# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Bizleri hala kırıklığına uğratmayın ! :)

Ruud'u isteruk!

Adnan Polat ın mail adresini bilen varsa hepimiz mail yagdıralım :D

Ayni durum bende de var. Ruud gelsin, sevinc gosterileri yaparken forumu cokerticem, hazirlikli olun :D. Bir suru sarkilar, klipler hazirladim simdiden. Acikcasi bize gelince oynayip oynamamasi pek umrumda degil. Ruud'u alirsak inanilmaz bir reklam yapmis oluruz. Su an Manu taraftarlari bile geri gelsin diyor. Galatasaray nerenin takimi, oraya niye gidiyor diyenler var. Haftaya aciklanir insallah bu transfer.

Bu kısım biraz komik olmuş.93-94 sezonunu yaşayan Manchester United taraftarı için Galatasaray nerenin takımı demeleri balık hafızalı olduklarını düşündürür bana

ya zaten Ruud gelirse forma satışları patlar sabır sabır inş olcak inş

Bu kısım biraz komik olmuş.93-94 sezonunu yaşayan Manchester United taraftarı için Galatasaray nerenin takımı demeleri balık hafızalı olduklarını düşündürür bana

Nerenin takımı deken, biz daha büyüğüz anlamında söylemişlerdir :) Haklılarda. Adamlar bugün CL finaline çıkacak, biz ise Avrupa Lig'ine gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz :)

Hedef şaşırtmada olabilir medya Nistelrooy ile ilgilenirken başka bir golcüde olabiliriz bekleyeceğiz bakalım!

Nerenin takımı deken, biz daha büyüğüz anlamında söylemişlerdir :) Haklılarda. Adamlar bugün CL finaline çıkacak, biz ise Avrupa Lig'ine gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz :)

Yani bende olsam bir tarafta ManU var Bir tarafta biz adam tabiki orayı seçer adamın işi yok para derdiylemi uğraşsın

İnşallah bizi seçer. Çok büyük golcü be !

Ruud Ruud Ruud Ruud Sesleri inletiyor samiyeni insallah.Gerçekten çocukluğumun efsane golcüsü hala benim için öyle.Sakatlıktan yeni de çıksa bastonla da oynasa razıyım.Yeterki gelsin galatasaray a

Real Madrid'de Perez'in başkan olmasının ardından Real Madrid'de köklü değişikler olması kesin gibi. Birçok yıldız alınacak ve eldeki bazı futbolcularla yollar ayrılacak. Van Nistelrooy'da bunların başında geliyor. Hem 33 yaşına gelmesi hemde geçen sezonu sakat geçirmesi bu kararın alınmasında etkili olmuştur. Ayrıca elde Raul, Hugain, Huntelaar gibi yıldız forvetlerde bulunduğu için kalsa bile kadroya giremeyecekti. Galatasaray için bu transfer çok önemli. Baros'un yanına güçlü santrafor aranıyordu ve bu santraforun maliyetinin düşük olması gerekiyordu. Van Nistelrooy'dan fazla birşey istemeyecektir Real Madrid bu yüzden bu transferin gerçekleşme oranı çok yüksek. Van Nistelrooy topla çalışmalara başladı yani yeni sezona hazırlanıyor. Galatasaray'da gelişiyle zamanında Van Hooijdonk'un Fenerbahçe'ye yaptığı etkinin fazlasını gösterebilir.

Van Nistelrooy hava toplarına hakim, golü koklayan müthiş bitirici futbolcu. Baros'la mükemmel uyum sağlamanın yanında Baros'un da asıl özelliklerini göstermesine fayda sağlayacaktır. Çek Cumhuriyeti'nde ki Koller - Baros uyumu gibi sistemin kurulmasına bu olanak sağlayacak. Gol yollarında güvenebileceğimiz futbolcu. Tek handikapı sakatlığı umarım sakatlığı geçmiştir yoksa kronik bir hal almışsa 33 yaşından sonra geri dönüşü imkansız hale gelir.

Real Madrid'in sitesinde aciklama yapti Van Nistelrooy. Galatasaraydan hic bir haber almadim diyor (öyle bir transferin kesinlikle söz konusu olmadigini vurguluyor!) ve de sakatligi gecer gecmez takimlan calisacagim diyor. Real Madrid'de kalmak ve kontratini doldurmak istedigini söyledi..

Yani bu konuya koca bir KILIT vurulabilir..

.

Real Madrid'in sitesinde aciklama yapti Van Nistelrooy. Galatasaraydan hic bir haber almadim diyor (öyle bir transferin kesinlikle söz konusu olmadigini vurguluyor!) ve de sakatligi gecer gecmez takimlan calisacagim diyor. Real Madrid'de kalmak ve kontratini doldurmak istedigini söyledi..

.

Hocam ben röportajda Galatasaray kelimesine hiç rastlamadım ama 1 sene daha kontratı olduğunu ve kulüpte kalacağını söylüyor.

.

https://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202772588784/noticia/Entrevista/%E2%80%9CTengo_tantas_ganas_de_volver%E2%80%A6%E2%80%9D.htm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt