# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Bu transferin olmayacağı garantilendi artık.

Bence boşuna tartışmaya gerek yok.

Ne de olsa turkspor yeni bir isim atar oraya geçeriz:D

m. yıldız oyuncumu yahu. kasapların bizim takımımızda işi yok, o gitsin milli güreş takımında oynasın. :f68.gif:

İnşallah olmaz bu transfer. Nistelrooy 'un zamanı geçeli çok oluyor. Paraya biraz kıyıp Babel 'i almak daha mantıklı. Hiç değilse satıp paraya çeviririz.

Ben yakistirmiyorum. Sadece Baros icin bir alternatif olabilir. Kacirdik Taner'i, adam kalmadi. Sercan'i alamayiz, Eeeh elde ne var, Mehmet Yildiz,Ibrahim Akin,Batuhan Karadeniz. Pek tabiki Halil Altintop'u alabilir isek, tadindan yenmez.

Insallah dedigin gibi olurda ama bence Arda orta alana uyum sagliyamaz. Arda hem 90 dk kosacak, hem Ofans-hem Defans yapacak, pas dagatacak? Bu Arda'yin özellikleri degil, Arda Winger oynamali bence.

-Özgurcan

-çalik

-Nonda

gibi kaliteli yedekler var aslinda. Bence bi yedek için para dökmeye ihtiyac yok. o parayla bir Winger, bir stoper, birde Emana.

Nistelrooy'un zamanının geçtiği nasıl çok oluyo? Adam sakatlanmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.

Adnan Polat sürekli geleceğin takımını kuruyoruz diyor, sizce geleceğin takımına bu yaşta bir adam alınırmı!

Ee 25 yaşındaki Nistelrooy'u da M.United alıyor. İnşallah geleceğin takımını kuracaz diye başkan Petre gibi adamları almaz.

Bence bizim aradığımız striker tarzı bir adam değil. Aksine topla delici topu taşıyabilen ve orta saha ile varvasyonlu oynayabilen bir forvet.

İnşallah olmaz bu transfer. Nistelrooy 'un zamanı geçeli çok oluyor. Paraya biraz kıyıp Babel 'i almak daha mantıklı. Hiç değilse satıp paraya çeviririz.

Zamani geceli cok olmuyor, daha gecen sezon basi Real'in en önemli oyuncularindan biri konumundaydi, sakatlanmasa hala öyle olurdu. Gelmesini istemeyebilirsin yasindan ya da sakatligindan ötürü , ama insallah gelmez ne demek ya?? Lukunku degil ki bu adam insallah gelmez diyorsun..!

bu adam artık yaşlandı. onu ancak katar kaplar, hem cebini doldurur hemde tatil yapar. :ka05:

ama olurmu nistelrooy gelirse yaşı 33.ama lukunku bize geldiğinde genç bir yetenekti.zaten 1 sene oynadı bütün avrupa peşine düştü adamın.dünyanın en iyi golcülerinden birini istemeyenler varya diyecek söz yok.

Zamani geceli cok olmuyor, daha gecen sezon basi Real'in en önemli oyuncularindan biri konumundaydi, sakatlanmasa hala öyle olurdu. Gelmesini istemeyebilirsin yasindan ya da sakatligindan ötürü , ama insallah gelmez ne demek ya?? Lukunku degil ki bu adam insallah gelmez diyorsun..!

İnşallah demem mi gözüne battı yani:D

33 yaşına merdiven dayamış, Ligde koca sezonda 6 maç yapmış, artık emekliliği gelmiş Katar 'dan teklif bekleyen yıldızı istemiyorum.

Ben istemem demiyorum, bunu yönetim kendi söylüyor. 2 sene sonra avrupa da fırtına gibi esen bir takım yaratıcaz demiyorlarmı? 2 sene sonra Nistelrooy ne olur?

Adam da bayılıyor zaten bize gelmeye sanki. Nistelrooy'un ölüsü bile bizden daha iyi takımlara gider. Beğenmediğiniz oyuncu Nistelrooy. Vallaha birine söyleseniz fena güler. şaka mı yapıyorlar sanar.

adamda bayılıyo zaten bize gelmeye sanki.nistelrooyun ölüsü bile bizden daha iyi takımlara gider.beğenmediğiniz oyuncu nistelrooy .vallaha birine söyleseniz fena güler.şakam yapıyolar sanar.

:asd::asd::asd::asd:

Gaza geldim renktaş, Nistelrooy paklamaz beni

:m26: :m26: :m26: :m26:

bu adam artık yaşlandı. onu ancak katar kaplar, hem cebini doldurur hemde tatil yapar. :ka05:

Nistelrooy gibi bir adam Katar'a falan gitmez. En kötü Ingiltere'nin kalburüstü takimlarindan birinde oynar, ya da PSV'ye falan döner. Katar'a ancak yasi gecmis Güney Amerikalilar gider, ya da Carlos gibi Türkiye'yi, Katar'la ayni kefeye koyup fener'e gelirler.

Bizler Nistelrooy gibileri değil, Lukunku vb. gibileri hakediyoruz. Kombine almayız, lisanslı ürün almayız, 20 bin kişilik stadı zor doldururuz. Bizim neyimize yıldız oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt