# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Hollandali hoca'ya Hollandali futbolcu. Hayde getirin Co'yu :)

Abimin (Fenerli) dunyada en sevdigim 3 oyuncudan biri,birincidir belki,kalpten gider :D

Nistelrooy kendi ekibiyle toplu antrenmalar başlamış,yaptığı röportajlarda futbola dönmek istediğini belirtmiş.

Düz mantıkla düşündüğümüzde bu adam 33 yaşında gerek yok diyebiliriz ama futbol artık sadece "90" dakika oynandıktan sonra bitmiyor.

Bu adamın 2 yıl takımda kalması,hiç oynamasa bile takıma çok önemli katkı sağlar.Dünya üzerinde milyonlarca "Nistelrooy" hayranı var bunlar Galarasaray'ı takip edecek,forma alacak.Belkide ligimiz Avrupa'da dünyada yayınlaacak.

istemekle bitmiyor iş. 33 yaşında dizinden sakatlanmışsın. Marco Van Basten de futbola dönmek istiyordu. gerçi onun bileğiydi galiba. ikisi de eklem bölgesi sonuç olarak neyse. "futbola dönmeyi" istemek, belki de yönetimi kandırmak için bir plandır, bilemeyiz. boru değil, yattığın yerden 5 milyon € kazanacaksın. güzel plan. :ka21:

Transfer olsa dahi 5 milyon € gibi bir para söz konusu olmaz bence.

Gerçi oynamayıp bu kadar para alan Lincoln'ü izlemektense Ruud'u izlemeyi tercih ederim.

Aslinda bi bölüme yazmayacaktim ama Ruud gibi bir adami takimda istemeyenlere sasmamak elde degil.

Bu adam 40 ina kadar oynar yahu. Rüya gibi yaa yemin ederim ben su adamin gelmesini o kadar cok istiyorumki, Ruudu Galatasaray aldi diye resmi aciklama yapilsin bayram ederim bayram.

Ruudu alsinlar her model formadan birer tane alirim.

Ruud gelsin yıllık alacağı parasını forma satışlarından karşılarlar zaten

hala kafasına şunu sokamayanlar var. evet Ruud Van Nistelrooy dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir tamam. ancak bu adam dizinden sakatlandı ve bir sezon boyunca oynayamadı. eski Van Nistelrooy olmasının garantisi yok ve bu adama 5 milyon € vermek gibi bir riske girilmez. dizinden sakatlanmış boru değil.

hala kafasına şunu sokamayanlar var. evet Ruud Van Nistelrooy dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 golcüsünden birisidir tamam. ancak bu adam dizinden sakatlandı ve bir sezon boyunca oynayamadı. eski Van Nistelrooy olmasının garantisi yok ve bu adama 5 milyon € vermek gibi bir riske girilmez. dizinden sakatlanmış boru değil.

Doğru.

Büyük futbolcu ama Galatasaray büyük futbolcu diye transfer yapmamalı. Carlos'un kanadını görüyoruz iki senedir.Ki Carlos oynayarak geldi.

Eski Ruud olmasinin garantisi yok belki ama eski ruud olamamasininda garantisi yok.

Bu adamin parasi zaten formadan cikartilir. Kaldiki ben inaniyorum oynayacaginada.

Coskulu tribünlerimizi görmesi yeter.

Zaten eski Nistelrooy olma olasılığı %10 olsa Madrid bırakmaz.Nistelsrooy'un yarı performansı bile bu lige fazla:rolleyes:

Yönetim mutlaka geçirdigi saglik kontrollerini inceliyecektir. Futbolu birakma söz konusu olursa zaten sözlesme imzalamazlar. Yanlis hatirlamiyorsam Adnan Sezgin, Kewell'i transfer ettigimizde bunu yaptiklarini açiklamisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt