# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

tamam baktım 76 lı ama gelirse kiralık gelsin.

yarım sezonluk iş yapar bizde anca o kadar

Nistelrooy 76'lı her yerde böyle yazıyor. İngilizce, Almanca, İtalyanca, Hollandaca, vikide 76'lı yazıyor. Transfermarkt'da öyle.

Kewel zaten 78'li.

yasina fazla takmayin hakanda 37 kadar oynadi ve son sampiyon oldumuz senede oynadi, gecen sene sampiyon olabildikmi ;)

2 sene rahat götürür !

Nistelrooy 76'lı her yerde böyle yazıyor. İngilizce, Almanca, İtalyanca, Hollandaca, vikide 76'lı yazıyor. Transfermarkt'da öyle.

Kewel zaten 78'li.

Tamam birader.

Ama Ruud 90 dk koşabilecek mi Baros gibi kaliteli lazım bize. Ruud gibi yaşı ve zmanı geçmiş forvet değil Ruud kalitesiz demiyorum

beyler adamın yaşını ne tartışıyorsunuz, bu adam bizde 2 sene top oynasa senede 15 20 maç oynasa idareli kullanılarak yaşın çok önemi yok,ve iyi oynayacağı garanti gibi adam kaliteli topçu çünkü, ve bu takımın 1. forveti olmayacak Baros varken, eğer Ruud 1. forvet olacak olsaydı bu transfere karşı çıkardım çünkü o kadar maçı kaldıramaz, ama 2. forveti olarak kaldırır hatta uçurur bizi, tek sorun şu o kadar para ilk 11 de başlamayacak adama verilir mi? bence verilir çünkü hem reklam hem forma satışı vs bunlarda bize büyük katkı sağlar.+ mükemmel bir yedek forvetimiz olur en önemlisi de bu.

Tamam birader.

Ama Ruud 90 dk koşabilecek mi Baros gibi kaliteli lazım bize. Ruud gibi yaşı ve zmanı geçmiş forvet değil Ruud kalitesiz demiyorum

Devre arasında Baros gibisini bu fiyata alabilirmiyiz. Ruud'un ayağına iki tane doğru düzgün top gelsin 30 dakikada bitirir işi.

beyler adamın yaşını ne tartışıyorsunuz, bu adam bizde 2 sene top oynasa senede 15 20 maç oynasa idareli kullanılarak yaşın çok önemi yok,ve iyi oynayacağı garanti gibi adam kaliteli topçu çünkü, ve bu takımın 1. forveti olmayacak Baros varken, eğer Ruud 1. forvet olacak olsaydı bu transfere karşı çıkardım çünkü o kadar maçı kaldıramaz, ama 2. forveti olarak kaldırır hatta uçurur bizi, tek sorun şu o kadar para ilk 11 de başlamayacak adama verilir mi? bence verilir çünkü hem reklam hem forma satışı vs bunlarda bize büyük katkı sağlar.+ mükemmel bir yedek forvetimiz olur en önemlisi de bu.

Bu ülkede,bu ligde Ruud Van Nistelrooy'u yedek bırakamazsın.Kendisi de kabul etmez zaten böyle birşeyi.

19:30 Yesilkoy (GS'a kimse gelmiyor, Sarldögol'e forvetimi yolluyorum geri)

zoban ın yazdığına güvenecek olursak bence gelen yok ama giden var, o da nonda

Ruud Van Nistelrooy 2 sene önce Real Madridin şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden biriydi . Peki o zaman gençmiydi ? Hayır 32 yaşındaydı

Ruud Van Nistelrooy 2 sene önce Real Madridin şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden biriydi . Peki o zaman gençmiydi ? Hayır 32 yaşındaydı

2008 de ki şampiyonlugumuzda kral kaç yaşındaydı ?

Bu ülkede,bu ligde Ruud Van Nistelrooy'u yedek bırakamazsın.Kendisi de kabul etmez zaten böyle birşeyi.

Fit bi Barosun arkasında bence kendisi gider Baros a formayı verir, eger yası kaldırırsa ve iyi oynarsa oynar ben karısmam burası Galatasaray Kulubudur ve hocası F.R dır iyi olan oynar bu kadar basit.. Kimsenin forma garantisi yoktur ve RVN gibi bir profesyonel de bunu biliyordur sen merak etme, adam 34 yaşına gelmiş beni oynatmıyorlar diye aglayacak hali yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt