Serhat Yeşilmen
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.176
- 0
- 1.306
Cevap: # Van Nistelrooy
Keşke gelse daha 32 yaşında en az 4-5 yıl top oynar bu adam..
Keşke gelse daha 32 yaşında en az 4-5 yıl top oynar bu adam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istemiyorum, adam yasli ve sakat. Paraya yazik.
Kaleye yakın bi yere koyalım adamı.Topu onla buluşturursak 30 gol atar.Hareket etmesine bile gerek yok yeterki topu ona düzgünce aktarsın geridekiler.Nasıl beğenmiyorsunuz abi adam ismi nedeniyle 10 gol önde başlar gol krallığına.Gerçi ben çok eskiden beri hayranıyımdır belki de o yüzden abartıyorum bu kadar.
![]()
Kaleye yakın bi yere koyalım adamı.Topu onla buluşturursak 30 gol atar.Hareket etmesine bile gerek yok yeterki topu ona düzgünce aktarsın geridekiler.Nasıl beğenmiyorsunuz abi adam ismi nedeniyle 10 gol önde başlar gol krallığına.Gerçi ben çok eskiden beri hayranıyımdır belki de o yüzden abartıyorum bu kadar.
![]()
Jardel poposuyla bile gol atmıstı kim bilir ruud nereleriyle atar![]()
Ama İsmail Güldüren gibi kazmaların ligden men edilmesi lazım.İlk maçta sakatlarlar adamı.Lincoln 4. haftasında sakatlanmıştı.
Vallahi neresiyle atarsa atsın hiç farketmez.
Keşke sadece İsmail olsa,bu ülkede kazma bol maalesef.Vallahi Ruud gelse adama birşey olsa katliam çıkar söyliyim.![]()
Vallahi neresiyle atarsa atsın hiç farketmez.
Keşke sadece İsmail olsa,bu ülkede kazma bol maalesef.Vallahi Ruud gelse adama birşey olsa katliam çıkar söyliyim.![]()
Tabi sende haklısın.Nasılsa Ronaldo'yu aldık.Drogba şu anda uçakta......
Şaka mısınız siz ya Nistelrooy'dan bahsediyoruz.Sakatlığı geçti,sadece antrenman eksiği var ki onu da kendi kendine çalışarak kapatmaya çalışıyormuş.
Tamam haklısınız yaşlı ama bazı adamlar vardır yaşlı olsalar bile kesinlikle gelmeliler.Eminim Hagi'nin geldiği dönemde sen yine ne işi var o moruğun derdin...
Tabi sende haklısın.Nasılsa Ronaldo'yu aldık.Drogba şu anda uçakta......
Şaka mısınız siz ya Nistelrooy'dan bahsediyoruz.Sakatlığı geçti,sadece antrenman eksiği var ki onu da kendi kendine çalışarak kapatmaya çalışıyormuş.
Tamam haklısınız yaşlı ama bazı adamlar vardır yaşlı olsalar bile kesinlikle gelmeliler.Eminim Hagi'nin geldiği dönemde sen yine ne işi var o moruğun derdin...
Van Nistelrooy Menisküs ameliyatı oldu ve Temmuz'un başında oynayabilecek durumda olacakmış.
Fenere daha önce yine bu yaşlarda gelen van hoijdonk vardı ve güzel bir performans sergilemişdi,van nistelrooyda şayet iyi kullanılabilirse bizde rahatlıkla oynayabilir.Profosyonelliği aynı kewell tarzında olan ve benimde beğendiğim bir oyuncu,gelirse tecrübesi ilede bize faydalı olacakdır.
Aynen.Baros ile ikisi rakiplere kabus gibi çöker vallahi.![]()
Arda-Ruud-Baros = 4-3-3, Man.U, Barca II. oluruz.
Arka tarafatada Mehmet Topal, Aurelio ,Rosicky olursa düşünemiyorum:m26::m26: