Can Akkaya
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.930
- 1
- 1.308
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
Bizleri hala kırıklığına uğratmayın !
Ruud'u isteruk!
Bizleri hala kırıklığına uğratmayın !
Ruud'u isteruk!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizleri hala kırıklığına uğratmayın !![]()
Ruud'u isteruk!
Adnan Polat ın mail adresini bilen varsa hepimiz mail yagdıralım![]()
bilsek ne duruyoruz ?
Ayni durum bende de var. Ruud gelsin, sevinc gosterileri yaparken forumu cokerticem, hazirlikli olun. Bir suru sarkilar, klipler hazirladim simdiden. Acikcasi bize gelince oynayip oynamamasi pek umrumda degil. Ruud'u alirsak inanilmaz bir reklam yapmis oluruz. Su an Manu taraftarlari bile geri gelsin diyor. Galatasaray nerenin takimi, oraya niye gidiyor diyenler var. Haftaya aciklanir insallah bu transfer.
Bu kısım biraz komik olmuş.93-94 sezonunu yaşayan Manchester United taraftarı için Galatasaray nerenin takımı demeleri balık hafızalı olduklarını düşündürür bana
Nerenin takımı deken, biz daha büyüğüz anlamında söylemişlerdirHaklılarda. Adamlar bugün CL finaline çıkacak, biz ise Avrupa Lig'ine gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz
![]()
Real Madrid'in sitesinde aciklama yapti Van Nistelrooy. Galatasaraydan hic bir haber almadim diyor (öyle bir transferin kesinlikle söz konusu olmadigini vurguluyor!) ve de sakatligi gecer gecmez takimlan calisacagim diyor. Real Madrid'de kalmak ve kontratini doldurmak istedigini söyledi..
Yani bu konuya koca bir KILIT vurulabilir..
.
Real Madrid'in sitesinde aciklama yapti Van Nistelrooy. Galatasaraydan hic bir haber almadim diyor (öyle bir transferin kesinlikle söz konusu olmadigini vurguluyor!) ve de sakatligi gecer gecmez takimlan calisacagim diyor. Real Madrid'de kalmak ve kontratini doldurmak istedigini söyledi..
Yani bu konuya koca bir KILIT vurulabilir..
.