Murat Kalayci
Cezalı
- 28 Haziran 2009
- 483
- 0
- 1.286
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
ben kirimizi forma alirim
ben kirimizi forma alirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ruud'u tanımıyorsun.
Sen ve Arkadaslarin almazsa baskalari alir
ve Forma satislarinda müthis bir patlama olur![]()
Ya Sinan saçmalama Allahınıseversen.Ruud'u tanımıyorsun ne demek?Kendisini zamanında çokça izlemişliğim vardır merak etme.Sorun burda zaten.Bu adam zamanında dünyanın en iyi golcülerindendi ama artık değil.2 senedir top oynamayan 34 yaşındaki bir adamdan ve 8 milyon paundtan bahsediyoruz şuan.@Fatihİstediğini yap arkadaşım,istersen 547657 tane formasını al banane.Ben yazdığım mesajda kendi açımdan söyledim ben almam diye.
![]()
![]()
Sadece forma geliryle yıldız mı transfer edilir ?
Ne olu raşak yaptığınızı söyleyin birde hsap yapıyorlar![]()
Bugün Mirror'da çıkan Van Nistelrooy haberi 5 gün önce Sabah'ta çıkan haber. İngiltere'den haber çevirip yeni diye sunan DHA'ya tebrikler![]()
Normalde bir Galatasaray taraftarı bu adamın anılmasıyla bu moruğu ne yapacağız gibi bir tabir kullanmaması lazım,Yaser gibi Aydın gibi genç mi moruk mu belli olmayan ucuz adamların formayı terlettiği senelerde,bak hocam futbol keyiftir benim için,Ruud'u o çimlerde görmek yeter,ve biliyorum ki taraftar geldiği takdirde aşık olacak o adama,gitmemesi için pankartlar bizimle bırak futbolu,çünkü biz açız böyle iyi oyuncular görmeye,mest oluyordum ben Ruud'u izlerken bu 2 sene topa dokunmamış lafına takılmıyorum,çünkü adam antrenmanlarını sürdürüyor şuanda.Liverpool ve Tottenham niye istiyor bu adamı ahmak mı bu takımlar? Şunu anlayın ki Ruud bizim için,biz Ruud için süper bir şansız değerlendirirsek çok mutlu olacağız!
Liverpool bizden buyuk bir klup ama RVN'de biliyo ki orda banko olamayacak. Kotu oynadıgı her maç, dısarı alınacak ya da yedek kulubesinde oturacak. Zaten basarı hırsı kalmamıstır Ruud'da.
Ama bizde Liverpool'den fazla para kazanacak, ne yapsa hos gorulecek, Rijkaard destel olacak, Baros dısında forveti yok zaten, kotu de oynasa Ruud kimse ses cıkarmayacak. Vallaha 2003 sonrası H.Sukur'e o kadar katlandıktan sonra Ruud ne yapsa sesimi cıkarmazdım. Hakan'dan bin kat iyi olacagı kesin. Nonda'dan zaten iyi olur, en kotu Ruud.
Senin için oyuncuyu Ali Sami Yen'de görmek yeterli olabilir ama benim için değil Sinan.Ben adam gibi 2-3 sene bizi taşıyacak bir futbolcu almamızı istiyorum.Ha kiralık alırsın RVN'u ona birşey demem ama bu bonservislerle şu haldeki Nistelrooy'un alınmasına kesinlikle karşıyım.Ayrıca Liverpool ne yapacağını şaşırmış halde geçen de Toni'yi istiyorlardı.Tottenham'ın ise Nistelrooy'u isteyeceğini hiç sanmıyorum.Keane,Pavlyuchenko,Defoe ve Crouch gibi forvetleri var zaten.
sevgili inan haklisin. güzel olani 2-4 sene arasi bizde is yapacak adam almak olur ama bu ara transfer dönemi. zaten süper adamlar alamazsinki. bizimde su an golcüye ihtiyacimiz var. rvn secenekler icerisinde en iyisi. ve dünyanin büyük kulüpleride bu yönteme zaman zaman bas vururlar. barca larsson´u almisti bir ara yasli olmasina ragmen. milan ronaldoyu almisti kendisi rvn´nin durumundaydi. fazla deneye gerek duymadan geldigi anda ne yapacagini bildigin adamlar lazim. yoksa bende yeni forma alir 9 no´yu bastirir c.ronaldo yazarim arkasina. eminimki rvn sakatlanmazsa türkiyede inanilmaz cok gol atar.
hayirlisi.