# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Büyük abiler neredeyse tamamı temizlendi. Geriye kalan Hasan,Ümit de gidecek sezon sonu zaten artık bu takımın büyük abileri Kewell ve Nisterlooy olmalı.

Bu arada Nisterlooy'a verilecek bir 6 mio € bile acımam ben çünkü forma satışları ve klübün itibarını yükseltecek bir oyuncu. + Reklam gelirleri vs...

Bir de FB'nin Guiza gibi bir adam 3.5 mio € verdiğine göre çok normaldir bu fiyat.

Valla alt yazı gçiyor Kanal 24'de

Yönetim Ruud Van Nistellrooy'la anlaşma sağladı
diye.Yalan çıkarsa Kanal 24'ün binasını bomnalamayı öneriyorum:D

O kadar eminlerki bi de sanki Ruud adına o imzaladı sözleşmeyi:D

Kanal 24 hep yalan haberler çıkartır...

2rp5s93.png

Geçen senenin Crespo haberi gibi olur bence.Ntvspor falan da baya yazdıydı ama sonra yalan olduydu.Ama doğruluk payı olma ihtimali bile güzel olurdu. :D

Haber yalansa Serkan Korkmaz istifa etsin...

Gelirse eeen çok ben sevinirim . . En sevdiğim futbolcudur kendileri:P :)

300 bin forma satılır herhalde.Ben 3 tane alırım zaten.:asd:Tabi haber bence yalan onu da söyliyim.

Simdi tüm transferlerimizi söyledi : Leo Franco - Mustafa Sarp - Andreas Beck - Van Nistelrooy.

Gelirse 2 kişi bana forma alacaktı kimdi onlar. Oo 2 forma birisini giyerim diyerinide satarım.

Bu arada " M " beden giyiyorum. :D

İnşallah diyelim.Ruud Sami Yen'de Galatasaray formasıyla sahada ve penaltı atıyor,bütün stad ``Ruud!Ruud!Ruud!`` diye inliyor.Vallahi düşünmesi bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt