# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

"I am so anxious to return"

Satellite

https://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202772602579/noticia/Entrevista/_I_am_so_anxious_to_return_.htm

Galatasaray ile ilgili bir tek kelime okumadım ama daha kötüsü biraz karamsar gibi dönüş konusunda.Önemli diğer nokta ise kontratını bitirmek istemesi.Dolaylı yoldan hayır olarak algılanabilir.

Van Nistelrooy: "Tüm bu mattered benim diz vardı; hayatım"

Laura Navas / Matthew Goltz tarafından Çeviri

Ruud van Nistelrooy, altı ay önce o sezon geri kalan bayan da öğrenme sonra kayıp olan gülümseme geri sahiptir. Çok uzun ve zorlu iyileşme süreci olmuştur ve bu da çok çok zor gelen taraftar desteği olmadan. Realmadrid.com ile özel bir röportajda, Real Madrid'de forvet yapılan bu o Santiago Bernabéu bir adım geri dönmek için hevesli olduğunu temizleyin.

Hissediyorum Her şeyden önce, ne kadar var?

Güzel şimdi. Ben son altı ay kurtarma ve en kötü harcadıysanız şimdi bana arkasında.

Nasıl gün çalışma günü olduğunu? Birçok saat koymak mı?

İlk aşama, çünkü hala crutches üzerindeki en zor oldu. Ben diz her gün pasif rehabilitasyon sekiz saat yaptım ve fizyoterapistler gelen masaj almak için çok fazla zaman harcadım. Sonra benim vücut üzerinde sabit bisiklet, eliptik makine ve su egzersizleri ile çalışmaya başladı. Ben Şubat beri yükü artan oldum ve sabit kardiyo üzerinde çalışırken, benim dayanıklılık ve yapı kas kitle artmaktadır. Bu zor süreç oldu, ama artık ben yayınlanmaya başlar hazırım söyleyebiliriz.

Bir adım size geri görecek?

Yavaş yavaş önümüzdeki hafta ve koşu başlar günlük olarak hızını artırır. Takımın preseason Temmuz ortasında çevresinde ve başlar herşey gibi Ağustos ayında takımı ile eylem dönerim umuyoruz planlanan gider. Çok dönmek için endişe duyuyorum.

Juventus size karşı yaralandı gece hakkında çok şey düşündüm mü? Kimse böyle bir ciddi yaralanma olduğunu düşündüm.

O maç sırasında yaralanan olmadı. Bu Turin ve maçın ilk yarısında oldu ve ben acı ile oynadı. Ancak herkes ben iyi biliyordum Sonra ben Bernabéu adresindeki maç oynadı. Bu önemli bir maç oldu. Ben ve kulüp oynamak istedim beni oynatmak istedim.

Sen pişman mı?

No

Onlar aynı diz çalışması gerekiyordu, söyledim geri yaralanma çok geri 2.000 sürekli mi?

Biz menisküs etkilendi ve didn't think that I altı ila sekiz hafta içerisinde iade ediyorum. Sonra bir daha ciddi sorun gördüyse, kıkırdak, ve çok daha zaman alacağını biliyordum. Çünkü büyük bir şok oldu ben uzanın ve suyun bir cam var vardı. Ben, doktor ne kadar dışarı olur onu sormak konuştu. Tüm bu mattered benim diz vardı; hayatım. Ben yaklaşık dokuz ay, bu benim diz yeni kadar iyi olacak ve alacak ben futbol dönmek olabilir söylendi. Sanırım işin zor gerekir biliyordum, ama hemen kurtarma ve mümkün olan en kısa sürede geri dönen üzerinde duruldu.

Bu ameliyatı gerçekleştirilir Doktor olarak 24 at zaman ilk yaralanma yaşadı size güçlü 32 at ve bu sizin eski iyi dönmesi ediyorum çünkü bu kadar oynamaya istekli olduğunu söyledi.

Evet. Her şeyi yapıyorum Ben bu durumda olması gereklidir. Bazen kendimi istediyseniz, "Neden bütün bu do?" Ve cevabını futbol dönmek içindir. Hala hesaplanması ve belirtilen bu adım üzerine kazanmak için daha çok benim için bırakılır herşey bitmiş değil. Bu benim ana hedeftir.

Ronaldo aynı cehennem üzerinden geçen yıl gittim. O geri ve gol puan bile 2010 Dünya Kupası çalarken düşünüyor yaptı. Belki de Hollanda ile hareket size geri göreceksiniz.

Asla bilemezsin! Ronaldo gibi örnekler harika. Kim aynı yaralanma ve mesaj açıktı dağıtılır diğer oyuncular ile konuşmak imkanını elde ettim: Size ondan geri biliyorum. Ne zaman çok çalışıyoruz ve sizin için ne yapmak gerekir, size dönecektir.

Kendini kariyer boyunca da yardımcı bakım çektiğiniz gibi mi?

Ben de öyle düşünüyorum. Ben iyi bir şekilde, farklı olsa duyuyorum. Bu yardım gibi şeyler. Ben çalışmasına zaman ben yeşil ışık yaktı hazırım.

Onlar bu kez kötü sırasında ne kadar insan hakkında bakım farkında olduğunu söylüyor. Kim en büyük desteği oldu?

Karım ve aile çoğunlukla. Bu programların, her hafta oynamak istiyorum ve bu yaşam nasıl sahip olan maddelerin ölçüde biliyorum. Bu zor, ama bu zor zamanlarında çok yardımcı olmuştur. Benim takım da süre bile giyen var gibi zaman akortlarını sürdü edilmiştir-shirt beni neşelendirmek için. Ben taraftar da e-postalar ve kart yüzlerce aldık. Ben büyük bir not defteri nerede kaydedilir ve I okumak her zaman tıkalı alabilirler.

Sizin hergün fanlar gelen bakım ve destek fark ettiniz?

Bu edilmiş inanılmaz vardır. İnsanlar bana çok iyi muamele var. Onlar beni özledim ben yakında iade gerekir söyle. Bu gibi insanlar kim bana spor her gün ve gitmek eserin başka bir iki saat için motive's.

Bu Sanitas-Real Madrid Tıp Çalışanlar da yardımcı oldu.

İyi ellerde beri yaralandı edilmiştir. Doktorlar rehberlik ve sürecinde bana destek verdi. Ben herhangi bir özel kişi adı değildir. Tüm doktorlar ve terapistler çok kurtarma dahil edilmiştir.

Size Real Madrid önümüzdeki sezon oynamaya devam etmek istiyor musunuz?

Evet. Tabii ki. Başka bir yıl sözleşme üzerinde kaldı ve ben çok mutluyum. İşte benim akılda ben kalacağım şüphe tutmaz. Ben daha iyi olacaktır ve ben tekrar Santiago Bernabéu oynamak olacaktır.

Zor televizyonda takım oyun izlemek için mi?

Bu stadyum olmak daha kötü olan. Olarak hafta geçti ve Barselona baş noktaları kestim, ben de ligi kazanmak düşündüm. Biz kolay şekilde maçları kazanmak değildi. Takım her maçta savaş vardı. Biz orada, ama her şeyi çok fazla Clasico sonra kaybetmiş oldu. Çalıştırıcı bir değişiklik, cumhurbaşkanı değişim ... bu oyuncuların eğitimi üzerinde durulması, çalarken yönetilen ve kazanan itiraf zorunda gibi kulüp üzerinden gittik herşeyi ile. Biz orada sonuna kadar. Bu takım iyi bir iş yaptığını düşünüyor.

Robben bu futbol tüm intikam ve bu ekip daha gelecek sezon başlklar kazanmaya aç olacak olduğunu söyledi.

Bu arzu bir konu değil. Sıfırdan önümüzdeki sezon başlayacak. Yeni bir cumhurbaşkanı, yeni sportif direktörü olasılıkla yeni bir koç ve yeni oyuncular olacak. Bu kulüp için yeni bir bölüm, bu nedenle, nasıl gidiyor bakalım olacak. Biz öncesinde ve profesyonel olarak bakmak gerekir.

Bu da Şampiyonlar Ligi, önümüzdeki yıl Bernabéu olan çalınır son yapmak güzel olacaktır.

Bu bir biçimde yardımcı olabilir nesnel, ama bu konularda bana şu anda benim her gün eseridir. Ben, takım ile çalışmak ve hepimiz için birlikte oyun başlıkları için mücadele açık bir sisteme sahip bir iş planı istiyorum.

Bu gece Barcelona ve Manchester onların teslim almak.

Ben eski Manchester takım destekleyen duyuyorum. Ben Barcelona Şampiyonlar Ligi kazanmak için özel bir gece olması gerekir düşünüyorum. Eğer onlar da en iyi futbol oynamak değil Onlar Man can't beat. Ben Manchester favori olduğunu düşünüyorum.

Size Scholes, Giggs ve Neville bahsetti mi?

Evet. Ben bazıları ve konuştum çok motive vardır. Bu onların ikinci son's. Kimse geri geri Şampiyonlar Leagues için uzun bir zaman kazandı. Bu Barselona oynamak ve güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz şekilde aşina bulunmaktadır.

Röportajın tarzancası:D

Galatasaray'dan bahsedilmemiş.Gerçi bunu görmek için tercümeye gerek yok.Az çok ne dediği anlaşılıyor.İyi bir tedavi dönemi geçirmiş ve futbol oynamak istiyor.

Bu arada Kombouaré imzalamis psg ye sanirim artik kesinlesti le guen :(

Röportajın tarzancası:D

Galatasaray'dan bahsedilmemiş.Gerçi bunu görmek için tercümeye gerek yok.Az çok ne dediği anlaşılıyor.İyi bir tedavi dönemi geçirmiş ve futbol oynamak istiyor.

Ve en önemlisi.. hicbir yere gitmem diyor.. ne yazikki. Galatasaray formasini terletmesini cok isterim.

Sadece gollerinden sonra çıkacak RUUUUUUUUUUUUD uğultusunu duymak için bile gelmesi şart!:D

Ama son haberler olmayacağını söylüyor bu transferin tabi. Gelmesin diyenlere gün doğdu:p

Bu transferin olacağına pek ihtimal vermesemde keşke gelse diyorum. Ayrıca Nistelroy'a burun kıvıranlara hayret ettim :)

Sivas maçına hazır

Galatasaray, Real Madrid’le yollarını ayıran Hollandalı yıldızı Ruud Van Nistelrooy’u Sivasspor maçında tribünde oturtup seyirciyle buluşturmak istiyor.

Real Madrid’in gözden çıkardığı Hollandalı yıldız Ruud Van Nistelrooy için Galatasaray çok büyük bir plan içinde. İspanya’da yapılan görüşmelerde hemen her konuda el sıkışılan golcü futbolcuyla yeni sezon için prensip anlaşmasına da varıldı. Van Nistelrooy eğer kulübü izin verirse Galatasaraylı yöneticiler tarafından özel uçakla İstanbul’da cumartesi akşamı oynanacak olan Sivasspor maçına yetiştirilecek. Amaç taraftarlara şovun kralını yapmak

Galatasaray'la anlaşan Hollandalı futbolcunun ilk 11’de oynamadığı için kulübü Real Madrid’den izin alması bekleniyor. Eğer Hollandalı bombacı izin alabilirse Galatasaray- Sivasspor maçında Ali Sami Yen Stadı’nda olacak. Sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncunun Ali Sami Yen cehennemi ve tribünleri dolduran taraftarların ateşli tezahüratını izleyerek nasıl bir kulübe geldiğini görmesi hedefleniyor

fotospor yazdi :D inansak mi acaba hepsi kafadan atiyo olmaz böyle sey yaa !

bindik bi alamete gidiyoz kiyamete :D

Sivas maçına hazır

Galatasaray, Real Madrid’le yollarını ayıran Hollandalı yıldızı Ruud Van Nistelrooy’u Sivasspor maçında tribünde oturtup seyirciyle buluşturmak istiyor.

Real Madrid’in gözden çıkardığı Hollandalı yıldız Ruud Van Nistelrooy için Galatasaray çok büyük bir plan içinde. İspanya’da yapılan görüşmelerde hemen her konuda el sıkışılan golcü futbolcuyla yeni sezon için prensip anlaşmasına da varıldı. Van Nistelrooy eğer kulübü izin verirse Galatasaraylı yöneticiler tarafından özel uçakla İstanbul’da cumartesi akşamı oynanacak olan Sivasspor maçına yetiştirilecek. Amaç taraftarlara şovun kralını yapmak

Galatasaray'la anlaşan Hollandalı futbolcunun ilk 11’de oynamadığı için kulübü Real Madrid’den izin alması bekleniyor. Eğer Hollandalı bombacı izin alabilirse Galatasaray- Sivasspor maçında Ali Sami Yen Stadı’nda olacak. Sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncunun Ali Sami Yen cehennemi ve tribünleri dolduran taraftarların ateşli tezahüratını izleyerek nasıl bir kulübe geldiğini görmesi hedefleniyor

fotospor yazdi :D inansak mi acaba hepsi kafadan atiyo olmaz böyle sey yaa !

bindik bi alamete gidiyoz kiyamete :D

Hocam ben bunu bir an sen kendin salladin zannettim. Meger Fotospor sallamis bunu gercekten.

https://www.fotospor.com/index.php?...sivas-macna-hazr&catid=9:frontpage&Itemid=105

Neden böyle son kullanma tarihi gecmiş futbolcuları sahipleniyoruz anlamıs degilim :S Bunlarla nereye varabilirz bunu kimse sormuyormu . Nistelrooy deigin adam futbolda yasanabilcek basarıları max seviyeye yakın bir sekilde yasamıs ve artık heycanını kaybetmis bir oyuncu . Tribünde ben büyük bir heycan icinde olucakken sahada böyle heycansız bir adam beni düsündürüyor . Nistelrooyu max 26 yasındayken alabiliyorsan getirceksin . O zaman robbie fowleri alalım onun premier lig kariyeri kimsede yok.

Neden böyle son kullanma tarihi gecmiş futbolcuları sahipleniyoruz anlamıs degilim :S Bunlarla nereye varabilirz bunu kimse sormuyormu . Nistelrooy deigin adam futbolda yasanabilcek basarıları max seviyeye yakın bir sekilde yasamıs ve artık heycanını kaybetmis bir oyuncu . Tribünde ben büyük bir heycan icinde olucakken sahada böyle heycansız bir adam beni düsündürüyor . Nistelrooyu max 26 yasındayken alabiliyorsan getirceksin . O zaman robbie fowleri alalım onun premier lig kariyeri kimsede yok.

Hagi`ye de böyle bakanlar vardi. Allahtan yönetimimiz daha farkli düsünmüs de bugün müzemizde duran 2 Avrupa kupasi var!

Hala hagi'de kaldık iste hagi 96 da geldi sene oldu 2010 ...

Yok Hagi'de kalmadik baksana Ruud geliyor:p Gelecegine ihtimal vermiyorum da Ruud'a burun kivirmak nasil bi simarikliktir onu cözemedim;) Ben de isterim Ribery gibi bir adam daha bulalim, bir kac sene oynasin sonra aldigimizin 30 katina satalim, kim istemez. Öyle biri varsa gündemde o da gelsin. Ama büyük futbolcularin bir takima kazandirdiklari parayla kiyaslanabilecek seyler degil. Hagi cok eskide kaldi diyorsan, Kewell diye bir futbolcu var ona bir bak derim.

bazi yonlerden haklisin, ama nistelrooy objektiv olsanda olmasanda fowlerden daha buyuk bir kariyere sahip.

unutmayalimki bir sene olsa bile bu tur oyuncular 32 veya 33 yasinda olsa bile harcanan transfer parasini buyuk oranla forma satislari ve reklam gelirleri ile kendi kendini buyuk oranla oduyor arti genc oyuncularimiz icin cok buyuk ve es gecilmiyecek bir tecruber olur. 2 sene oynasa ozgurcan, cafercan, cem ve baskalari kim bilir ne kadar ogrenirler.

bir yandanda heycanini kaybetmis bir oyuncu diyorsun ruud hakkinda, inan adam top oynamak icin can atiyor ve ruud un kisiligi bir seyi oylesine yapmaya uygun degil, bu yonden bulent korkmazin futbolculugu gibi her konuda galib gelmek isteyen birisi.

ama bosuna fazla yorulmayalim, kendisi madridin sitesinde yayinlanan reportajinda galatasarayin pesinde olduguna dagir hic bir haberi yokmus diye acikladi.

G.Saray taraftarını şok eden açıklama

28 Mayıs 2009 Perşembe 09:03

Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Van Nistelrooy, Galatasaray'dan bir teklif almadığını ve İspanyol kulübünde futbol yaşantısına devam edeceğini açıkladı.

Real Madrid TV'ye konuşan golcü oyuncu "Altı aydır sahalardan uzağım. Dizimin güçlenmesi için günde sekiz saat çalışıyorum. Koşmak için bir aya ihtiyacım var. Ağustos ayından önce de takımla birlikte çalışamam. Benim Real Madrid'den ayrılmam söz konusu değil. Bir yıl daha sözleşmem var. Önümüzdeki sezon da bu takımın formasını giyeceğim" dedi. İspanyol medyası geçtiğimiz günlerde Hollandalı yıldızın ağır diz sakatlığının ardından sahalara dönmesinin çok zor olduğunu ifade etmişti.

https://www.internetspor.com/gsaray-taraftarini-sok-eden-aciklama-news7530.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt