# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Van Nistelrooy

Keşke gelse daha 32 yaşında en az 4-5 yıl top oynar bu adam..

Ben istemiyorum, adam yasli ve sakat. Paraya yazik.

Tabi sende haklısın.Nasılsa Ronaldo'yu aldık.Drogba şu anda uçakta......

Şaka mısınız siz ya Nistelrooy'dan bahsediyoruz.Sakatlığı geçti,sadece antrenman eksiği var ki onu da kendi kendine çalışarak kapatmaya çalışıyormuş.

Tamam haklısınız yaşlı ama bazı adamlar vardır yaşlı olsalar bile kesinlikle gelmeliler.Eminim Hagi'nin geldiği dönemde sen yine ne işi var o moruğun derdin...

Transferlerin evet yarısı schuster'e baglı olabilir ama diger yarısıda avrupa kupalarına bakar yani dereyi görmeden pacaları sıvamayın.

Ruud'a hayır diyen zihniyete alkıslı protesto:007::rolleyes:

By gool;)

Kaleye yakın bi yere koyalım adamı.Topu onla buluşturursak 30 gol atar.Hareket etmesine bile gerek yok yeterki topu ona düzgünce aktarsın geridekiler. :D Nasıl beğenmiyorsunuz abi adam ismi nedeniyle 10 gol önde başlar gol krallığına.Gerçi ben çok eskiden beri hayranıyımdır belki de o yüzden abartıyorum bu kadar. :)

Kaleye yakın bi yere koyalım adamı.Topu onla buluşturursak 30 gol atar.Hareket etmesine bile gerek yok yeterki topu ona düzgünce aktarsın geridekiler. :D Nasıl beğenmiyorsunuz abi adam ismi nedeniyle 10 gol önde başlar gol krallığına.Gerçi ben çok eskiden beri hayranıyımdır belki de o yüzden abartıyorum bu kadar. :)

Jardel poposuyla bile gol atmıstı kim bilir ruud nereleriyle atar:D

Ama İsmail Güldüren gibi kazmaların ligden men edilmesi lazım.İlk maçta sakatlarlar adamı.Lincoln 4. haftasında sakatlanmıştı.

Jardel poposuyla bile gol atmıstı kim bilir ruud nereleriyle atar:D

Vallahi neresiyle atarsa atsın hiç farketmez. :D

Ama İsmail Güldüren gibi kazmaların ligden men edilmesi lazım.İlk maçta sakatlarlar adamı.Lincoln 4. haftasında sakatlanmıştı.

Keşke sadece İsmail olsa,bu ülkede kazma bol maalesef.Vallahi Ruud gelse adama birşey olsa katliam çıkar söyliyim. :D

Şaka mısınız siz ya Nistelrooy'dan bahsediyoruz.Sakatlığı geçti,sadece antrenman eksiği var ki onu da kendi kendine çalışarak kapatmaya çalışıyormuş.

Tamam haklısınız yaşlı ama bazı adamlar vardır yaşlı olsalar bile kesinlikle gelmeliler.Eminim Hagi'nin geldiği dönemde sen yine ne işi var o moruğun derdin...

Real madridin doktorlari bu adam bir daha dogru durust kosamaz dedi, buda Amerikada simdi tedavi oluyor. Simdi bu gelirse eski formundan cok uzak olacak.

50% oynasa yeterli olabilir bizim lig icin, ama 2 sene icin en az 10 miljon alir.

Van Nistelrooy Menisküs ameliyatı oldu ve Temmuz'un başında oynayabilecek durumda olacakmış.

Fenere daha önce yine bu yaşlarda gelen van hoijdonk vardı ve güzel bir performans sergilemişdi,van nistelrooyda şayet iyi kullanılabilirse bizde rahatlıkla oynayabilir.Profosyonelliği aynı kewell tarzında olan ve benimde beğendiğim bir oyuncu,gelirse tecrübesi ilede bize faydalı olacakdır.

Fenere daha önce yine bu yaşlarda gelen van hoijdonk vardı ve güzel bir performans sergilemişdi,van nistelrooyda şayet iyi kullanılabilirse bizde rahatlıkla oynayabilir.Profosyonelliği aynı kewell tarzında olan ve benimde beğendiğim bir oyuncu,gelirse tecrübesi ilede bize faydalı olacakdır.

Aynen.Baros ile ikisi rakiplere kabus gibi çöker vallahi.:D

Bu düşündüğümüz şeyler için para lazım.Bizim bütçemiz pamuk ipliğine bağlı zaten.

Haberler iyi olsun

13 Mayıs 2009 Çarşamba * 08:30

Futbol Şube Sorumlusumuz Haldun Üstünel, Real Madrid’in Hollandalı yıldız golcüsünün transferini bitirmek için Amsterdam’a gitti.

Futbol Şube Sorumlusumuz Haldun Üstünel, Real Madrid’in Hollandalı yıldız golcüsünün transferini bitirmek için Amsterdam’a gitti.

Galatasarayız'da, Ruud Van Nistelrooy heyecanı yaşanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, önümüzdeki sezon için teknik direktör konusunda Bernd Schuster ile söz keserken, Hollandalı golcünün de işini bitirmek için girişimlerine başladı.

Alman Schuster’in Real Madrid’deki prensi olan Nistelrooy’un Hollanda’da tedavi gördüğü, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in de bu nedenle Amsterdam’da olduğu ortaya çıktı. Kasım ayında sağ dizinden sakatlanarak Amerika’da ağır bir operasyon geçiren yıldız futbolcunun transferi için genç idarecinin de görüşmelere start vereceği kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt