# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Aynı anda 2 yabancı gelmez boşuna uğraşmayın :D

Henry? Su fransa milli takimindaki kara cocuk? Eliyle gol atan irlandaya? Ondan bahsediyoruz degilmi?

Kewell'de kumardi ;)

Henry'nin büyük ihtimalle Barcelona'daki son sezonu,yaz transfer döneminde Ribery veya Robinho'dan birini alırlar yerine.

Kewell konusuna gelince,Kewell 30'unda ve çok daha makul ücretlere geldi,daha makul bi kumardı diyebiliriz.Ya ben bu kadar konuşuyorum da gelsin Nistelrooy çaksın golleri be kardeşim,adı yeter hieyyt.

ama önce stoper. :D :D

1) Haldun Üstünel'de insan sonuçta,adam gelmem derse ne yapsın zorla mı getirsin ?

2) Nistelrooy'da banko oynuyordu bu sene hariç,sakatlığı yüzünden oynayamadı bu sene sanırım tam bilmiyorum.

3) Ruud 34 yaşında sakat,Sercan 19 ama Ruud daha mantıklı öyle mi ?

1)O konuda, az da olsa süphem var ;) daha ciddi olarak, Haldun kimleri getirdi bi hatirla ;)

2)Peki bu sene Real Madrid kimleri aldi ? Nistelrooy forma sansi bulabilirmiki ? Galatsaray’da bulmasi daha olasi

3)Evet. Sercan cok sisirlidi. Hem oyuncu olarak, hemde EURO olarak. Ruud gelirse, bizim alt yapidaki genclere en iyi yatirimlardan birini yapmis oluruz. Örnek olur, ondan cok sey ögrenir. Bizimde Sercanlarimiz var alt yapida

6 tane maddede benden;

1- linderoth 2 senedir sakat hala kadroda

2- nonda,ayhan,baros,kewell,aşık, 30 yaş üstü futbolcular

3- takımda elanonun aldığı yıllık ücreti biliyor musun?

4- barış, çalık,alpaslan, vb çok iyi yatırım dimi?

5- eski performansını göstermesini beklesek zaten bize gelmez. manuya intere gider.

6- buna katılıyorum ama olabiliyorsa rvn alınsın derim tabi stoperden sonra.

Yanlış olan o zaten kadroda olması

Çoğunu 30 yaşın altında iken aldık

Elano sakat değildi

Değil.

Eski performansını beklemiyorsan o zaman almak kumar olur

Stoperden sonra Önliberonun alınması gerektiğini düşünüyorum Ligteki gol ortalamamız yüksek çünkü

Henry'nin büyük ihtimalle Barcelona'daki son sezonu,yaz transfer döneminde Ribery veya Robinho'dan birini alırlar yerine.

Kewell konusuna gelince,Kewell 30'unda ve çok daha makul ücretlere geldi,daha makul bi kumardı diyebiliriz.Ya ben bu kadar konuşuyorum da gelsin Nistelrooy çaksın golleri be kardeşim,adı yeter hieyyt.

ama önce stoper. :D :D

Henry bence biraz zor... Baska takimlar kapar onu. Ama olsa süper olur :)

E tamam iste! Bende onu diyorum sabahtan beri. önce stoper (Marquez) ve sonra Nistelrooy!

1)O konuda, az da olsa süphem var ;) daha ciddi olarak, Haldun kimleri getirdi bi hatirla ;)

2)Peki bu sene Real Madrid kimleri aldi ? Nistelrooy forma sansi bulabilirmiki ? Galatsaray’da bulmasi daha olasi

3)Evet. Sercan cok sisirlidi. Hem oyuncu olarak, hemde EURO olarak. Ruud gelirse, bizim alt yapidaki genclere en iyi yatirimlardan birini yapmis oluruz. Örnek olur, ondan cok sey ögrenir. Bizimde Sercanlarimiz var alt yapida

Sırayla cevaplamayı bırakalım bence.:D Bana göre Ruud'un alınması mantıksız reklam açısından iyi olur ama fayda sağlayacağını sanmıyorum,devre arası zaten bir transfer olur o da kesinlikle stoper.

E tamam iste! Bende onu diyorum sabahtan beri. önce stoper (Marquez) ve sonra Nistelrooy!

İki yabancı alamayız devre arasında.

Sırayla cevaplamayı bırakalım bence.:D Bana göre Ruud'un alınması mantıksız reklam açısından iyi olur ama fayda sağlayacağını sanmıyorum,devre arası zaten bir transfer olur o da kesinlikle stoper.

İki yabancı alamayız devre arasında.

Hehe :) iyi gidiyoduk ama :D

Bana görede müthis ötesi olur ;)

Devre arasi gelmezse bile, sene sonu gelsin. O'na da raziyim yani

Devre arası 2 yabancı hem çok lüks hemde büyük risktir.

Eğer gelirse bize revire bir kişilik yer daha açılır.

Simdi Ruudvan cok iyi topcu tamam mi. Mukemmele yakin hem de. Muthis bir golcu, Turkiye'ye fazla gelir. Hoydonk etkisi yapar bize adeta. Ama ustad sakat, 34 yasinda ve cok para aliyor. Hem de Baros var. Cift forvet de oynamiyoruz. O yuzden Ruudvan israri cok mantikli degil sanki hea?

Simdi Ruudvan cok iyi topcu tamam mi. Mukemmele yakin hem de. Muthis bir golcu, Turkiye'ye fazla gelir. Hoydonk etkisi yapar bize adeta. Ama ustad sakat, 34 yasinda ve cok para aliyor. Hem de Baros var. Cift forvet de oynamiyoruz. O yuzden Ruudvan israri cok mantikli degil sanki hea?

Simdi Ruudvan cok iyi topcu tamam mi. Mukemmele yakin hem de. Muthis bir golcu, Turkiye'ye fazla gelir. Hoydonk etkisi yapar bize adeta. Buraya kadar tamam :)

Sakat olabilir. Kewell'de sakat geldi. Adam yeniden dogdu!

Hic sakatlanmayan, buz adam getirdik, herhalde Türkiyenin sicagi yüzünden eridi gitti adam! Kac yildir besliyoruz elemani.

Yasi o kadar önemli degil. önemli olan bitiriciligi. Hem yasi sayesinde, genclere cok iyi bir örnek olur.

Para konusu, o biraz sikinti yapabilir. Ama 2-3 e kapatirsak bence uyar.

Baros'un yeri basimin üstü. Ama adam bi sakatlandimi, takimin halini herkes görüyor. Hem maalesef, agrilari artmis herhalde :(

Hala mantiksizmi Ruud?

.

Linderoth besliyoruz kac yildir... yilda, 2 topa vurmak icin, adam 1.2 milyon aliyor! Oh ne güzel

Sen doktormusun bu arada?

Ne alakası var doktor olup olmamamla.

1-Linde bize geldiğinde sakat değildi ve futbol hayatında çok az sakatlanmış bir futbolcuydu

2-Ruudun son yıllardaki durumu ortada alırsak bile bile lades diyeceğiz.

3-Sistemimize uygun değil

4-Forvet hattımıza Barosun yedeği olabilicek ileriye dönük genç takviye etmek daha mantıklı.

Ne alakası var doktor olup olmamamla.

1-Linde bize geldiğinde sakat değildi ve futbol hayatında çok az sakatlanmış bir futbolcuydu

2-Ruudun son yıllardaki durumu ortada alırsak bile bile lades diyeceğiz.

3-Sistemimize uygun değil

4-Forvet hattımıza Barosun yedeği olabilicek ileriye dönük genç takviye etmek daha mantıklı.

1- Bir önceki cevabimda, bunada cevap vermisim.

2- Ruud bu lige, 50% performansla bile oynasi, 3 gömlek büyük gelir

3- Rijkaard kendisiyle neden ilgileniyor o zaman? Ondan iyimi bilecigiz sisteme uygun olup olmadigini?

4- Genc aliyoruzda ne oluyor? Serkan Calik... Ozgurcan var. Ama olmuyor iste. TüRk genci almak istesen, Sercan'in durumu ortada.

1 Millet şıklı gitmeye iyi alıştı :D

2 Neden numaralandırıyosunuz ?:D

3 Bu adam zaten gelmiyicek :asd:

4 Bitti :D

1 Millet şıklı gitmeye iyi alıştı :D

2 Neden numaralandırıyosunuz ?:D

3 Bu adam zaten gelmiyicek :asd:

4 Bitti :D

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt