Van Nistelrooy: "Tüm bu mattered benim diz vardı; hayatım"
Laura Navas / Matthew Goltz tarafından Çeviri
Ruud van Nistelrooy, altı ay önce o sezon geri kalan bayan da öğrenme sonra kayıp olan gülümseme geri sahiptir. Çok uzun ve zorlu iyileşme süreci olmuştur ve bu da çok çok zor gelen taraftar desteği olmadan. Realmadrid.com ile özel bir röportajda, Real Madrid'de forvet yapılan bu o Santiago Bernabéu bir adım geri dönmek için hevesli olduğunu temizleyin.
Hissediyorum Her şeyden önce, ne kadar var?
Güzel şimdi. Ben son altı ay kurtarma ve en kötü harcadıysanız şimdi bana arkasında.
Nasıl gün çalışma günü olduğunu? Birçok saat koymak mı?
İlk aşama, çünkü hala crutches üzerindeki en zor oldu. Ben diz her gün pasif rehabilitasyon sekiz saat yaptım ve fizyoterapistler gelen masaj almak için çok fazla zaman harcadım. Sonra benim vücut üzerinde sabit bisiklet, eliptik makine ve su egzersizleri ile çalışmaya başladı. Ben Şubat beri yükü artan oldum ve sabit kardiyo üzerinde çalışırken, benim dayanıklılık ve yapı kas kitle artmaktadır. Bu zor süreç oldu, ama artık ben yayınlanmaya başlar hazırım söyleyebiliriz.
Bir adım size geri görecek?
Yavaş yavaş önümüzdeki hafta ve koşu başlar günlük olarak hızını artırır. Takımın preseason Temmuz ortasında çevresinde ve başlar herşey gibi Ağustos ayında takımı ile eylem dönerim umuyoruz planlanan gider. Çok dönmek için endişe duyuyorum.
Juventus size karşı yaralandı gece hakkında çok şey düşündüm mü? Kimse böyle bir ciddi yaralanma olduğunu düşündüm.
O maç sırasında yaralanan olmadı. Bu Turin ve maçın ilk yarısında oldu ve ben acı ile oynadı. Ancak herkes ben iyi biliyordum Sonra ben Bernabéu adresindeki maç oynadı. Bu önemli bir maç oldu. Ben ve kulüp oynamak istedim beni oynatmak istedim.
Sen pişman mı?
No
Onlar aynı diz çalışması gerekiyordu, söyledim geri yaralanma çok geri 2.000 sürekli mi?
Biz menisküs etkilendi ve didn't think that I altı ila sekiz hafta içerisinde iade ediyorum. Sonra bir daha ciddi sorun gördüyse, kıkırdak, ve çok daha zaman alacağını biliyordum. Çünkü büyük bir şok oldu ben uzanın ve suyun bir cam var vardı. Ben, doktor ne kadar dışarı olur onu sormak konuştu. Tüm bu mattered benim diz vardı; hayatım. Ben yaklaşık dokuz ay, bu benim diz yeni kadar iyi olacak ve alacak ben futbol dönmek olabilir söylendi. Sanırım işin zor gerekir biliyordum, ama hemen kurtarma ve mümkün olan en kısa sürede geri dönen üzerinde duruldu.
Bu ameliyatı gerçekleştirilir Doktor olarak 24 at zaman ilk yaralanma yaşadı size güçlü 32 at ve bu sizin eski iyi dönmesi ediyorum çünkü bu kadar oynamaya istekli olduğunu söyledi.
Evet. Her şeyi yapıyorum Ben bu durumda olması gereklidir. Bazen kendimi istediyseniz, "Neden bütün bu do?" Ve cevabını futbol dönmek içindir. Hala hesaplanması ve belirtilen bu adım üzerine kazanmak için daha çok benim için bırakılır herşey bitmiş değil. Bu benim ana hedeftir.
Ronaldo aynı cehennem üzerinden geçen yıl gittim. O geri ve gol puan bile 2010 Dünya Kupası çalarken düşünüyor yaptı. Belki de Hollanda ile hareket size geri göreceksiniz.
Asla bilemezsin! Ronaldo gibi örnekler harika. Kim aynı yaralanma ve mesaj açıktı dağıtılır diğer oyuncular ile konuşmak imkanını elde ettim: Size ondan geri biliyorum. Ne zaman çok çalışıyoruz ve sizin için ne yapmak gerekir, size dönecektir.
Kendini kariyer boyunca da yardımcı bakım çektiğiniz gibi mi?
Ben de öyle düşünüyorum. Ben iyi bir şekilde, farklı olsa duyuyorum. Bu yardım gibi şeyler. Ben çalışmasına zaman ben yeşil ışık yaktı hazırım.
Onlar bu kez kötü sırasında ne kadar insan hakkında bakım farkında olduğunu söylüyor. Kim en büyük desteği oldu?
Karım ve aile çoğunlukla. Bu programların, her hafta oynamak istiyorum ve bu yaşam nasıl sahip olan maddelerin ölçüde biliyorum. Bu zor, ama bu zor zamanlarında çok yardımcı olmuştur. Benim takım da süre bile giyen var gibi zaman akortlarını sürdü edilmiştir-shirt beni neşelendirmek için. Ben taraftar da e-postalar ve kart yüzlerce aldık. Ben büyük bir not defteri nerede kaydedilir ve I okumak her zaman tıkalı alabilirler.
Sizin hergün fanlar gelen bakım ve destek fark ettiniz?
Bu edilmiş inanılmaz vardır. İnsanlar bana çok iyi muamele var. Onlar beni özledim ben yakında iade gerekir söyle. Bu gibi insanlar kim bana spor her gün ve gitmek eserin başka bir iki saat için motive's.
Bu Sanitas-Real Madrid Tıp Çalışanlar da yardımcı oldu.
İyi ellerde beri yaralandı edilmiştir. Doktorlar rehberlik ve sürecinde bana destek verdi. Ben herhangi bir özel kişi adı değildir. Tüm doktorlar ve terapistler çok kurtarma dahil edilmiştir.
Size Real Madrid önümüzdeki sezon oynamaya devam etmek istiyor musunuz?
Evet. Tabii ki. Başka bir yıl sözleşme üzerinde kaldı ve ben çok mutluyum. İşte benim akılda ben kalacağım şüphe tutmaz. Ben daha iyi olacaktır ve ben tekrar Santiago Bernabéu oynamak olacaktır.
Zor televizyonda takım oyun izlemek için mi?
Bu stadyum olmak daha kötü olan. Olarak hafta geçti ve Barselona baş noktaları kestim, ben de ligi kazanmak düşündüm. Biz kolay şekilde maçları kazanmak değildi. Takım her maçta savaş vardı. Biz orada, ama her şeyi çok fazla Clasico sonra kaybetmiş oldu. Çalıştırıcı bir değişiklik, cumhurbaşkanı değişim ... bu oyuncuların eğitimi üzerinde durulması, çalarken yönetilen ve kazanan itiraf zorunda gibi kulüp üzerinden gittik herşeyi ile. Biz orada sonuna kadar. Bu takım iyi bir iş yaptığını düşünüyor.
Robben bu futbol tüm intikam ve bu ekip daha gelecek sezon başlklar kazanmaya aç olacak olduğunu söyledi.
Bu arzu bir konu değil. Sıfırdan önümüzdeki sezon başlayacak. Yeni bir cumhurbaşkanı, yeni sportif direktörü olasılıkla yeni bir koç ve yeni oyuncular olacak. Bu kulüp için yeni bir bölüm, bu nedenle, nasıl gidiyor bakalım olacak. Biz öncesinde ve profesyonel olarak bakmak gerekir.
Bu da Şampiyonlar Ligi, önümüzdeki yıl Bernabéu olan çalınır son yapmak güzel olacaktır.
Bu bir biçimde yardımcı olabilir nesnel, ama bu konularda bana şu anda benim her gün eseridir. Ben, takım ile çalışmak ve hepimiz için birlikte oyun başlıkları için mücadele açık bir sisteme sahip bir iş planı istiyorum.
Bu gece Barcelona ve Manchester onların teslim almak.
Ben eski Manchester takım destekleyen duyuyorum. Ben Barcelona Şampiyonlar Ligi kazanmak için özel bir gece olması gerekir düşünüyorum. Eğer onlar da en iyi futbol oynamak değil Onlar Man can't beat. Ben Manchester favori olduğunu düşünüyorum.
Size Scholes, Giggs ve Neville bahsetti mi?
Evet. Ben bazıları ve konuştum çok motive vardır. Bu onların ikinci son's. Kimse geri geri Şampiyonlar Leagues için uzun bir zaman kazandı. Bu Barselona oynamak ve güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz şekilde aşina bulunmaktadır.