Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
Aynı anda 2 yabancı gelmez boşuna uğraşmayın
Aynı anda 2 yabancı gelmez boşuna uğraşmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henry? Su fransa milli takimindaki kara cocuk? Eliyle gol atan irlandaya? Ondan bahsediyoruz degilmi?
Kewell'de kumardi![]()
1) Haldun Üstünel'de insan sonuçta,adam gelmem derse ne yapsın zorla mı getirsin ?
2) Nistelrooy'da banko oynuyordu bu sene hariç,sakatlığı yüzünden oynayamadı bu sene sanırım tam bilmiyorum.
3) Ruud 34 yaşında sakat,Sercan 19 ama Ruud daha mantıklı öyle mi ?
6 tane maddede benden;
1- linderoth 2 senedir sakat hala kadroda
2- nonda,ayhan,baros,kewell,aşık, 30 yaş üstü futbolcular
3- takımda elanonun aldığı yıllık ücreti biliyor musun?
4- barış, çalık,alpaslan, vb çok iyi yatırım dimi?
5- eski performansını göstermesini beklesek zaten bize gelmez. manuya intere gider.
6- buna katılıyorum ama olabiliyorsa rvn alınsın derim tabi stoperden sonra.
Henry'nin büyük ihtimalle Barcelona'daki son sezonu,yaz transfer döneminde Ribery veya Robinho'dan birini alırlar yerine.
Kewell konusuna gelince,Kewell 30'unda ve çok daha makul ücretlere geldi,daha makul bi kumardı diyebiliriz.Ya ben bu kadar konuşuyorum da gelsin Nistelrooy çaksın golleri be kardeşim,adı yeter hieyyt.
ama önce stoper.![]()
![]()
1)O konuda, az da olsa süphem vardaha ciddi olarak, Haldun kimleri getirdi bi hatirla
2)Peki bu sene Real Madrid kimleri aldi ? Nistelrooy forma sansi bulabilirmiki ? Galatsaray’da bulmasi daha olasi
3)Evet. Sercan cok sisirlidi. Hem oyuncu olarak, hemde EURO olarak. Ruud gelirse, bizim alt yapidaki genclere en iyi yatirimlardan birini yapmis oluruz. Örnek olur, ondan cok sey ögrenir. Bizimde Sercanlarimiz var alt yapida
E tamam iste! Bende onu diyorum sabahtan beri. önce stoper (Marquez) ve sonra Nistelrooy!
Sırayla cevaplamayı bırakalım bence.Bana göre Ruud'un alınması mantıksız reklam açısından iyi olur ama fayda sağlayacağını sanmıyorum,devre arası zaten bir transfer olur o da kesinlikle stoper.
İki yabancı alamayız devre arasında.
Rıd van bir efsanedir.
.Eğer gelirse bize revire bir kişilik yer daha açılır.
Simdi Ruudvan cok iyi topcu tamam mi. Mukemmele yakin hem de. Muthis bir golcu, Turkiye'ye fazla gelir. Hoydonk etkisi yapar bize adeta. Ama ustad sakat, 34 yasinda ve cok para aliyor. Hem de Baros var. Cift forvet de oynamiyoruz. O yuzden Ruudvan israri cok mantikli degil sanki hea?
.
Linderoth besliyoruz kac yildir... yilda, 2 topa vurmak icin, adam 1.2 milyon aliyor! Oh ne güzel
Sen doktormusun bu arada?
Ne alakası var doktor olup olmamamla.
1-Linde bize geldiğinde sakat değildi ve futbol hayatında çok az sakatlanmış bir futbolcuydu
2-Ruudun son yıllardaki durumu ortada alırsak bile bile lades diyeceğiz.
3-Sistemimize uygun değil
4-Forvet hattımıza Barosun yedeği olabilicek ileriye dönük genç takviye etmek daha mantıklı.

1 Millet şıklı gitmeye iyi alıştı![]()
2 Neden numaralandırıyosunuz ?
3 Bu adam zaten gelmiyicek
4 Bitti![]()