# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Haziran'in ilk haftasinda Istabul'da diyorlar. Yani Van Nistelrooy 2 haftaya kadar Istanbul'a ayak basmazsa gazeteler ve Kanal 24 rezil olur :)

Rüyamda görsem bu haberi inanmazdım ama şimdi ciddi ciddi konuşuyoruz vay be:)

kanal 24+ star aynı istibaratı kullanıyorlarmıs.

starda gördüm ama kanal 24 de görmedim gören varsa ne diye haber gectiler?

ve son olarak varmı bi gelişme?

uA da transfer sezonu açılmadı daha açılsa bilgi alırdık ama şimdi öyle boş boş dinliyoruz sadece:D

Haberi hayal etmek bile sol tarafımda müthiş bir çarpıntıya neden oldu:eek::eek::eek:

bu topic ilk açıldığında saçma diye fazla üzerinde durmamıştım ama reailin revizyona gidecek olması ve sözleşmesini fesh edecegini açıklamaları,içimde azda olsa bir umut oluşturdu.

kendi kendime düşündüm bu adamın sözlşemesi fesh edilirse hangi kulüpler talip olur diye,italyadan alsa alsa milan alır ama onlarda bir gençleştirme yoluna başvuracaklar sezon sonu,interin ihtiyacı yok,juve desen onlarında ihtiyacı yok.

ispanya desen barça filanda almaz,valencia villa var,sevilla gençleri ister,

ingilteredeki büyüklerede almaz küçüklerede kendine yedirmez gitmeyi,

bu saydıgım liglerde veya başka ligde bu adama kimse 8milyon vermez8 derken yarısı vergiye gidecek ya elinde 4-5 net kalsın diye)

ama biz senelik 4-5 arası bir rakama anlaşırsak 2 ay içinde o parayı formadan çıkarırız,evet belki bu bir kumardır ama tutmasada kaybedecegimiz pek bişey yok,birde tutarsa işte ozaman kimsede bizi tutamaz..

Benim bildiğimde uA da Fazıl abi var ama dediğim gibi daha transfer sezonu açılmadı transfer konuşan banlanıyor hatta:D

Ali Sami Yen'de Ruud Ruud Ruud sesleri yükseliyor...

Lincoln o parayı alıyorsa Nistelrooy'a her şey feda olsun.Bu adam düzelirse ve yarı performansla oynarsa neler olabileceğini tahmin bile edemeyiz.Beğenmeyenler hiç izlemiş mi çok merak ediyorum? Bu adam son yıllarda gelmiş en büyük birkaç golcüden biri.Daha iyisi bu ülkeye gelmedi,gelemez.Habere hala inanmıyorum o da ayrı bi olay. :)

Dünya'nın en büyük golcülerinden biri şüphesiz Galatasaray'a gelirse acayip sükse yapmış ve imaj tazelemiş oluruz!

ca46e030ad61337461e08eb7677a6735.jpg

Aynı şeyi tekrar diyorum :

36 yaşında zorla futbolu bıraktırdığımız adam bu ligde 11 gol atabiliyorsa,

Nistelrooy gol rekoru kırar bu ligde kimse merak etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt