# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

iki santrafor aynı anda oynatmıyoruz.bi dünya para verip alınca napıcaz? baros la ikisinden biri yedek olucak.valla takımın stoperi gökhan zan orta sahası barış ken bu kadar lüks bize fazla :)

bu oyuncuyu önerenler , transfer edenler klübe bir zahmet bir adet baston,sağlık seti birde koşu bandı hediye etsin ,ayrıca bu zatın yıllık yatttığı yerden kazandığı milyon euroları ödeme nezaketinde bulunulursa bu daha makbul olur...

4-4-2 oynasaydik Baros ile mükemmel uyum saglardi, ama ileri 3lünün ortasinda verim alamayiz.

Ruud çok iyi oyuncu,sakatlık problemi yaşamadığı sürece TSL'de 2.devre bile en az 12-13 gol atar,ama2 yıl içinde emekli olacak adama yıllık 3.5-4 Milyon Euro vermek israftan başka ne olur,ayrıca sakatlanmayacağının da garantisi yok bundan sonra.

4-4-2 oynasaydik Baros ile mükemmel uyum saglardi, ama ileri 3lünün ortasinda verim alamayiz.

Ruud yillardir 4-3-3 sisteminde oynamis, PSV doneminden once, Heerenveen de oynarken tek forvet oynayip goller yagdirdi, 4-3-3 4-4-2 onemli degil, tek onemlisi, rakib sahaya yuklenmek, ceza sahasi icinden cok etkili bir forvet

Ruud çok iyi oyuncu,sakatlık problemi yaşamadığı sürece TSL'de 2.devre bile en az 12-13 gol atar,ama2 yıl içinde emekli olacak adama yıllık 3.5-4 Milyon Euro vermek israftan başka ne olur,ayrıca sakatlanmayacağının da garantisi yok bundan sonra.

Uefa Avrupa Ligi'nde gruplardan çıktık, Ligde hergün iyileşen br futbolla 1 puan farkla 2. sıradayız, kupa yeni başlıyor. Galatasaray için herşey iyi iyi gidiyor ve taraftar devre arası gelecek bir Ruud Van Nistelrooy'un parasını formalar ile öder diye düşünüyorum..

3.5 -4 Mliyon verilmez zaten taş çatlasın 2.5-3 bilemedin 3.5 verilir çünkü ülkemizde İspanya, İngiltere kadar vergi alınmıyor. Bence böyle bir teklif durumunda Ruud koşa koşa gelecektir. Ancak geleceği de garanti altına almak açısından Sercan da alınacaksa isterim yoksa sadece Sercan'ı isterim..

Adnan Polat'ın sponsorlarla görüşme halindeyiz dediğini okumuştum geçenlerde bence bu nedenledir Ruud ve diğer yıldız için kaynak arıyordurlar inşallah :)

Ya ne yapsın bu yaştan sonra ruud. Gerek yok bu tarz transferlere. Genç adamlar alalım biraz..

Aslında yarım sezon kiralasak,tutarsa 1 sene daha devam ederdik.Sakatlığı geçtiyse tamamiyle her takımda olduğu gibi çok fazla gol atacağına eminim.Tabi geleceğe yatırım yapabilcekse klüp genç bir forvet getirsinler.

Kendisini pek sevmem ama reklam açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum. Gelmesini isterim fakat ileri üçlünün ortasına 3 yabancı alternatif lüks kaçar gibi geliyor.

eğer bonservis parası ödemeyeceksek gelsin. ülkemiz açısından ve takımımız açısından güzel reklam olur. eğer sakat değilse her maç oynarsa en kötü hali bile bu ligin tozunu atmaya yeter. bence verilecek para maç başı olmalı. atıyorum tüm maçlarda oynarsa gerekirse 5 milyon euro verirsin ama tüm maçlarda oynatırsın. pozisyon sezgisi yüksek leblebi gibi gol atacak bir oyuncu.

Yaşlı diyorsunuz da bilmiyorum yıldız oyuncular Türkiye'ye kaç yaşında geliyor haberiniz varmı?

Hagi, 31 yaşında geldi yaptıklarını anlatmak istemiyorum herkes biliyor..

Popescu; 30 yaşında geldi.. Hagi ile aynı başarılarda onun da imzası var..

Jardel; 27 yaşında geldi ancak Galatasaray'ın o yıl Avrupadaki süksesi ve para sayesinde geldi..

Van Hooijdonk; 34 yaşında geldi Fener resmen 2 yıl taşıdı..

Roberto Carlos; 34 yaşında geldi.. Hiçbir şey yapmadıysa büyük oyunculara Fenerin kapısını açtı..

Gerisini saymama gerek yoktur sanırım.. Ne bekliyordunuz Ruud Van Nistelrooy'un 25 yaşında gelmesini mi? Bu oyuncuları ancak bu yaşta alırız.. Al bu sene Avrupa kupasını bak seneye kaç yaşında yıldızlar geliyor..

Bu oyuncunun parası forma satışından çıkar sorun değil..

yaşından değilde sürekli sakat oluşu bize pek uymuyor.

Kalitesine diyecek yok ama sakatlıkları yüzündne yönetimin tercih edeceğini sanmıyorum.

Ruud Van Nistelrooy , faydalı olamaz, oynayamaz ? amma da çok biliyosunuz siz ? bi bakın bakalım neredeyse 2.5 sene hiç oynamamış kaç gol atmış hangi kluplerde oynamış ....

sakatlık problemi yoksa zaten yedirmezler, hiçbir güç Türkiye ye getiremez. liverpool, roma gibi takımlar ilgileniyor. adam saf golcü . çok bilmişlerde performansı hakkında atıp tutuyolar.

Marca'ya göre Real Madrid onu serbest bırakıyor,bonservis kalkıyor...

Gelsin,en az 10 gol atar 2.devre,tabi sakatlanmazsa.

yaş 34 isim önemli değil

Ruud v Nistelrooy'u da beğenmeyenler çıktığına göre artık tartışmanın bir manası kalmamıştır, Haldun Üstünel'den gelecek haberleri beklemek kaldı geriye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt