# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Soner hayal kurmaktan vazgeç bence.Evet Ruud iyi adam rotasyona uycaksa gelsin ama bu devre arası Ruud'un gelmesi İMKANSIZ

1-yönetim eldeki yabancılardan 1 ini göndermeden 2 yabancı ile görüşmez.

2-Eldeki yabancıların 6 ayı kaldı sözleşmelerinin bitmesine.Şu anda hiçbir takım sezon sonu sözleşmesi biten adama iyi bir bonservis bedeli vermez(özellikle bunlar Nonda ve Linde ise)

3-Sezon sonu Ruud'u almaktansa adam gibi genç bir forvet almayı yönetim tercih eder.

Yani biraz gerçekci bak olaya eyvallah iyi adam ama (özellikle devre arası) bize gelmesi hayal.

HAKIKATEN SIZ Ruud van nistelrooy u mu tattisiyorsunuz?

yurdum insanin futbol bilgisi

en azindan avrupada isim yapariz yeniden olmadi forma satariz hadi onu gectim bir efsane kadromuza katariz.

unutmayin dunya kupasi hedefi var adamin bizde maksimum oynamak icin gelecek.

carlos gibi para icin degil.

kabul edin yonetimimizin ilgilendigi isimlere siz alisamadiniz ve bizi astigini dusunuyorsunuz.

ama hayir

dunya devi olma yolunda ilerliyoruz. para var, kalite var, yetenek var bir stad eksik ama o da 6 ay sonra hazir.

dunya devi olacagiz ona gore konusalim artik.

Soner hayal kurmaktan vazgeç bence.Evet Ruud iyi adam rotasyona uycaksa gelsin ama bu devre arası Ruud'un gelmesi İMKANSIZ

2-Eldeki yabancıların 6 ayı kaldı sözleşmelerinin bitmesine.Şu anda hiçbir takım sezon sonu sözleşmesi biten adama iyi bir bonservis bedeli vermez(özellikle bunlar Nonda ve Linde ise)

3-Sezon sonu Ruud'u almaktansa adam gibi genç bir forvet almayı yönetim tercih eder.

Yani biraz gerçekci bak olaya eyvallah iyi adam ama (özellikle devre arası) bize gelmesi hayal.

lisansi tff ye bildirilmez olur biter lincoln gibi.

RvN ya bu kim hayir diyebilirki ister 34 yasinda olsun farketmez karizmasi yeter be

Budur hocam! +1905

hakan 37 ye kadar oynamadı mı? ayrıca artık yaşın bana göre bi önemi yok. yaş mevzusu eskidendi.

Süpersin ;) +1905

maldini iyi olur. defans yapmasını bilmeyen adamlara biraz savunma nasıl yapılır gösterir.

güzel cevap :)

sakatligi gectiyse Tsl´de rahat oynar ve bizim hucüm gücümüzle kolay gol Krali olur.

Avrupa Ligini ve Tsl´i kazanmak istiyorsak Barosa alternatif birini bulmamiz lazim.

evet genc degil ve bize yararli olacagi 1,5 veya 2,5 senesi var ama artik Sampiyonlar Liginde boy göstermemiz lazim, hem maddi hem manevi getirisi cok yüksek ECC´in ! ve Van Nistelrooy bize yardimci olabilir bu yolda. 2-3 sene sonra Galatasarayimizin maddi imkanlari daha iyi olacak ama oraya gelene kadar du adam bize yararli olur ondan sonra istedigimiz Futbolculari aliriz !

Aynen bu iste! Adamin tek bacagi bile yeter!

Grubumuza katilin: For those who want Van Nistelrooy playing for Galatasaray ! | Facebook

Forma yerine geleceği olan futbolcu satalım mümkünse. Ruud yerine genç bir oyuncu alınsın. Baros var Nonda var. Ruud gelse hangisi yedek kalacak? Peşinden gelsin demek kolay tabi. Gelmiş 34 yaşına 1.5 senedir top oynamıyor. Geleceği olmayan bir futbolcu. Kusura bakmayın ama inşallah gelmez. Asrın transfer hatası olur.

Ruud kiralık gelse daha güzel olur.Hem bizim için hem de kendisi için gayet güzel bir anlaşma olur.

Biz zaten bu kafayla bisey basaramayiz. Herseyden önce inanmak lazim!

1) simdi gelmezse bile, sene sonuda uyar bana. Yeterki bu formayi giysin.

2) Bonservisle verelim demedimki. Linderoth'u belese versen, karin 600'000 Euro. bi 400'000 de bonservis istersin. 1 milyon kar.

3) Sercan'mi? Kimi alacan? Sercan icin adamlar, ne kadar para istiyorlar haberin varmi? Serkan'i aldik ne oldu? Ozgurcan vardi, ne oldu? Olmuyor iste. Halil'i mi alacan?

HAKIKATEN SIZ Ruud van nistelrooy u mu tattisiyorsunuz?

yurdum insanin futbol bilgisi

en azindan avrupada isim yapariz yeniden olmadi forma satariz hadi onu gectim bir efsane kadromuza katariz.

unutmayin dunya kupasi hedefi var adamin bizde maksimum oynamak icin gelecek.

carlos gibi para icin degil.

kabul edin yonetimimizin ilgilendigi isimlere siz alisamadiniz ve bizi astigini dusunuyorsunuz.

ama hayir

dunya devi olma yolunda ilerliyoruz. para var, kalite var, yetenek var bir stad eksik ama o da 6 ay sonra hazir.

dunya devi olacagiz ona gore konusalim artik.

Oh be Bilal kardes, ellerine saglik!

Senide grubumuza bekliyorum: For those who want Van Nistelrooy playing for Galatasaray ! | Facebook

Forma yerine geleceği olan futbolcu satalım mümkünse. Ruud yerine genç bir oyuncu alınsın. Baros var Nonda var. Ruud gelse hangisi yedek kalacak? Peşinden gelsin demek kolay tabi. Gelmiş 34 yaşına 1.5 senedir top oynamıyor. Geleceği olmayan bir futbolcu. Kusura bakmayın ama inşallah gelmez. Asrın transfer hatası olur.

yanii onu isteyen rijkaard,neeskens ve onu bitirmeye calisan Haldun ustunelden daha iyi biliyorsun

tebriklerrrrrr

Bugüne kadar hangi futbolcuyu sattik? Okan Buruk? 0 bonservis. Emre Belözoglu? 0 bonservis. Hepsi belese kacti! Cok gördük bunlari.

Baros var evet. Baros gercekten süper. Ama sakatlaninca, takimdaki düsüsü herkes gördü.

Nonda, yetersiz. Baros sakatlaninca, yerini garanti görüp, sonradan oyuna girdigi gibi oynamadi.

Bence asrin bombasi olur! En iyi transfer olur! Gelmis gecmis en iyi forvetlerden biri icin bu yazdiklariniz, türkiye'nin futbol anlayisini göz önüne sürüyor.

Dunyanin parasi + sakat + ihtiyar

Ne demek herşeyden önce inanmak lazım ya?Merak etme ben öyle her futbolcuya gelmez gözüyle bakmam(marquez bile bana göre gelir şuanda)ama sizinkiside mantıksızlık oluyor.

Siz hala ismimiz olur,forma satarız,ünlü oluruz kameraya el sallarız mantığındamı hareket ediyorsunuz.Arkadaş Ruud bize geldiğinde hiçkimse vay bea Galatasaray kimi aldı demicek.Emin ol herkes para için gitti oraya dicek.

Abu Dabi gibi 34 yaşındaki adamları almaya gerek yok.Bu adamın en fazla oynıcağı yıl sayısı 2 ve biz bu adamı gelsin forma sattırsın,bizi ünlü etsin diye almak istiyoruz.

Sonra hiç utanmadan "Türkiye'nin en büyük takımıyız" dicez ha.Türkiye'nin en büyük takımının, ünlü olup forma sattırması için 34 yaşındaki Ruud'a ihtiyacı varsa biz hiçbirzaman büyük olmamışızdır.

Bunlar sadece işin ünlü olma kısmı.Yoksa daha sürü ile neden var, bu adamı almanın mantıksız olduğuna dair.

Ben bir daha söylüyorum.Bu adam gelirse sevinirim, ama bu adam bizi ünlü yapmak için gelcekse gelmesin.Rotasyona uymıcaksa gelmesin.Çok para harcıcaksak gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt