# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Doğru.

Büyük futbolcu ama Galatasaray büyük futbolcu diye transfer yapmamalı. Carlos'un kanadını görüyoruz iki senedir.Ki Carlos oynayarak geldi.

Hep HAgi'den örnek veriyoruz ama fazla eskiye gitmeye gerek yok.

Kewell'ın Baroş'un da eskisi gibi olma ihtimalleri zordu.

hala kafasına şunu sokamayanlar var. evet Ruud Van Nistelrooy dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir tamam. ancak bu adam dizinden sakatlandı ve bir sezon boyunca oynayamadı. eski Van Nistelrooy olmasının garantisi yok ve bu adama 5 milyon € vermek gibi bir riske girilmez. dizinden sakatlanmış boru değil.

Eski Nistelrooy olcağının garantisi olsa Madrid bırakmazdı zaten.Eğer iyileşirse %50 ile oynasın türkiye liginde uzak ara gol kralı olur.Baroş gelmeden önce kim tahmin ederdi böyle performans vereceğini...

Doğru.

Büyük futbolcu ama Galatasaray büyük futbolcu diye transfer yapmamalı. Carlos'un kanadını görüyoruz iki senedir.Ki Carlos oynayarak geldi.

Carlosun adi bile yetiyor. Cekilen reklamlardan kulüp para aliyor.

Carlosun herseyinden para kazaniyolar. Kazanamasalar daha tutarlarmiydi.

hala kafasına şunu sokamayanlar var. evet Ruud Van Nistelrooy dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir tamam. ancak bu adam dizinden sakatlandı ve bir sezon boyunca oynayamadı. eski Van Nistelrooy olmasının garantisi yok ve bu adama 5 milyon € vermek gibi bir riske girilmez. dizinden sakatlanmış boru değil.

Serhat,şimdi halısın da önümüzde de bir Kewell örneği var.3 sene düzgün top oynayamadan geldi ama bu seneki performansını biliyoruz.Ruud transferi bence de bir kumar.Fakat tutarsa..Düşünmesi bile heyecan verici.:)

5 milyon € abidik gubidik adama verileceğine Van Nistelrooy'a verilir. Saçmalamayın. Van Nistelrooy kumar olmaz. Kalitesi bellidir. Altı üstü sakatlanmış. Yok sakat adam yok şu adam diye yaygara yapmayın. Sakatlığı sürüyorsa Galatasaray almayacak herhalde. Buradaki herkes akıllı da bizimkiler aptal mı yani? Ne kadar eleştirirsem eleştireyim en azından sakat adam almayacaklarını biliyorum.:)

Herşeyi geçtim Galatasaray zaten böyle isimleri almak, toplamak zorunda. Van Nistelrooy, Avrupa Kupalarında atılacak 5-6 gol demek, ligde atılacak 15-20 gol demek. Bunlar çok önemli rakamlar. Özellikle Avrupa'dan bahsediyorum. Türkiye'de ise Pierre van Hooijdonk etkisi yapacağı aşikar zaten. Gerek futbol zekası, gerekse ismiyle çok büyük katkısı olur.

Ayrıca Nistelrooy yılda 5 milyon € falan almaz. Burada futbolcuların vergisi çok daha hafif. Orada yarısına yakın bir para vergiye gidiyor. Bu yüzden oyuncuların alacağı ücret böyle gözüküyor. 3.5,4 milyon € arası bir paraya bu iş hallolur.

Dediğim gibi Galatasaray, oyuncu kadrosunun vizyonunu, kendine güvenini geliştirmek için doğru bir hamle yapar. İleri ikilisi Baros ve Nistelrooy olan bir takım Dünya'nın bir çok takımına karşı büyük tehlike teşkil eder. Çoğu maça da mental olarak 1-0 önde başlar zaten.

Bu yüzden böyle oyuncuların gelmesini çok daha geniş değerlendirmek zorundayız. Sadece kadroya katılan bir oyuncu olarak bakılmamalı. Diğer oyuncuların da motivasyonlarını üst seviyeye çekecektir. İleri ucunda Nistelrooy'un olduğunu bilen ortasaha daha özgüvenli oynar. Bu durum böyle.

Ruud Van Nistelrooy transfer olsa ve Ali Sami Yen'de taraftar Ruud Ruud Ruud diye bağırsa, eminim bu ikilemlerin hiçbirisini hatırlamayacaksınız...

Her neyse,

Gelecek teknik adam kimi istiyorsa umarım o futbolcu alınır..

5 milyon € abidik gubidik adama verileceğine Van Nistelrooy'a verilir. Saçmalamayın. Van Nistelrooy kumar olmaz. Kalitesi bellidir. Altı üstü sakatlanmış. Yok sakat adam yok şu adam diye yaygara yapmayın. Sakatlığı sürüyorsa Galatasaray almayacak herhalde. Buradaki herkes akıllı da bizimkiler aptal mı yani? Ne kadar eleştirirsem eleştireyim en azından sakat adam almayacaklarını biliyorum.:)

Herşeyi geçtim Galatasaray zaten böyle isimleri almak, toplamak zorunda. Van Nistelrooy, Avrupa Kupalarında atılacak 5-6 gol demek, ligde atılacak 15-20 gol demek. Bunlar çok önemli rakamlar. Özellikle Avrupa'dan bahsediyorum. Türkiye'de ise Pierre van Hooijdonk etkisi yapacağı aşikar zaten. Gerek futbol zekası, gerekse ismiyle çok büyük katkısı olur.

Ayrıca Nistelrooy yılda 5 milyon € falan almaz. Burada futbolcuların vergisi çok daha hafif. Orada yarısına yakın bir para vergiye gidiyor. Bu yüzden oyuncuların alacağı ücret böyle gözüküyor. 3.5,4 milyon € arası bir paraya bu iş hallolur.

Dediğim gibi Galatasaray, oyuncu kadrosunun vizyonunu, kendine güvenini geliştirmek için doğru bir hamle yapar. İleri ikilisi Baros ve Nistelrooy olan bir takım Dünya'nın bir çok takımına karşı büyük tehlike teşkil eder. Çoğu maça da mental olarak 1-0 önde başlar zaten.

Bu yüzden böyle oyuncuların gelmesini çok daha geniş değerlendirmek zorundayız. Sadece kadroya katılan bir oyuncu olarak bakılmamalı. Diğer oyuncuların da motivasyonlarını üst seviyeye çekecektir. İleri ucunda Nistelrooy'un olduğunu bilen ortasaha daha özgüvenli oynar. Bu durum böyle.

Kesinlikle katılıyorum. Adı bile eter zaten. Sahaya ruhsal olarak 1-0 önde çıkıyorsun... Aynen katılıyorum.

Aynısını Baros'a da yaptınız.Oradaki yorumlar daha beterdi.Baros şuan 2-3 gol daha atarsa gol krallığını garantiliyor.Gelirse transfer ücretini 1 senede karşılarız.

Buna yapıcağınız yorumu Nonda için yapsaydınız varya Galatasaray'ın büyük para harcamasına engel olurdunuz ve 2 tane Nistelrooy alırdık...

Cim Bom, Van Nistelrooy ile anlaştı

Galatasaray, Real Madrid’in Hollandalı süperstarı ile anlaştı.Geçen Kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ikna etti...

Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek

Galatasaray, büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.

Sözleşmesi feshediliyor

Geçen Kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.

Kariyeri başarılarla dolu

Haziran ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu

Kaynak:BUGÜN ayrıca;

Kanal 7 de bu haberi verdi... tümspor'da da verildi....

Su adami alin ya ne olur :) Ilk defa bir oyuncunun alinmasini bu kadar cok istiyorum.

Şaka gibi olur valla gelirse... Rüyamda görsem inanmazdım... Umarım doğrudur. Ben faydalı olacağına inanıyorum, bu tranfer gerçekleşirse...

Nistelrooy gelmeli,ne olursa olsun,gelmeli.Bu gözler onu 9 numarayla görmeli.Alt yapıdakiler ondan birşeyler öğrenmeli.Bundan 10 yıl sonra Ruud,Kewell ve Baros ile Ali Sami Yen'e geldiğinde aynı Hagi de olduğu gibi ayakta alkışlanmalı,hatta bakarsınız teknik direktör olur ! :D

Mega ileri görüşlü süpermoderatör ..

Nistelrooy gelmeli,ne olursa olsun,gelmeli.Bu gözler onu 9 numarayla görmeli.Alt yapıdakiler ondan birşeyler öğrenmeli.Bundan 10 yıl sonra Ruud,Kewell ve Baros ile Ali Sami Yen'e geldiğinde aynı Hagi de olduğu gibi ayakta alkışlanmalı,hatta bakarsınız teknik direktör olur ! :D

Mega ileri görüşlü süpermoderatör ..

Süpersin birader :D

Bu adamin alinmasini istemeyen hic kimseyi hic bir futbol gerekcesiyle affetmiyorum,al haldun abi aallllll :D

Ruud Ruud Ruud.... Galatasarayımızın 5. golü.... Ruuuuuud!! Van Nistelrooy!!! :D

Ilker Yasinin ruud van nistelrooy dedigini dsünüyorumda su an :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt