# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Van Nistelrooy

Her gazetede farklı bir transfer haberi Haldun Üstünelden kaç tane var acaba...:)

Haldun vızır vızıR ...

Bir orada bir burada ! :)

Kesinlikle transfer edilmeli takımın bu kadar büyük bir oyuncuya ihtiyacı var bence.

Abi cok istiyorum bu adamin alinmasini ya. Insallah hayal kirikligina ugramayiz :)

İstanbul'a indiği gün ilk 3-5 aylık maaşı kadar forma satışı yaparız.:D

Bu adamı Fenerbahçe'nin Carlos'u aldığı gibi almak lazım... Tutar mı tutmaz mı Allah bilir ama RUUD RUUD diye inleyişini düşünüyorum Sami Yen'in... Off of...

Ben bu habere pek ihtimal vermiyorum. Ruud sakatlanmış olabilir ama hem Manu hem de Real Madrid'de nasıl bir golcü olduğunu yedi düvele göstermişti. Yoksa Avrupa çapında bir golcü değil, dünyanın en iyi golcüleri listesine girecek dünya çapında bir golcü kendisi. İnanılmaz bir gol koklama becerisiyle beraber, hem son vuruşta hem de arkadaşlarını oynatmada müthiş bir topçu. Sırf bu yüzden hala ihtimal vermiyorum. Real Madrid'in Ruud'u kolay kolay bırakacağını da sanmıyorum. Bırakırlarsa sadece sakatlığından çekinerek bırakırlar.

Jardel nasıl her tarafıyla gol atıyorsa Ruud hem koşarak, hem oynatarak hem de beklenmedik noktalardan bitirici vuruşları yaparak golleri sıralar. Golcülüğüne ve topçuluğuna bir milim laf dahi edilemez.

Böyle bir golcüyü Galatasaray'da görmek, Martin King Luther'in ABD'de meşhur "I have a dream" temalı konuşmasını yaptığı gibi bir devrim olur. (O zamanlar Amerika'da zencileri asıyorlardı da)

Şu anda aklıma geldi.Ruud futbolu bırakacak sakatlığından dolayı diye bir haber çıktı.Bildiğiniz bişey var mı acaba bu konu ile ilgili?

Van Nistelrooy iddiası !

Galatasaray'a dünya golcüsü...

Cim-Bom, Real Madrid’in süperstarı Van Nistelrooy ile anlaştı

Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ülkesinde ikna etti... Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek

Ümit’in yerine gelecek

GALATASARAY büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.

Sözleşmesi feshediliyor

GEÇTİĞİMİZ kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.

Kariyeri başarılarla dolu

HAZİRAN ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu.

Harun MUSLU-Star

Cevap: Van Nistelrooy iddiası!!!

İnanmak istiyorum.Ne olur doğru olsun.

Kimdir bu Harun Muslu güvenilir mi acaba?

Harun MUSLU denen şahıs; Biraz adam olsa bu kadar kesin konuşması sonrasında doğru olur ve gelirdi.. Ama zannetmiyorum, biz çok gördük bu tip konusmaları geçen sene, ondan önceki sene ve daha öncesinde...

Bu transfer gerçekleşebilir ama Hollanda'ya döner diye düşünüyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt