# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

O ruud 2 maç oynayıp 10 maç sakat kalırsa o zaman ruh olur bizim için

Kewell ve Nonda içinde öyle dendi ama ne tesadüfse 2side sağlıklı bir şekilde hizmet veriyor

Konuya gelirsek Ruud Van Nistelrooy , Thierry Henry , Andriy Shevchenko

Böyle adamlarının ölüsünün ölüsü bile iş yapar

Kewell ve Nonda içinde öyle dendi ama ne tesadüfse 2side sağlıklı bir şekilde hizmet veriyor

Tanju Çolak şu yaşında Tslde ki bir çok golcüden daha bitirici.

Ne yazık ki yeterli değil işte mesela Baroş sakatlandı herkes eyvah Nondayla kaldık diyor niye Nonda her maç 90 dk çıkaramıyor

Her ne kadar bu sezon iyi gitsede totalde tatmin edici bir performansı yok bize dinamizm lazım Sabri Keita gibi belli miktarda beygir gücüne sahip forvet :D

Sezon sonuna kadar kiralayacaksak gelsin. Aksi takdirde uzak dursun.

Bence Ruud buraya yatmaya gelir.

Uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Bence faydalı olmaz. Yabancı olarak 25-30 yaş arasında oyuncular almalıyız.

Real'de yedek kalmayı kendine yediremiyorsa burada hiç yediremez. Ruud yediremezse Baros da yediremez. Al başına belayı :)

Ruud Galatasaray'a gelecek ve yedek kalacak,Ruud Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi forvetleri listesine çoktan adını yazdırmıştır kanaatimce.

Real'de yedek kalmayı kendine yediremiyorsa burada hiç yediremez. Ruud yediremezse Baros da yediremez. Al başına belayı :)

Aynen böyle. Ruud yedek kalamaz imkansız, Baros belki kısmen kabullenir ama onu yedek bırakmayı göze alarak da transfer yapılmaz çünkü adam çok iyi uyum sağlamış, geçen sene iyi oynamış ve gol kralı olmuş, bu sene de performası iyi olan forvet. Yani Ruud gelirse isim olarak herkes kariyerli bir adamı getirdiğimiz için sevinir ben dahil ama mantık olarak çok kötü bir transfer olur. Hele bir de performansı kötü olursa ısrarla oynatılmak da isteneceğinden takıma zararı dokunur. hem Nonda (gerçi Nonda'nın artık yavaş yavaş son demleri olduğu görülüyor ama) hem Baros'u kaybedebiliriz.

Bence bize şu aşamada genç ama ilk 11 dahi oynasa sırıtmayacak, kendini daha da geliştirebilecek, kaliteli bir Türk forvet lazım. Bence takımların kadrolarında kaliteli Türk forvetler olduğunda o takım Türkiye liginde önemli avantaj sağlıyor. Çünkü yabancı forvet herkeste var, ancak kadroya ofansif çeşitlilik getirecek veya alternatif yaratacak, gerektiğinde eksiği dolduracak isimler gerekiyor ki onlar da Türk olursa yabancı kontenjanı avantajı yakalanıyor. Mevcut yabancı forvetlerin sakatlanması veya uyum sağlayamadığı için kötü performans vermesi mümkün ve istenen skor yakalanamayan maçlarda sonradan giren forvetlerin performansı da çok önemli. Her takım genelde sezon içinde yabancı forvetinden yararlanamadığı maçlar veya dakikalar yaşıyor ve o maçlarda önemli etken oyuna sonradan giren ve genellikle Türk olan forvet oluyor. Tarihimize baktığımızda başarılarımızın altında genellikle Türk forvetlerin imzası olduğunu görürsünüz. Fenerbahçe yabancı forvetlere paralar saçarken biz yerli forvetlerimizle başarılı olduk.

Metin Oktay

Hakan Şükür-Arif Erdem

Ümit Karan (performansı iyi olduğu sezonlarda)

Hatta meşhur Hakan-Necati-Ümit-Kabze sezonu da güzel bir örnektir. Kağıt üstünde abartılı olmayan kadromuzla şampiyon olmuştuk çünkü.

Bu açıdan ben Sercan gibi Türk oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Baros varken yabancı bir yıldız almanın da dengeleri bozmak ve takımda problem yaratmak olacağını düşünüyorum çünkü şu aşamada gelen kariyerli forvet direk oynamaya gelir. genç yabancı düşünürsek tabi +2 kuralı yabancıları alıp yedek bekletebilmeyi de mümkün kılıyor tabi artık ama ben gerçekten kaliteli Türk bir oyuncu alınırsa onun yabancıya göre daha iyi gelişim sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü genç yabancılar ne kadar profesyonel de olsalar uyum sıkıntıları sebebiyle gelişim göstermekte zorlanabilirler ve emekler boşa gidebilir. Hele sonradan girdiği maçlarda başarılı olamazsa da tribünler onlara fazla kredi vermez. Hatta yönetimler bile vermez. Sezon aralarında gitmesi düşünülen listesinde hemen yer alacaktır. Ancak yerli ve kaliteli bir oyuncu kendini işine verir ve azmederse uyum sorunu da yaşamayacağından şu anki gibi gençlerle çalışmayı bilen bir teknik ekibin elinde kendini üst düzey hale getirebilir. Bu yöntemle kaliteli bir Türk forvet kazanırsak bundan sonraki uzun yıllarımız için de çok faydalı bir kazanım sağlamış oluruz diye düşünüyorum.

Sercan da bunun için ilk alternatif gibi geliyor. Çünkü Rijkaard'ın sistemine de uygun sayılabilecek bir isim, tabi sırtı dönük oynamak konusunda kendini geliştirmesi gerekir ama genel özellikleri Baros ile nerdeyse aynı, hatta tipi bile biraz andırıyor. Tabi Sercan'ın transferi ne kadar mümkündür bilemem. Başka isimler de olabilir. İzlemediğimiz, gözümüzden kaçan veya yeteneğini farkedemediğimiz, ya da yurt dışında oynayan nice Türk forvetler olabilir. Eğer transfer teknik ekibin bilgisi ve onayı dahilinde yapılırsa da gelecek oyuncuyu tanımasam da faydalı olacağına inanırım.

Aynı tahlilde, ben zaten bu teknik ekibin şu aşamada Ruud van Nistelrooy'u isteyeceğini sanmıyorum. İsterlerse şaşırmakla beraber bir bildikleri vardır diye de düşünürüm.

Kimin yedek kaldığı önemli değil,amaç Galatasaray'ın başarısı.

Yaşı olmuş 33.Ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun gerek yok bu tür adamlara paralar saçmaya.Buna vereceğin parayla bir scout ekibi kur gönder Güney Amerika'ya,bir sürü genç yıldız adayı bulursun.Eğer ki üst düzey bir forvet alacaksak bu en fazla 25-26 yaşlarında olmalı.Daha sonra satma imkanımız olsun ya da klübe uzun seneler hizmet edebilsin.

Yaşı olmuş 33.Ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun gerek yok bu tür adamlara paralar saçmaya.Buna vereceğin parayla bir scout ekibi kur gönder Güney Amerika'ya,bir sürü genç yıldız adayı bulursun.Eğer ki üst düzey bir forvet alacaksak bu en fazla 25-26 yaşlarında olmalı.Daha sonra satma imkanımız olsun ya da klübe uzun seneler hizmet edebilsin.

Katılıyorum.30-31den yukarı oyuncu almamalıyız.

Ooo benim konu yine hortlamis ben actigimi unutmusum bile :D

Gelse hayır denmez ama, bunun yerine scout ebiti kurmak daha mantıklı.

Nistelrooy pazarlığı

MEHMET ÇİFTÇİ

Galatasaray ile Real Madrid arasında kıyasıya bir pazarlık yaşanıyor

Real Madrid, Van Nistelrooy’un bonservis fiyatını 3.5 milyon euroya indirdi. Galatasaray’ın devrede olduğu Hollandalı golcü için Cim-Bom ile İspanyollar arasında kıyasıya bir pazarlığın yaşandığı iddia edildi.

Arjantinli ön libero Gago’nun da devre arasında bir kulübe kiralamayı düşünen Real Madrid, her iki oyuncuyu da Galatasaray’a vermeye hazır olduğu belirtildi. İki oyuncunun da, Rijkaard yönetimindeki sarı-kırmızılılara gelmeye sıcak baktığı vurgulanırken, sorunun bu oyunculara ödenmesi düşünülen parada odaklandığı öğrenildi.

Taraftarın anlaşma sağlaması halinde Gago kiraya verilirken, Van Nistelrooy ile de 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray’ın, 33 yaşındaki futbolcunun 3.5 milyon euroluk ücretini daha da indirmek için çaba gösterdiği ifade edildi. Hollandalı golcünün ise gideceği kulüple 1+1 yerine iki yıllık garanti sözleşme istediği vurgulandı. Arjantinli oyuncu Gago’nun da, Arjantin’in Dünya Kupası’nda mücadele etmesini göz önünde bulundurarak, tek şartının sürekli forma giymek olduğu ifade edildi. Marca gazetesi, her iki oyuncunun da Real Madrid ile masaya oturarak ocak ayında ayrılmak için onay aldığını yazdı.

Nistelrooy pazarlığı / Spor / Milliyet İnternet / sözleşme, Van, Real Madrid, bonservis, Arjantin, Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt