galatasaraylı arkadaşlarım almaz dedim.Nasıl çıkaracaksın 8 milyon paundu forma satmakla?Mantıklı geliyor mu bu sana?

Ya Sinan saçmalama Allahınıseversen.Ruud'u tanımıyorsun ne demek?Kendisini zamanında çokça izlemişliğim vardır merak etme.Sorun burda zaten.Bu adam zamanında dünyanın en iyi golcülerindendi ama artık değil.2 senedir top oynamayan 34 yaşındaki bir adamdan ve 8 milyon paundtan bahsediyoruz şuan.
@Fatihİstediğini yap arkadaşım,istersen 547657 tane formasını al banane.Ben yazdığım mesajda kendi açımdan söyledim ben almam diye.​

Normalde bir Galatasaray taraftarı bu adamın anılmasıyla bu moruğu ne yapacağız gibi bir tabir kullanmaması lazım,Yaser gibi Aydın gibi genç mi moruk mu belli olmayan ucuz adamların formayı terlettiği senelerde,bak hocam futbol keyiftir benim için,Ruud'u o çimlerde görmek yeter,ve biliyorum ki taraftar geldiği takdirde aşık olacak o adama,gitmemesi için pankartlar bizimle bırak futbolu,çünkü biz açız böyle iyi oyuncular görmeye,mest oluyordum ben Ruud'u izlerken bu 2 sene topa dokunmamış lafına takılmıyorum,çünkü adam antrenmanlarını sürdürüyor şuanda.Liverpool ve Tottenham niye istiyor bu adamı ahmak mı bu takımlar? Şunu anlayın ki Ruud bizim için,biz Ruud için süper bir şansız değerlendirirsek çok mutlu olacağız!

Stoke City face van Nistelrooy disappointment

Ruud van Nistelrooy is weighing up a move to Galatasaray.

The former Manchester United striker is set to leave Real Madrid this winter, and Stoke City have made no secret of their desire to bring him back to England.

However, the 33-year-old has revealed he is considering a move to Turkey, with Frank Rijkaard offering him the chance to join Galatasaray.

"Frank called me and asked, 'Do you want to come to Turkey?'” van Nistelrooy is quoted in the Sunday Mirror. "I have to think about it because Galatasaray is a great club.”

Stoke City face van Nistelrooy disappointment - Fansfc

8 Milyon Ruud'a verilmez ancak yönetim zaten vermez bence o parayı eğer düşük rakamlara Ruud Van Nistelrooy alınabiliyorsa ne haili ne sercanı ve ne pavlucenkosu dünyanın en iyi bitiricisi Ruud Van Nistelrooy

yaklasik 20-25 spor sitesi Ruud'un bize gelecegini yaziyor

:o :o :o

Sadece forma geliryle yıldız mı transfer edilir ?

Ne olu raşak yaptığınızı söyleyin birde hsap yapıyorlar :asd:

ben de onu anlatmak için hesap yaptım zaten bazı kliseleri yıkmak gerek.

1-Linde hayatında mr cekilmemis. Yanlıs. Everton'da sakatlıktan dogru durust oynayamadı.

2- Forma satısyla oyuncu alınır. Yanlıs. Bir yıl zarar bile ettik, bırakın topcu almayı.

Ruud gelirse Aziz Üstel başlar ben 2 sene öncesinden demiştim diye :D

Liverpool bizden buyuk bir klup ama RVN'de biliyo ki orda banko olamayacak. Kotu oynadıgı her maç, dısarı alınacak ya da yedek kulubesinde oturacak. Zaten basarı hırsı kalmamıstır Ruud'da.

Ama bizde Liverpool'den fazla para kazanacak, ne yapsa hos gorulecek, Rijkaard destel olacak, Baros dısında forveti yok zaten, kotu de oynasa Ruud kimse ses cıkarmayacak. Vallaha 2003 sonrası H.Sukur'e o kadar katlandıktan sonra Ruud ne yapsa sesimi cıkarmazdım. Hakan'dan bin kat iyi olacagı kesin. Nonda'dan zaten iyi olur, en kotu Ruud.

Sevgili Ruud.

nasılsın madridte hava nasıl duydum ki karlıymış sen gel buralar oralarda üşüme İstanbulun güneşi sen ısıtır en yakın zamanda bekliyoruz seni :D

Normalde bir Galatasaray taraftarı bu adamın anılmasıyla bu moruğu ne yapacağız gibi bir tabir kullanmaması lazım,Yaser gibi Aydın gibi genç mi moruk mu belli olmayan ucuz adamların formayı terlettiği senelerde,bak hocam futbol keyiftir benim için,Ruud'u o çimlerde görmek yeter,ve biliyorum ki taraftar geldiği takdirde aşık olacak o adama,gitmemesi için pankartlar bizimle bırak futbolu,çünkü biz açız böyle iyi oyuncular görmeye,mest oluyordum ben Ruud'u izlerken bu 2 sene topa dokunmamış lafına takılmıyorum,çünkü adam antrenmanlarını sürdürüyor şuanda.Liverpool ve Tottenham niye istiyor bu adamı ahmak mı bu takımlar? Şunu anlayın ki Ruud bizim için,biz Ruud için süper bir şansız değerlendirirsek çok mutlu olacağız!

Senin için oyuncuyu Ali Sami Yen'de görmek yeterli olabilir ama benim için değil Sinan.Ben adam gibi 2-3 sene bizi taşıyacak bir futbolcu almamızı istiyorum.Ha kiralık alırsın RVN'u ona birşey demem ama bu bonservislerle şu haldeki Nistelrooy'un alınmasına kesinlikle karşıyım.Ayrıca Liverpool ne yapacağını şaşırmış halde geçen de Toni'yi istiyorlardı.:oTottenham'ın ise Nistelrooy'u isteyeceğini hiç sanmıyorum.Keane,Pavlyuchenko,Defoe ve Crouch gibi forvetleri var zaten.

Liverpool bizden buyuk bir klup ama RVN'de biliyo ki orda banko olamayacak. Kotu oynadıgı her maç, dısarı alınacak ya da yedek kulubesinde oturacak. Zaten basarı hırsı kalmamıstır Ruud'da.

Ama bizde Liverpool'den fazla para kazanacak, ne yapsa hos gorulecek, Rijkaard destel olacak, Baros dısında forveti yok zaten, kotu de oynasa Ruud kimse ses cıkarmayacak. Vallaha 2003 sonrası H.Sukur'e o kadar katlandıktan sonra Ruud ne yapsa sesimi cıkarmazdım. Hakan'dan bin kat iyi olacagı kesin. Nonda'dan zaten iyi olur, en kotu Ruud.

hakan şükürün hakkını yeme.belki çok gol kaçırmış olabilir ama yinede türkiyenin en golcü futbolcularından.2003-2008 arası döneminde 185 maçta 72 gol attı daha ne olsun.

Gelirse kapımız açık ama iyi bir tercih olmaz diye düşünüyorum..

Senin için oyuncuyu Ali Sami Yen'de görmek yeterli olabilir ama benim için değil Sinan.Ben adam gibi 2-3 sene bizi taşıyacak bir futbolcu almamızı istiyorum.Ha kiralık alırsın RVN'u ona birşey demem ama bu bonservislerle şu haldeki Nistelrooy'un alınmasına kesinlikle karşıyım.Ayrıca Liverpool ne yapacağını şaşırmış halde geçen de Toni'yi istiyorlardı.:oTottenham'ın ise Nistelrooy'u isteyeceğini hiç sanmıyorum.Keane,Pavlyuchenko,Defoe ve Crouch gibi forvetleri var zaten.

sevgili inan haklisin. güzel olani 2-4 sene arasi bizde is yapacak adam almak olur ama bu ara transfer dönemi. zaten süper adamlar alamazsinki. bizimde su an golcüye ihtiyacimiz var. rvn secenekler icerisinde en iyisi. ve dünyanin büyük kulüpleride bu yönteme zaman zaman bas vururlar. barca larsson´u almisti bir ara yasli olmasina ragmen. milan ronaldoyu almisti kendisi rvn´nin durumundaydi. fazla deneye gerek duymadan geldigi anda ne yapacagini bildigin adamlar lazim. yoksa bende yeni forma alir 9 no´yu bastirir c.ronaldo yazarim arkasina. eminimki rvn sakatlanmazsa türkiyede inanilmaz cok gol atar.

hayirlisi.

sevgili inan haklisin. güzel olani 2-4 sene arasi bizde is yapacak adam almak olur ama bu ara transfer dönemi. zaten süper adamlar alamazsinki. bizimde su an golcüye ihtiyacimiz var. rvn secenekler icerisinde en iyisi. ve dünyanin büyük kulüpleride bu yönteme zaman zaman bas vururlar. barca larsson´u almisti bir ara yasli olmasina ragmen. milan ronaldoyu almisti kendisi rvn´nin durumundaydi. fazla deneye gerek duymadan geldigi anda ne yapacagini bildigin adamlar lazim. yoksa bende yeni forma alir 9 no´yu bastirir c.ronaldo yazarim arkasina. eminimki rvn sakatlanmazsa türkiyede inanilmaz cok gol atar.

hayirlisi.

Dostum sen de haklısın yazdıklarında fakat bir sakatlık meselesi var Nistelrooy konusunda.Sakatlık geçirdiği yer ise dizi.Bu bölgeden sakatlık geçiren oyuncuların nasıl zorluklar çektiğini biliyoruz.Devamlı oynayan Nistelrooy isterse 36 yaşında gelsin kabulümdür ama ağır bir sakatlık geçirmiş ve 2 sene top oynamamış doğru düzgün.Maç eksiği,takıma alışma gibi birsürü durumu var bu işin.Karşı olmamın sebebi budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt